Közlemény

Collapse
No announcement yet.

24 órás veterán megbizhatósági

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

24 órás veterán megbizhatósági

2014, julius 19-20.
    Kunmadaras.
    Gyertek el, nézzétek meg.

Gyertek el, nézzétek meg.
    Végre egyszer - habár idén is elfelejtettem utánanézni - időben értesültem róla... Szerintem el fogok menni nézőként.
    There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

Rá egy hétre Tiszakeszi fórumtali!
      sepy kedvelte ezt.

Komment

Hál' Istennek nincs egybeesés... a 24 órásra én is szeretnék menni, pár motoros cimbivel... mondjuk azoknak rizsrakétájuk van...A fórum talira is szeretnék menni...
        Beagle, sepy és CZsolti kedvelte ezt.

Komment

A fórum talira is szeretnék menni...
          Szintén, de arra a hétre nem fogok szabit kapni. Két kolléga - akiknek a >10 év cégnél töltött ideje miatt némi előjogaik vannak - azon a héten megy szabira. Úgyhogy ha a termelési tervezet nem változik (azaz 26-án délután termelés) és nem váltok munkahelyet addig, akkor a tiszakeszi rendezvény nekem esélytelen. Viszont valami rendezvényre ideje lenne kimenni, így a 24 órás a cél.

Komment

akkor a tiszakeszi rendezvény nekem esélytelen.
            Nem leszel véletlenül akkor beteg? :P
            kollarg, és 3 további látogató kedvelte ezt.
            "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
            "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              akkor a tiszakeszi rendezvény nekem esélytelen.
              EZt senki sem tudhatja előre.
              kollarg, sinter és sepy kedvelte ezt.

Komment

A vírus bármikor fertőzhet !!

Komment

Nekünk már annyi ... Mi már meg vagyunk fertőzve!

Komment

A 24 óráson a parkoló félig van japán kacatokkal, félig meg veteránokkal. Nem számit ki mivel jön. Egyébként a versenyen is indulnak japánok. RD 250 Vicces motorok. Mennek mint a villám, következö percekben meg két kézzel tépik belöle a kábelköteget, vagy felexelik a hajtókart. És ez nem vicc. Láttam.

Komment

Na erre vagyok kíváncsi!! Ezért megyek, hogy lássam, halljam, érezzem!!

Komment

Én is nyáron szoktam megfázni, télen nem igazán...

Komment

Hideg üdítő, fagylalt, légkondi ugye. Kész is a megfázás. De nem rossz a "hétvégén a strandon ettem valamit, most h..menésem van..." kezdetű sztori is. Ilyenkor ugye ki kell zárni a szalmonela fertőzés gyanúját. Ja igen, ez is meg tud gyógyulni pár nap alatt.

Komment

Süpi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            A 24 óráson a parkoló félig van japán kacatokkal, félig meg veteránokkal. Nem számit ki mivel jön. Egyébként a versenyen is indulnak japánok. RD 250 Vicces motorok. Mennek mint a villám, következö percekben meg két kézzel tépik belöle a kábelköteget, vagy felexelik a hajtókart. És ez nem vicc. Láttam.
                            ....bizony így van --szomoru . Csak azok a pannnóniának maszkírozott japánalkatrész -halmok bírják jól ( már amik elöl mennek )

Komment

Nem az a baj, hogy tele van japán cuccal. Az a baj, hogy nálunk nem gyártanak olyan fasza alkatrészet. De nem elég ám belerakni ajapán dugót meg hajtókart. Szoktam nézegetni, hogy elég nagy tudomány van ám benne. Nekem az már magas...

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                              Working...
                              X