Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
I. Veterán fórum találkozó - Tiszakeszi, 2014 július 25-27
Ha a gumikat héliummal fujod fel, könnyebb lesz a motorod. Gyorsabb leszel, kevesebb benzinnel. Ki lehet még próbálni a hidrogént is és akkor megvan az esélye egy repülö MZ-nek. A repülést simán tul lehet élni, a földetérést viszont nem árt gyakorolni
Ki mivel megy a találkozóra? Én még nem találtam ki, hogy CZ, vagy MZ? Talán majd feldobok egy pénzt.
Miután a múlthéten megkaptam az értesítést a póthagyatékolásról, (röpke hét hónap alatt keresztülfutott a rendszeren...vicc) immár sínen van a Jawa project. A krómozott motyót jövőhétre ígérték, aztán mehet az összeépítés és a papírozás.
Ha nem jön közbe semmi ott leszek.
Örömmel olvasom és nézem, hogy szaporodunk! Remélem még sok szavazat érkezik és sokkal kevesebb lesz a Talán és a Nem is igenre változik ha máshogy nem egy Cz nyergében!!
Igen, ha egy henger kihagy, neked egyel rosszabb. Hidd el! Egy henger egy baj, két henger két baj, sok henger sok baj. Sokat elözöl Danuviával? Én 125-ös motorral sokat elöztem. Bicikliseket, egy-két traktort, az IFA már komolyabb akadály volt. Ha valakit utolértem, az mindig azért volt, mert megállt, vagy le akart kanyarodni. Ha a kis ETZ-m megállt mindig csak leugrottam róla. Olyan kis sebességnél mi baj lehet?
Komment