Neked már jó napod lesz...
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
II. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi 2015. július 24-26.
Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseDe csak egy toy-toy van !
- 1 like
Komment
-
gesszti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseJó szórakozást srácok! Sajnos nem tudok odaérni, bárhogy is szerettem volna. Asszonykát behívták holnapra dolgozni, és veterános szaktárs se jelentkezett a környékről, aki betársulna az útba. Egyedül meg... mégiscsak 1000 km lenne a karika. :-( Talán majd legközelebb.
Szívesen segítettem volna, de sajnos nem azon az "útvonalon" lakom....Utoljára szerkesztve a következő által: Fergusson; 2015 júl. 24, 09:12.
- 1 like
Komment
-
Sajnos én is kimaradok. Lányom diploma osztója lesz holnap, Piliscsabán. Kitüntetéssel végzett a Kis Szentem, erről nem lehet lemaradni, és nem is teher a részvétel számomra, gondolom, érthető ez. De kicsit fáj a távollét. Nagyon fentem rá a fogam, így fenhetem tovább is. Pedig jó kis muris vetélkedőket terveztem. Legyetek jók, ha tudtok! A többi nem számít!
Komment
-
"Az élet megállhat,de a CSEPEL soha!"
Söjtöri Motoros Találkozók ; Söjtör Környéki Motorosok Baráti Köre
Komment
-
Fergusson eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKedves Olvtársak és azok,akik már ott vannak a helyszínen!
Érdeklődnék, hogy a tiszacsegei komp közlekedik ? Ott mennék át a Tiszán, azért kérdezném....
Köszönöm a választ....
Üdvözlettel...
Komment
-
heeegany eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMég közlekedik. MÍ s kérdés hogs meddig.
Üdvözlettel...
Komment
-
heeegany eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKb ahhogy igény van rÍ . Még megy. Holnap reggel is fog gondolom.
Üdvözlettel....
Komment
-
Kedves Urakok!
Valaki árulja már el nekem, hogy Ároktőtől Tiszakeszibe vezet-e út és mennyire tengelytörő? Vagy menjünk Mezőcsát felé? Elég nagy kitérő.
Amúgy most ittam egy altató sörit az egészségetekre! Üdv holnap, azaz lassan ma! Persze dorbézolós népség biztosan nem is neteztek most, mikor helyben van a fórumtagság! Na megyek, fenem a moderátori pennát a közeli viszontlátásig.
Ricsi, Gesszti, Igrich. Nagyon szomorú vagyok a távolmaradásotok miatt. Igaz én ugyanezen ok miatt vállalom nehezen a Dunántúlt. Széles utat Nektek!
- 2 likes
Komment
Komment