Közlemény

Collapse
No announcement yet.

I. Veterán fórum találkozó - Tiszakeszi, 2014 július 25-27

Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

demeter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Szép!
    Amúgy 1 liter körül volt benne, mikor elindultam és tudtam hogy 15 litert tankolok meg a 4,5 dl olaj. Innentől kezdve már csak a könyv szerinti elméleti 16,5 literes űrtartalomnak kellett meglennie a gyakorlatban.
    Nekem meg a benzinszűrő miatt 3 liternél kevesebb benzinnel nem megy
    Múlt héten csak úgy tudtam hazajönni hogy kiszedtem a szűrőt...
    (azt, hogy miért csinálja még nem jöttem rá, de új szűrővel is ez van)
    Bár azért jól esett hogy amikor a semmi közepén az út szélén ügyködtem vele rögtön meg is állt egy autós hogy segíthet-e

Na de én is beletöltöttem 10 litert még az a maradék 2-2,5 liter mellé. És még van 5 liter bekeverve. Azt majd Tiszakeszi előtt

Komment

Jó olvasni hogy azért mindenki szépen finoman készülődik. Én is szereztem ma 3 új tartalék gyertyát meg egy új ékszíjat a Wartbihoz. Remélem nem lesz rá szükség.
      Még valami sámánnal kellene beszélni. Az időjárással kapcsolatban....

Komment

"Még valami sámánnal kellene beszélni. Az időjárással kapcsolatban... "

A félelemelűző varázsló a te embered ( Nefos Sámán )

Komment

Nekem nem kell aggódnom igazándiból mert én autóval megyek. Azoknak lesz rosszabb akik motorral mennek. Én őértük szorítok, hogy ne ázzanak el. Ja meg nehogymá vizes legyen a csecse-becse kocsikám...

Komment

Addigra már jó idő lesz, ne aggódj...
            Én csütörtökön akarok motort mosni, kedd-szerda meg eshet nyugodtan.

Komment

sinter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Még valami sámánnal kellene beszélni. Az időjárással kapcsolatban....
              25°-nál ne legyen több, és legyen felhős az ég!

Bár most hiába a felhős ég sikerült kicsit felfőzni a gépet. Majd 5 km 85-ös tempóval (GPS-el mérve) kicsit sok volt neki (bár legalább nem előzgettek az autósok :P)
              Városba beérve már motoros ruhán keresztül is sütötte a lábaimat. Aztán a kuplung is elkezdett csúszni... (azért remélem nem nagy a baj, amint kihűlt a gépe meg is nézem)

Komment

Mi erre megyünk : https://www.google.hu/maps/dir/G%C3%...9554!3e0?hl=hu

szerintem ,ez jó nézelődős , elfogadható forgalmu út . Ajánlom annak aki csak gurulni akar a napsütésben .

Komment

Sajnos ez nekem kimarad . Nem tudok menni pedig erősen készültem. Kellemeset mindenkinek,

Komment

Érdekes lesz. Pénteken jó, ha este nyolc körül hazaérek. Ráteszem a még szűz rendszámot a paripára, hogy aztán másnap reggel nekivágjak az útnak. Még egy métert nem mentem a motorral. Megpróbálok septiben összerámolni pár szerszámot, meg pótalkatrészt, bár nagyon remélem nem jön közbe műszaki probléma. Habár az ilyen frissen összerakott motornál majdnem mindig van valami, ezt tapasztaltam.

Click image for larger version

Name:	IMG_20140721_223851.jpg
Views:	1
Size:	189.8 KB
ID:	140498

Apám azt mondja indulni indul...
                    Nagyon kicentiztem, majd meglátjuk mi sül ki belőle!

Komment

Szorítunk neked is.... És reméljük nem lesz semmi gond.

Komment

Szervusztok!

Már két napja szellőztetem a hálózsákom,de még mindig "rongyszagú",-egye fene jó lesz úgyis.Az utazásra több alternatívám van,még nem döntöttem el melyiket választom.Remélem jó időnk lesz és a Tisza vize sem lesz nagyon hideg,jó lenne a kedvenc folyómban megmártózni,ha lesz rá alkalom.

Jut eszembe,ha valakinek van a másik topikban boncolgatott könyvekből,tegye már be a táskájába,mert nekem még a kezemben sem volt,jó lenne tudni,hogy a benne közölt képekhez van e hozzájárulás a képek készítőjétől,vagy legalább hivatkozás,-ki és hol készítette.

Krumplit,tojást,lisztet,szóval alapanyagokat,egy esetleges krumplipaprikáshoz,vagy akármihez vigyünk e?

Üdvözlettel:Che

Komment

Krumplit,tojást,lisztet,szóval alapanyagokat,egy esetleges krumplipaprikáshoz,vagy akármihez vigyünk e?
                          Ilyesmit tényleg nem ártana letisztázni, olyan nagyon spontán azért ne legyen a dolog.

Komment

Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            Jut eszembe,ha valakinek van a másik topikban boncolgatott könyvekből,tegye már be a táskájába,mert nekem még a kezemben sem volt,
                            Kedves Che! rendben, én az új "piroskönyvet" elviszem.

És amúgy főként Talugától kérdezném, hogy ha sátrat viszek, akkor azt fel lehet-e verni valahol a motor környékén, avagy van más szállás éehetőség is még? ( főként a zivatarok miatt kérdezem, mert úgy néz ki, hogy azok lehetnek a hétvégén)

olyan "bolond" sátrat találtam otthon, hogy akkora mint egy ipari cukrász tepsi, lapos, de nagy átmérőjű. Lesz légellenállása, ha felkötözöm a motorra...

- - - Updated - - -

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            szerintem ,ez jó nézelődős , elfogadható forgalmu út . Ajánlom annak aki csak gurulni akar a napsütésben .
                            Egy részét én is kinéztem magamnak: Poroszlótól-Kesziig. Én szombat reggel tervezem az indulást.

Komment

CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              A félelemelűző varázsló a te embered ( Nefos Sámán )
                              Kész!
                              A kolléganőm sűrűn próbál mögém kerülni, hogy kiderítse min röhögök ennyire.

- - - Updated - - -

Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              Szervusztok!

Üdvözlettel:Che
                              Mivel én szgk-val megyek ilyesmi kellékek elférnek, ha valaki meghatározza mi szükséges, mert otthon is kapok egy cetlit és ami arra fel van írva anélkül haza nem merészkedek.

Komment

Mivel én szgk-val megyek ilyesmi kellékek elférnek,
                                +1 Meg ha valakinek kéne fuvar akkor az is megoldható, Eddig úgy néz ki pénteken M1-M0-M3 vonalon megyek majd...
                                Utoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2014 júl. 22, 16:50.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X