Közlemény

Collapse
No announcement yet.

I. Veterán fórum találkozó - Tiszakeszi, 2014 július 25-27

Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

mert itt még mindennek fel kell száradni előszöris...
    Kövér gázzal (szinte) mindenen át lehet menni...

Komment

OK, dehát az érdeklődők biztos szívesebben nézegetnek majd nem sáros vasakat.

Komment

A Czetka holnap műszakizik...
        Műszaki megvan, az akadály elhárult...Az állapota ellenére csont nélkül vette a fékpadot is.
        "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
        "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

nem sáros vasakat.
          A Tisza partján leszünk, hogy lehet sáros a vasHe-he.

- - - Updated - - -

Itt frankón süt a nap déltől, a Warex már csillog mint Salamon t..-e. Ennyit még nem tisztogattam az idén mint ma...
          Most megyek bepakolom a sátrat meg a többi cuccot.

- - - Updated - - -

Még leellenőrzök egy pár dolgot a motortérben is. Nincs olajnyomása a gépnek, meg eszi is az olajat frankón.....

Komment

OK, dehát az érdeklődők biztos szívesebben nézegetnek majd nem sáros vasakat.
            Nem kiállításra megyünk, legalább látják, hogy használod Meg amúgy meg olyat már úgyis látott mindenki mint amilyen nekünk van, nem a felpolírozott tankon fogják magukat nézegetni

Mondjuk azért én is elhasználtam 2,5 flakon féktisztítót a blokk aljára meg a vázra ahol csöpög az olaj, de hagytam direkt koszfoltokat, hogy lássák, hogy milyen volt

Komment

"de hagytam direkt koszfoltokat, hogy lássák, hogy milyen volt"

Nem is rossz módszer. Így könnyű megmagyarázni azt, hogy megcsúszott a szivacs, vagy a sterimob.
              .

Komment

Click image for larger version

Name:	P1010008.jpg
Views:	1
Size:	195.7 KB
ID:	140531
                Paripa felmálházva, megitatva. GPS-be útvonal beállítva szóval ha minden jól megy(vagyis ha a motor jól megy)holnap 11-12 körül ott is leszek.

Komment

Uraim! Érezzétek jól magatokat és legyen jó időtök a találkozóhoz!

(Sajnálom hogy nem tudok menni, de képeket azért készítsetek, mert kíváncsi vagyok... )
                  There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

Értem én, értem.
                    Azért csak sikerült lemosni fél nyolckor, most be van téve a szárítóba.

Komment

...minden világos ,de a nyomásszab. minek ?

Komment

Olvasom hogy mindenki mossa a vasat, hát én gúgli utcaképben megnéztem itt-ott az út minőségét aztán rájöttem hogy felesleges mosni
                        Úgyhogy én bontom a rendet, poros géppel megyek!
                        (najó, a tankon a madárkáról letöröltem a port meg a sok maszatot)

- - - Updated - - -

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        ...minden világos ,de a nyomásszab. minek ?
                        Van ott a motor takarásában egy kompresszor (amit nem viszek ) Ahhoz van a szabályzó. Aminek az egyik tartóját tegnap sikerült elgörbítenem, azért áll olyan csárén (hátamon gondolom ott is van a nyoma )

Komment

Jó időt , és széles utat nektek. Talán a következőre sikerül eljutnom .

Komment

No gyerekek minden bepakolva, kivéve ami nem... úgy hogy holnap reggel TÁMADÁS!!!!

Komment

Hát kedves veterán őrült barátaim nekem is az jutott osztályrészül, hogy hibamentes utat, és szép időt kívánjak nektek. Nem tudok elmenni az első találkozónkra.
                              Az vigasztal, hogy biztosan nagyon jól fog sikerülni, majd ezen a sikeren felbuzdulva fogja még követni jó pár másik találkozó, ahol már én is ott leszek.

Komment

Én a mai napra szabit írtam magamnak ! Nekiálltam ( sajnos 2 év után ), feléleszteni az awo-t. Miután szívtam 3-4 órát, levettem az aksit a 24 órás töltésről, hogy kiderülhessen : Zárlatos ! Így hát se Simson, se p-20. De azért viszek valamit, hogy ne menjek üres kézzel ! Ez után , nekiálltam felállítani a konferencia sátor vázát, hogy ne holnap röhögtessem ki magam a csőkupac közepén. Este 10 körül rá is jöttem, hogy nem találom a cövek vasakat. Tehát, reggel 6-kor ébresztő a szomszédoknak, mert kb, 60 db, kampó kell.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X