Közlemény

Collapse
No announcement yet.

I. Veterán fórum találkozó - Tiszakeszi, 2014 július 25-27

Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Köszönöm a dicsérő szavakat,remélem oda is érünk,elindulni mindenképpen elindulunk!!

Komment

Majd elhúzlak a ,,sárkánnyal"!!!!

Komment

apacsavo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Majd elhúzlak a ,,sárkánnyal"!!!
        Teljes lesz a kelet-német szerelvény

Komment

Teljes lesz a kelet-német szerelvény
          ...nem is tudom, el merjek-e indulni magyar géppel... akkora lesz a nemzetközi túlsúly!!!

- - - Updated - - -

Láttam joker gépét a hét elején, na az se semmi... imádom a királytengelyes négyüteműeket!!!!

Komment

Sziasztok!

Sajnos nem tudok elmenni az egész hétvégére. Pénteken megpróbálok elmenni, de csak amíg a volán menetrend megengedi az ottlétet.

Komment

TLF65 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Láttam joker gépét a hét elején, na az se semmi... imádom a királytengelyes négyüteműeket!!!
              Miféle járgány, ha nem titok?
              Csak nem egy jaffa 500?

Komment

H
                Miféle járgány, ha nem titok?
                Csak nem egy jaffa 500?
                Más nevében nem nyilatkozom, de nem az, majd meglátod, de van neki jaffája is....

Komment

ApaE,

Köszönöm a lehetőséget , meg mondom a frankót : igazából nem is akarok semmit vinni mult héten ért véget az egyesületünk 10 napos csongrádi táborozása , ahova mindenről nekem és a havernak kellett gondoskodni -60 embernek minden kellékről . Szállítva , állítva , bontva ..... . Ezért most nagyon pihentető az ahogy lesz -úgy lesz gondolat .

Mint régen , akkor meg nem volt semmi -csak a motor . Aztán milyen jó volt .
                  Egy óvintézkedést teszek , a Ducátót megtankolom , orral a kaupu felé állítom , ráparancsolok a vejemre ,hogy nem ihat a hétvégén , mert hátha telefonálok .......

Komment

Mint régen , akkor meg nem volt semmi -csak a motor . Aztán milyen jó volt .
                    Ott a pont!!!!!!Végre VALAKI kimondja a frankót!Nem kell semmi csak az amit imádunk már évtizedek óta!!!! A BERREGŐ!!!!Kinek milyen van,teljesen mindegy aki ezt bevállalja az a (az én szememben,legalább is!) KIRÁLY!!!!!!

- - - Updated - - -

imádom a királytengelyes négyüteműeket!!!
                    1, Mi a szösz az a királytengely?.....2,Mi az hogy négyütemű?(jesszusom még a kettő is sok!!!).....

Komment

apacsavo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      még a kettő is sok!!!)
                      Én sokszor csak egy ütemben működök: szívás.
                      Persze sokszor durrogok is a sok szívás miatt.

Komment

Szinte már csak ideszólunk hozzá, akkora lázban ég a fórum!

Komment

Francba, nálunk még most is esik...

Komment

Itt már majdnem süt a nap, úgyhogy megyek is motort mosni

Komment

Felénk is néha süt a nap néha esik.

Komment

Én majd csak estére, mert itt még mindennek fel kell száradni előszöris...

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X