Közlemény

Collapse
No announcement yet.

II. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi 2015. július 24-26.

Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Sziasztok!

Köszönjük szépen a remek hétvégét,vendéglátást.
    Nagyon jól éreztük magunkat.
    Az egész csapatot várjuk szeretettel jövő évi nyári táborunkba viszonzásul ezt Joker és az Egyesület nevében is írom!
    Kunhegyes vagy Csongrád egyik sincs messze Tiszakeszitől és hasonló jó nyaralásban lehet részetek szintén laza veterán őrültekkel!

Egy pár kedv csináló képecske:
    https://picasaweb.google.com/1071683...abor2015070612

Jól bírták a mocik a haza utat bár nagyon fel kellett öltözni mert végig szembe szél volt!
    Hát persze hogy jövőre is SIMSONNAL miért is neeeeeeeeee.....

Képeim egy része:
    https://picasaweb.google.com/1071683...kozo2015072426

Ölelés Mindenkinek!

Komment

Csak egy szimpla zip fájl, jobb katt rajt és "Az összes kibontása..." opcióval tudod kiszedni a képeket. Közbe a videók is kész lettek:
      https://mega.co.nz/#!XQUnTRAK!hFtVqK...NO3PizDslcw5Qs

Komment

Nem tudom ki volt az, aki vasárnap az indulásunk előtt érkezett meg motorral. Én nem tudtam hogy ő is hozzánk (a fórumhoz) tartozik, és nem mentem oda bemutatkozni. A feleségem már otthon mondta, hogy a csapatunkhoz érkezett. (Több alkalommal is bejöttek, más motoroscsapathoz tartozó figurák !)
        Arra én se számítottam, hogy még valaki jön vasárnap délelőtt, szintén egy érdeklődő motorosnak véltem, míg nem mondta a fórumos nevét.
        Lolopez volt személy szerint.

...és ez itt mi? mit kell vele csinálni?
        Á, egyszerű...egy nem vírusos helyről leszeded a megadownloader programot, aztán rettentő óvatosan feltelepíted, hogy azért nem kívánatos szarokkal ne rakja tele a gépet, onnan már egyenesben vagy.

Komment

Szerencsésen bár többször megázva de végül napsütésben ,felszáradva megérkeztünk. Megköszönöm mindenkinek, hogy önzetlenül segítette együttlétünk minden percét .Köszönet" Keszinek " Kik remek vendéglátók voltak az idén is.Nem sorrendet felállítva köszönet Józsi Barátomnak ki önzetlen munkájával " dobogós" helyezéshez juttatta csapatunkat. Jövőre ugyan itt!!- Veletek!! Köszönöm.

Komment

Click image for larger version

Name:	2015-07-25 12.59.28.jpg
Views:	1
Size:	190.6 KB
ID:	145765 Kép címe: Apae várom a "mexikói" Babgulyást!

Komment

Köszönöm,hogy veletek lehettem!

Elnézéseteket kérem a péntekért,túlpörögtem!

próbálok néhány fotót feltölteni(a gépemtől,csak a netem régebbi )Click image for larger version

Name:	tiszakeszi 002.jpg
Size:	195.3 KB
ID:	145766Click image for larger version

Name:	tiszakeszi 026.jpg
Size:	190.0 KB
ID:	145767Click image for larger version

Name:	tiszakeszi 005.jpg
Size:	191.7 KB
ID:	145769Click image for larger version

Name:	tiszakeszi 004.jpg
Size:	196.7 KB
ID:	145768Click image for larger version

Name:	tiszakeszi 008.jpg
Size:	190.8 KB
ID:	145772Click image for larger version

Name:	tiszakeszi 009.jpg
Size:	194.4 KB
ID:	145771Click image for larger version

Name:	tiszakeszi 010.jpg
Size:	192.6 KB
ID:	145770Click image for larger version

Name:	tiszakeszi 012.jpg
Size:	193.0 KB
ID:	145774Click image for larger version

Name:	tiszakeszi 011.jpg
Size:	189.4 KB
ID:	145773Click image for larger version

Name:	tiszakeszi 013.jpg
Size:	192.2 KB
ID:	145775Click image for larger version

Name:	tiszakeszi 017.jpg
Size:	188.3 KB
ID:	145777Click image for larger version

Name:	tiszakeszi 014.jpg
Size:	194.3 KB
ID:	145776Click image for larger version

Name:	tiszakeszi 019.jpg
Size:	187.7 KB
ID:	145778Click image for larger version

Name:	tiszakeszi 023.jpg
Size:	196.1 KB
ID:	145779
              Utoljára szerkesztve a következő által: mátéapu; 2015 júl. 26, 21:11.
              "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

mateapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Elnézéseteket kérem a péntekért,túlpörögtem!

.....ezt majd otthon az asszonnyal számold el

Komment

Á, egyszerű...egy nem vírusos helyről leszeded a megadownloader programot, aztán rettentő óvatosan feltelepíted, hogy azért nem kívánatos szarokkal ne rakja tele a gépet, onnan már egyenesben vagy.
                  Nem kell hozzá külön program, elég a letöltésre kattintani . Sajnos kénytelen vagyok ezt használni mert amikor tavaly dropboxra tettem fel letiltották a publikus linkjeimet mert túl nagy forgalmat generáltam(pedig fizetek is a nagyobb tárhely miatt... ). Szerencsére vissza tudtam állítani de inkább nem kísérletezek vele.

A képeket betettem a dropbox fotós részlegébe, majdcsak nem lesz baj belőle :
                  https://www.dropbox.com/sh/cdk1e9kuh...wvWriYuoa?dl=0

(Természetesen a zip-be csomagolt verziót is fent hagyom.)

Komment

Mi is köszönjük a vendéglátást! Sikeresen hazaértünk,bár 110km.-t töltés nélkül..... Köszönjük Józsi bátyánknak az ebédet! Apae-nek a bowdenjavítást.... Nem szeretnék senkit kihagyni a sorból,ezért mindenkinek hálás köszönet,ezért a három napért!!!Naggggyon jól éreztük magunkat!!!! Jövőre veletek ugyanitt!! Képeket később teszek fel,mert nekem telefonról nem megy.....

Komment

számold el
                      A videó övön aluli volt,de tudom miről kell leszoknom!! Elnézést a kontrollnélküliségemért.....!Szándékosan SENKIT nem bántanék.
                      Szeretnék a legtávolabbitól,is egy sikeresen megérkeztem -et..............
                      Utoljára szerkesztve a következő által: mátéapu; 2015 júl. 26, 21:26.
                      "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

"Szándékosan SENKIT nem bántanék."

Ezt nem is feltételezte senki!!

Komment

mateapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          A videó övön aluli volt,de tudom miről kell leszoknom

milyen videó ? én mérnemlátom

Komment

Kedves Barátaim!

Én csak annyit szeretnék mondani, hogy nagy öröm volt Benneteket személyesen megismerni. Mi is itt vagyunk még Keszin és ha Isten is úgy akarja, jövőre is jövünk. Sajnáljuk, hogy a szombat esti vihar miatt olyan hirtelen lett vasárnap a táborbontás. Jövőre feltétlenül a péntek-szombatra koncentrálunk. Olyan keveset tudtunk együt lenni Veletek, hogy csak azért nem vygyok csalódott, mert az a kis idő is óriási élmény volt. A warthburgos utazás "Sintér" Józsiékkal, valódi beszélgetés és kézfogás Veletek. Ebben a csapatban könnyű moderátornak lenni.

Most délután még elsétáltunk a táborhely felé, ahol már csendes volt minden. Utána beültünk a Suzukiba és oda-vissza megjártuk a Bükkön át a Miskolc-Eger utat. Ha nem esik, akkor holnap Szilvásváradon pisztrángot eszünk és megyünk haza. Jövőre pedig veletek ugyanitt!

Click image for larger version

Name:	DSC00315.JPG
Size:	118.0 KB
ID:	145781

Komment

Szeretnék a legtávolabbitól,is egy sikeresen megérkeztem -et...
                              Azt hiszem ez én volnék.
                              Rendben megérkeztem, már negyed kilenc óta itthon vagyok.
                              Alacsony fordulaton állt le mindig a szerkezet, úgyhogy nem spóroltam a tolóüzemmel hazafelé, a zöld és piros lámpáknál pedig plusz gázzal segítettem a kétütemű folyamatot. Az áramtalanító kapcsolóban van valami kontakt hiba ahogy itthon átnéztem hamarjában.

Örülök hogy személyesen is megismerkedhettem Veletek!
                              Köszönök mindent, a teljesség igénye nélkül: a vendéglátást, a finom kosztot, a pénteki hálóhelyet, a motorszerelést, a segítség benzint, a benzinkúti kíséretet, a csomagszállítást, a sátorcövekeket és persze a társaságot!
                              Jövőre folyt köv...

Komment

Mi is szerencsésen hazaértünk.
                                Természetesen köszönünk mi is mindent.
                                Nagyon jó volt újra találkozni veletek, illetve új embereket megismerni.
                                Csodálatos 3 nap volt. Nagyon jól éreztük magunkat ki tudtunk kapcsolódni és kiszakadtunk végre a szürke hétköznapok rohanásából.
                                Úgy gondolom ez ráfért mindenkire aki ott volt.(Aki nem az bánhatja)
                                Mindent összevetve jobban sikerült mint a tavalyi, bár az is olyan jó volt hogy azt hittem már nem lehet fokozni.
                                A képek nagyon jók, igyekszem én is feltenni majd a mieinket.
                                Legszívesebben már indulnék is a következő Keszi-bulira!

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X