Közlemény

Collapse
No announcement yet.

I. Veterán fórum találkozó - Tiszakeszi, 2014 július 25-27

Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Majd elhúzlak a ,,sárkánnyal"!!!!

Komment

apacsavo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Majd elhúzlak a ,,sárkánnyal"!!!
      Teljes lesz a kelet-német szerelvény

Komment

Teljes lesz a kelet-német szerelvény
        ...nem is tudom, el merjek-e indulni magyar géppel... akkora lesz a nemzetközi túlsúly!!!

- - - Updated - - -

Láttam joker gépét a hét elején, na az se semmi... imádom a királytengelyes négyüteműeket!!!!

Komment

Sziasztok!

Sajnos nem tudok elmenni az egész hétvégére. Pénteken megpróbálok elmenni, de csak amíg a volán menetrend megengedi az ottlétet.

Komment

TLF65 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Láttam joker gépét a hét elején, na az se semmi... imádom a királytengelyes négyüteműeket!!!
            Miféle járgány, ha nem titok?
            Csak nem egy jaffa 500?

Komment

H
              Miféle járgány, ha nem titok?
              Csak nem egy jaffa 500?
              Más nevében nem nyilatkozom, de nem az, majd meglátod, de van neki jaffája is....

Komment

ApaE,

Köszönöm a lehetőséget , meg mondom a frankót : igazából nem is akarok semmit vinni mult héten ért véget az egyesületünk 10 napos csongrádi táborozása , ahova mindenről nekem és a havernak kellett gondoskodni -60 embernek minden kellékről . Szállítva , állítva , bontva ..... . Ezért most nagyon pihentető az ahogy lesz -úgy lesz gondolat .

Mint régen , akkor meg nem volt semmi -csak a motor . Aztán milyen jó volt .
                Egy óvintézkedést teszek , a Ducátót megtankolom , orral a kaupu felé állítom , ráparancsolok a vejemre ,hogy nem ihat a hétvégén , mert hátha telefonálok .......

Komment

Mint régen , akkor meg nem volt semmi -csak a motor . Aztán milyen jó volt .
                  Ott a pont!!!!!!Végre VALAKI kimondja a frankót!Nem kell semmi csak az amit imádunk már évtizedek óta!!!! A BERREGŐ!!!!Kinek milyen van,teljesen mindegy aki ezt bevállalja az a (az én szememben,legalább is!) KIRÁLY!!!!!!

- - - Updated - - -

imádom a királytengelyes négyüteműeket!!!
                  1, Mi a szösz az a királytengely?.....2,Mi az hogy négyütemű?(jesszusom még a kettő is sok!!!).....

Komment

apacsavo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    még a kettő is sok!!!)
                    Én sokszor csak egy ütemben működök: szívás.
                    Persze sokszor durrogok is a sok szívás miatt.

Komment

Szinte már csak ideszólunk hozzá, akkora lázban ég a fórum!

Komment

Francba, nálunk még most is esik...

Komment

Itt már majdnem süt a nap, úgyhogy megyek is motort mosni

Komment

Felénk is néha süt a nap néha esik.

Komment

Én majd csak estére, mert itt még mindennek fel kell száradni előszöris...

Komment

mert itt még mindennek fel kell száradni előszöris...
                                Kövér gázzal (szinte) mindenen át lehet menni...

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X

Debug Information