Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Márkafüggetlen autós-motoros veterán találkozó Valkó 2014.május 10

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Márkafüggetlen autós-motoros veterán találkozó Valkó 2014.május 10

Szeretettel meghívok minden ráérő veterános kollégát idei első rendezvényünkre,járművel és jármű nélkül. Ferencsik Richárd Ikarus és veterán Csepel Társulás 06-70-395-9237

Feltétlenül megyünk!!!A tavalyi is jó volt!
    Beagle, sepy és CZsolti kedvelte ezt.

Komment

Tavaly voltam, szeretnék idén is menni. Talán végre összefuthatok 1-2 fórumtárssal...
      apacsavo és CZsolti kedvelte ezt.

Komment

apacsavo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Feltétlenül megyünk!!!A tavalyi is jó volt!
        Remélem ez még egy kicsivel jobb lesz Fitikém lesz a spiekker és lesz gyereksarok is bohóccal süsüvel.:-):-):-)
        apacsavo és dongos78 kedvelte ezt.

Komment

ik55 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Fitikém lesz a spiekker
          Öööö... kérem?...
          Biztosan jó lesz! Már a tavalyit is élvezte az akkor 2 éves kislányom is. Reméljük most nem lesz akkora hőség vagy egyéb szélsőséges időjárás.
          Utoljára szerkesztve a következő által: dongos78; 2014 ápr. 17, 08:12.

Komment

Az idén is megyek de most viszem a Nagy Vörös Sárkányt(kivéve ha esik,akkor autóval leszek kénytelen szégyenkezni mint tavaly!).....és viszem Beagle barátomat is az Öreg Hölgy-el!!!!!Remélem megismerem néhányotokat!!!!!? CZ Zsolti-nak.....az Öreg Hölgy!!!!!...Ő meg az unoka!...apacsavo lánykorába ilyenbe viritott.....egyszóval,JÓ Volt!(kicsit hangos volt de az idén viszek fildugót!)
            sepy kedvelte ezt.

Komment

megpróbálok kijutni!
              apacsavo kedvelte ezt.

Komment

Most esett le, hogy május 10. pont hivatalos munkanap (május 2. ledolgozása) :-(
                Kár. De délután azért megpróbálok elkaristolni...

Komment

Igen sajnos munkanap de már megvolt a dátum mikor ez kiderült,de remélem azért lesz bőven kiállító és látogató is.:-):-):-) A nyári Ikarus-os július 19-20-án lesz!

Komment

ik55 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    A nyári Ikarus-os július 19-20-án lesz!
                    De azért most is kint lesznek az Ikarusok? Tavaly nagy sikerük volt. Még egy pár traktorost is jó lenne odarántani szerintem. Gyerekeket, felnőtteket hurcolni körbe-körbe. Jó móka lenne.

Azt lehet tudni, hogy a parkolás az idén hogy lesz megoldva? Kint lesz a nagy réten az erdő szélén? Megint a faluban lehet parkolni?

Komment

Fején találtad a szöget dongos 78 traktorfelvonulás is lesz és természetesen fel lehet rájuk ülni, a parkolásra vonatkozólag NEM!!! lehet majd az út szélén állni hanem busz(ok)al oldjuk meg a szállítást.:-):-)
                      dongos78 kedvelte ezt.

Komment

Szuper! Köszönöm az információkat! Tavaly is a falu első mellékutcájában parkoltunk le, onnan vitt ki a busz. Még akár ki is sétáltunk volna, de kisgyerekkel nem mertem bevállalni a szűk út mellett...

Komment

Üdvözlet, A parkolás kapcsán (is) jutott eszembe, hogy lesz-e lehetőség közszemlére bocsátani saját járművet, (gondolok valamiféle külön parkolás helyre). Az autó egyébként sajnos még nem veterán "csak" 1987-es évjáratú, Trabant 601 ami festését tekintve egyedinek mondható. Fényképet sajna nem birok kicsinyíteni, de ha lehet teszek fel

Komment

Én tavaly az "Öreg Hölggyel" mentem,mögöttem kocsival jött az asszony a gyerekkel és a rendezők voltak olyan "cukik",hogy beengedték az autót is a rétre egy félreeső helyre parkolni,azért mert "kiállítottam" a Pannoniát. Bízom benne,hogy idén is kivételeznek majd.......

Komment

Sziasztok! Trabibi természetesen kiállíthatod az autódat nem Ő lesz az egyetlen ílyen korú "kisveterán" jármű. Idén már szalagos beléptetés lesz egy járművet két személy ingyenesen bemehet. A tavalyival ellentétben sajnos már nem tudunk "plusz" járműveket beengetni a kiállítótére csak az oda érkező kiállítókat.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                              Working...
                              X