„szabadság miatt zárva feliratot”
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
I. Veterán fórum találkozó - Tiszakeszi, 2014 július 25-27
Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X
-
ApaE
-
ApaE
-
..hanem hogy hol nem?
A plézbúk is ezért jó. Sokan önként és dalolva kiírják, hogy hahó, eltűnök két hétre nyaralni, és egy lélek nem lesz otthon.
Persze, csak aztán meg ne látogassák mégis... hogy körülnézzenek, milyen menő cuccok félnek otthon a sötétben.
Persze ez egy egész más téma. Hiszen valahogy csak meg kell szervezni, elkerülhetetlen...
- 6 likes
Komment
-
ApaE
-
Nnaakkor nésszázhuszonkilenc...
Jó poén volt! És a hosszas nemmagyarázkodás is tetszik!
Mondjuk én, mint vizuális típus TZ és Dongos hozzászólása után elképzeltem, amint a képernyőn megjelenik a cetli, hogy "nem vagyunk itthon mer' elmentünk Keszire veterántalálkozni". Erre szemfüles besurranónk már mászik is befelé a monitorba kilopni értékeinket a fórumról.Képzeljétek! Haza jövünk, és az értékesebb hozzászólások mind hiányoznak, a feltöltött képek leakasztva a falról, a topicok szétdobálva és összekeverve, minden virtuális fiókunk felforgatva...
- 10 likes
Komment
-
Szervusztok!
Mivel már Movisz is szerencsésen hazaért és senki nem jelzett,horrorisztikus történést a hazautazást illetően,-nyilvánítsuk az első fórum találkozónkat minden tekintetben sikeresnek és befejezettnek!Az idei nyár szélsőséges időjárását tekintve szerencsénk volt,-a találkozó idejére a nyár a szebbik arcát mutatta,-elégedettek lehetünk.
Köszönöm nektek,hogy ilyen jól érezhettem magam és remélem lesz még folytatás és folytatás.Köszönöm a társaság "fiúsított"nőtagjainak is a gondoskodást,melyet velünk szemben tanúsítottak és meghallgatták a hülyeségeinket és próbálták a tábort otthonossá és élhetővé tenni,-aranyosak-megszerettem őket (azért férjek ne legyetek rám féltékenyek!-büszkék lehettek a párjaitokra).
Ahogy mindenki elment és egyedül maradtam,várván a lányomat,alátelepedtem a hársfának a csomagjaimmal és végignéztem a kiürült táboron,olyan üresnek tűnt minden.Előszedtem a fürdőgatyám,hogy megmártózok a Tiszában,de akkor meg jött egy ember egy német-juhásszal és elkezdett apportírozni vele,melynek nézésében nagy gyönyörűségem tellett,nem akartam megzavarni az idillt,így a fürdés elmaradt.Ahogy elmentek,feltámadt a szél,besötétült az ég és lett egy kiadós eső,de ezt én már hátul a teraszon éltem át.Az eső múltával jött Attila Édesapja,akivel jól elbeszélgettünk,majd megérkezett Barbara és elindultunk haza.
A képek már a számítógépen vannak,majd teszem fel őket,ahogy az időmből telik.
A találkozón nagyon jó volt ott lenni,amit sajnálok,hogy nem volt idő mindenkivel olyan jó mélyen elbeszélgetni,ami még jobban közelebb hozhatna minket,de talán legközelebb,-két nap,48 óra nem olyan sok idő,melynek egy része alvással telik,hogy mindenkivel el lehessen beszélgetni,egy-két órát!
Üdvözlettel:Che
- 18 likes
Komment
-
"...és Bástya elvtárs?" - fel vagyunk háborodva,hogy senki nem hiányolt bennünket... Miközben megnyertük a legtávolabbról érkező címet.
A találkozó után a legtávolabbra mentünk, míg ti beszélgettetek, mi tettük a dolgunkat és visszafoglaltuk Erdélyt!
De ha már nem kérdeztetek rá akkor leírjuk,hogy tegnap éjjel értünk haza majdnem 1500 km-es utunkról, melyet műszaki hiba mentesen teljesített a Suzuki! Pedig mentünk a Jád-völgyében 40 km-t, ahol a kátyúk között néha aszfalt is volt...
A találkozóval kapcsolatban mi azt kaptuk amire számítottunk, Gratulálunk és KÖSZÖNJÜK!!!
De jó,hogy találkoztunk, kölcsönösen bemutatkoztunk, és fél perc múlva már nem tudtuk a másik nevét ezért egyeseknek új nevet adtunk (igaz, Csabi? )
Összeöltöztünk
Azért ez a tudás! Motor nélkül érkeztünk,de Pannoniával vettünk részt felvonuláson! Köszi Beagle!
Ezzel a remek társasággal jövőre is szeretnénk találkozni!Utoljára szerkesztve a következő által: Ricsi95D; 2014 júl. 31, 11:24."Az élet megállhat,de a CSEPEL soha!"
Söjtöri Motoros Találkozók ; Söjtör Környéki Motorosok Baráti Köre
- 17 likes
Komment
-
Ricsi95D eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMiközben megnyertük a legtávolabbról érkező címet.
- 4 likes
Komment
Komment