Közlemény

Collapse
No announcement yet.

I. Veterán fórum találkozó - Tiszakeszi, 2014 július 25-27

Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Nagy Vörös Sárkány!!!) Ilyen melegbe 130 fölött az Istennek sem akar húzni!
    Na ja, irhabundában nekem is nagyon melegem lenne.
    Everything is better when you decide you don't care.

Komment

Ha a gumikat héliummal fujod fel, könnyebb lesz a motorod. Gyorsabb leszel, kevesebb benzinnel. Ki lehet még próbálni a hidrogént is és akkor megvan az esélye egy repülö MZ-nek. A repülést simán tul lehet élni, a földetérést viszont nem árt gyakorolni
      Ki mivel megy a találkozóra? Én még nem találtam ki, hogy CZ, vagy MZ? Talán majd feldobok egy pénzt.

Komment

"Ki mivel megy a találkozóra? Én még nem találtam ki, hogy CZ, vagy MZ? Talán majd feldobok egy pénzt."

Képet kérünk és szavazunk róla.

Komment

Jajj! A CZ sztrájkol, az MZ meg még darabokban. Majd jól megnézem, ki mivel megy és amiböl kevesebb van, majd azt erösitem.

Komment

én postán várok két alkatrészcsomagot utána beállítás és rendszám procedúra

Komment

juteszembe valakinek a környékről nincs kedve esetleg segíteni beállítani majd az oldalkocsit?

Komment

Szervusztok!

Várom a járókeretemet,a téli gumist,-ez csak vicc,-ott leszek.

Üdvözlettel:Che

Komment

Miután a múlthéten megkaptam az értesítést a póthagyatékolásról, (röpke hét hónap alatt keresztülfutott a rendszeren...vicc) immár sínen van a Jawa project. A krómozott motyót jövőhétre ígérték, aztán mehet az összeépítés és a papírozás.
                  Ha nem jön közbe semmi ott leszek.

Click image for larger version

Name:	75985_455803047887024_1404341063_n.jpg
Views:	1
Size:	29.4 KB
ID:	140178

Komment

Örömmel olvasom és nézem, hogy szaporodunk! Remélem még sok szavazat érkezik és sokkal kevesebb lesz a Talán és a Nem is igenre változik ha máshogy nem egy Cz nyergében!!

Komment

A CZ egy nagyon jó motor, én mindig vigyorgok rajta. Bár amikor épp elözéskor áll le az egyik henger, nem tul öszinte a mosolyom...de ettöl még buli

Komment

Bár amikor épp elözéskor áll le az egyik henger, nem tul öszinte a mosolyom
                        Hidd el a Danuviával még rosszabb a helyzet, ha leáll az egyik henger.

Komment

Igen, ha egy henger kihagy, neked egyel rosszabb. Hidd el! Egy henger egy baj, két henger két baj, sok henger sok baj. Sokat elözöl Danuviával? Én 125-ös motorral sokat elöztem. Bicikliseket, egy-két traktort, az IFA már komolyabb akadály volt. Ha valakit utolértem, az mindig azért volt, mert megállt, vagy le akart kanyarodni. Ha a kis ETZ-m megállt mindig csak leugrottam róla. Olyan kis sebességnél mi baj lehet?

Komment

épp elözéskor áll le az egyik henger
                            Nekem mindkettő csinálja egyszerre.
                            "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                            "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Te nyertél!
                              Szerintetek ezen a felvonuláson rendszám nélküli masinával is lehetne gurulni? Mert akkor elvinném az MZ-t amivel a 24 óráson indulunk.

Komment

Wsievers a Te motorod nagyon egyenetlenül járhat" ha mindkettő jár egyszerre"

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X

Debug Information