Közlemény

Collapse
No announcement yet.

II. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi 2015. július 24-26.

Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Neked már jó napod lesz...
    Nekem mindegy, nem "alkoholizálok"...

Komment

Kicsit pezseg még a hasamban,de az íze jó.. Bátorság próbának megteszi.
      De csak egy toy-toy van !

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        De csak egy toy-toy van !
        Az, tavaly is foglalt volt.....

Komment

Jó szórakozást srácok! Sajnos nem tudok odaérni, bárhogy is szerettem volna. Asszonykát behívták holnapra dolgozni, és veterános szaktárs se jelentkezett a környékről, aki betársulna az útba. Egyedül meg... mégiscsak 1000 km lenne a karika. :-( Talán majd legközelebb.

Komment

gesszti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Jó szórakozást srácok! Sajnos nem tudok odaérni, bárhogy is szerettem volna. Asszonykát behívták holnapra dolgozni, és veterános szaktárs se jelentkezett a környékről, aki betársulna az útba. Egyedül meg... mégiscsak 1000 km lenne a karika. :-( Talán majd legközelebb.
            Sajnálattal olvasom....igaz, a távolság nem semmi, na meg most voltatok egy, nem mindennapi túrán...
            Szívesen segítettem volna, de sajnos nem azon az "útvonalon" lakom....
            Utoljára szerkesztve a következő által: Fergusson; 2015 júl. 24, 09:12.

Komment

Sajnos én is kimaradok. Lányom diploma osztója lesz holnap, Piliscsabán. Kitüntetéssel végzett a Kis Szentem, erről nem lehet lemaradni, és nem is teher a részvétel számomra, gondolom, érthető ez. De kicsit fáj a távollét. Nagyon fentem rá a fogam, így fenhetem tovább is. Pedig jó kis muris vetélkedőket terveztem. Legyetek jók, ha tudtok! A többi nem számít!

Komment

Sajnos idén nem jutunk el Keszibe, mivel közbejött egy másik program.
                Nagyon jó szórakozást, baleset-, és hibamentes közlekedést kívánunk a II. Veterán Fórum Találkozó résztvevőinek! Click image for larger version

Name:	71 Gyömrői Pannoniával vonultunk (köszi Beagle) Háttérben apacsavo.jpg
Views:	2
Size:	204.8 KB
ID:	145659

Komment

Kedves Olvtársak és azok,akik már ott vannak a helyszínen!

Érdeklődnék, hogy a tiszacsegei komp közlekedik ? Ott mennék át a Tiszán, azért kérdezném....
                  Köszönöm a választ....

Üdvözlettel...

Komment

Fergusson eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    Kedves Olvtársak és azok,akik már ott vannak a helyszínen!

Érdeklődnék, hogy a tiszacsegei komp közlekedik ? Ott mennék át a Tiszán, azért kérdezném....
                    Köszönöm a választ....

Üdvözlettel...
                    Még közlekedik. MÍ s kérdés hogs meddig.

Komment

heeegany eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      Még közlekedik. MÍ s kérdés hogs meddig.
                      Gondolom, reggel még szokott?! Vagy, hogy érted a "meddig"-et?

Üdvözlettel...

Komment

Kb ahhogy igény van rÍ . Még megy. Holnap reggel is fog gondolom.

Komment

heeegany eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          Kb ahhogy igény van rÍ . Még megy. Holnap reggel is fog gondolom.
                          Köszönöm a válaszod!

Üdvözlettel....

Komment

Kedves Urakok!

Valaki árulja már el nekem, hogy Ároktőtől Tiszakeszibe vezet-e út és mennyire tengelytörő? Vagy menjünk Mezőcsát felé? Elég nagy kitérő.

Amúgy most ittam egy altató sörit az egészségetekre! Üdv holnap, azaz lassan ma! Persze dorbézolós népség biztosan nem is neteztek most, mikor helyben van a fórumtagság! Na megyek, fenem a moderátori pennát a közeli viszontlátásig.

Ricsi, Gesszti, Igrich. Nagyon szomorú vagyok a távolmaradásotok miatt. Igaz én ugyanezen ok miatt vállalom nehezen a Dunántúlt. Széles utat Nektek!

Komment

Ne küldjetek üzenetet, Tiszakeszin vagyunk! Viszlát hétfőn!

A Fórumtagság

Komment

Üdv Urak!

Nagyon köszönöm, nagyon jól éreztem magam, jó szívvel gondolok majd vissza erre a szép nyári napra! (igazán sajnálom, hogy ideje-korán olajra kellett lépnem)

üdvözlettel: Zénó

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X