Közlemény

Collapse
No announcement yet.

II. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi 2015. július 24-26.

Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Én is köszönöm a szervezést, komoly munka lehetett! Tényleg klassz volt és különösen vagány volt, hogy egyen pólóban feszíthettünk.

Én magam a hosszan tartó kánikula miatti kialvatlanságom okán sajnos csak kábán kóvályogtam, így mélyrehatóbb beszélgetésekre alkalmatlannak mutatkoztam. Ezt sajnálom, de hát előfordul, hogy nyáron meleg van.

Volt egy olyan érzésem, hogy idén többen voltunk mint tavaly, ez így van?
    Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

Komment

A videó övön aluli volt,de tudom miről kell leszoknom!!
      Semmi bántó nem történt, mindenki nagyon jól szórakozott sztem. Maradj ilyennek, a világért se változtass semmin, mert ilyennek szeretünk.

Komment

Csatlakoznék az előttem szólókhoz. Nagyon jól éreztem magam annak ellenére h rövid ideig tudtam csak veletek lenni. Öröm volt személyesen találkozni veletek 😃
        Pár képpel bővíteném a fotó albumot is

Komment

Volt egy olyan érzésem, hogy idén többen voltunk mint tavaly, ez így van?
          Igen, így! Jövőre egy jelenléti ívet is készítek, hogy meglegyen a pontos létszám.

Én is haza érkeztem ma, egy erősödő olajfolyást kivéve (majd minden olajat az úton hagytam a blokkból, mire beértem Leányfalura), egy eltévedést és az esőt leszámítva gond nélkül.

Kedvenc fotóim: Sinter arréb lapátolja a Tiszát:

Click image for larger version

Name:	20150724_162826.jpg
Views:	4
Size:	195.3 KB
ID:	145788Click image for larger version

Name:	20150724_162836.jpg
Views:	2
Size:	194.7 KB
ID:	145789

Konzílium, csak most élőben:

Name:	20150725_185816.jpg
Views:	1
Size:	197.9 KB
ID:	145790

Komment

Remélem tetszeni fog. Én már sokszor megnéztem.
            Everything is better when you decide you don't care.

Komment

Ez nagyon jó lett!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Komment

Remélem tetszeni fog.
                Melyikőtök volt ifával? ;-))))

Nagyon jó találkozó lehetett! Sajnálom, hogy végül nem sikerült odaérnem.

Komment

Name:	IMG_0014.jpg
Size:	202.1 KB
ID:	145791Mi történt ezzel a szép szerkezettel, Kedves Attila?

Komment

Mi történt ezzel a szép szerkezettel, Kedves Attila?
                    A "szép szerkezet" a fordulatszám mérő kihajtásnál egyre jobban nyomta ki bal oldalt az olajat. Hiába húztam meg, a végén már egy tömítő paszta gubics volt az egész, de így is. A bal lábamon a zokniból is facsarni lehetett az olajat, arról nem is beszélve, hogy a balos kanyarokban már kicsit riszálva és óvatosan döntöttem... pláne, miután az eső is eleredt... de így van mit mesélni

Komment

UK eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      Remélem tetszeni fog. Én már sokszor megnéztem.
                      Hát ez az előzetes szenzációs!!

Mikor lesz kész a teljes film?
                      Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

Komment

Melyikőtök volt ifával?
                        Ott találtuk!

Nagyon jó találkozó lehetett! Sajnálom, hogy végül nem sikerült odaérnem.
                        Az volt, és mi is sajnáljuk, hogy nem voltál ott!

Szolgálati közlemény:
                        Lolopez pólói elkutyulódtak a végére. Valaki nem pakolt el véletlenül egy plusz L-es, vagy XL-es pólót?

Tanulságok, amiket eddig levontam:
                        Jövő évben, ha a főzőversenyen ismét állítunk ki csapatot, akkor valami könnyen és gyorsan elkészíthető étellel kellene kiállni. Józsi bátyám és segítői nagyszerű pörköltje most megérdemelten díjazott lett, de nagyon kemény délelőttje volt miatta, és akik segítettek neki, azok is kora reggeltől dolgoztak. Nem szeretném jövőre, ahogy Mir-mur is megmondta előre, a csapat egy része fél napra el legyen szakítva a többiektől, és ilyen terhet sem raknék senkire, hogy a negyven fokban álljon a tűz mellett a tűző napon.

Ha ismét lesz gyerekmotoroztatás, kérek két embert a szervezőktől. Az egyik sorakoztat, és tisztán tartja a területet, ahol körözünk, a másik pedig fölrakja a hátsó ülésre az aktuális gyereket, és leveszi előtte, akivel visszaértünk, meg figyelnek rá, hogy ne ugyanaz a hat kiskölök kerüljön valahogy mindig sorra.

Komment

taluga eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          A "szép szerkezet" a fordulatszám mérő kihajtásnál egyre jobban nyomta ki bal oldalt az olajat. Hiába húztam meg, a végén már egy tömítő paszta gubics volt az egész, de így is. A bal lábamon a zokniból is facsarni lehetett az olajat, arról nem is beszélve, hogy a balos kanyarokban már kicsit riszálva és óvatosan döntöttem... pláne, miután az eső is eleredt... de így van mit mesélni
                          Ami jó....hogy haza vitt a gép és javítható......

Komment

Ami jó...hogy haza vitt a gép és javítható...
                            Így igaz. Meg is dicsértem, mikor lepihent a garázsban...

Name:	20150727_132331.jpg
Size:	187.7 KB
ID:	145792

Komment

Tisztelt fórumtársak, akik ott voltatok a találkozón!

Valaki, közületek tudja-e, hogy Apacsavo (Gyula bátyánk) ott volt-e a találkozón, valamelyik napon?
                              Azért kérdezem,mert én, csak szombaton voltam, kora délutánig, de addig nem láttam.
                              Remélhetőleg, csak én nem találkoztam vele, ugye?

Üdvözlettel....

Komment

Mikor lesz kész a teljes film?
                                Másfél órában már unnád ugyanezt. Kivéve a helyszínen.
                                Everything is better when you decide you don't care.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X