Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Hál' Istennek nincs egybeesés... a 24 órásra én is szeretnék menni, pár motoros cimbivel... mondjuk azoknak rizsrakétájuk van...A fórum talira is szeretnék menni...
Szintén, de arra a hétre nem fogok szabit kapni. Két kolléga - akiknek a >10 év cégnél töltött ideje miatt némi előjogaik vannak - azon a héten megy szabira. Úgyhogy ha a termelési tervezet nem változik (azaz 26-án délután termelés) és nem váltok munkahelyet addig, akkor a tiszakeszi rendezvény nekem esélytelen. Viszont valami rendezvényre ideje lenne kimenni, így a 24 órás a cél.
There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
A 24 óráson a parkoló félig van japán kacatokkal, félig meg veteránokkal. Nem számit ki mivel jön. Egyébként a versenyen is indulnak japánok. RD 250 Vicces motorok. Mennek mint a villám, következö percekben meg két kézzel tépik belöle a kábelköteget, vagy felexelik a hajtókart. És ez nem vicc. Láttam.
Hideg üdítő, fagylalt, légkondi ugye. Kész is a megfázás. De nem rossz a "hétvégén a strandon ettem valamit, most h..menésem van..." kezdetű sztori is. Ilyenkor ugye ki kell zárni a szalmonela fertőzés gyanúját. Ja igen, ez is meg tud gyógyulni pár nap alatt.
A 24 óráson a parkoló félig van japán kacatokkal, félig meg veteránokkal. Nem számit ki mivel jön. Egyébként a versenyen is indulnak japánok. RD 250 Vicces motorok. Mennek mint a villám, következö percekben meg két kézzel tépik belöle a kábelköteget, vagy felexelik a hajtókart. És ez nem vicc. Láttam.
....bizony így van --szomoru . Csak azok a pannnóniának maszkírozott japánalkatrész -halmok bírják jól ( már amik elöl mennek )
Nem az a baj, hogy tele van japán cuccal. Az a baj, hogy nálunk nem gyártanak olyan fasza alkatrészet. De nem elég ám belerakni ajapán dugót meg hajtókart. Szoktam nézegetni, hogy elég nagy tudomány van ám benne. Nekem az már magas...
Komment