Közlemény

Collapse
No announcement yet.

II. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi 2015. július 24-26.

Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    És így nem lehet átruházni

................érted !!átruházni

Komment

Barátom Taluga! A benzin nem iható úgy mint a " misebor ", ezért a pince kulcsát csak vezetés után kell félteni tőlünk. Addig viszont egy mobil benzinkút jó lenne.Egy Egyesület viszont jó ötlet. Törvény útvesztőjét ismerők figyelem!! AZ ÖTLET ÁTGONDOLANDÓ!!Mir-MUr! lehetnél a VVSZ- elnöke! / Veterán vasak szövetsége. / Joker nehogy megruházás legyen a vége. Tudod adni szebb mint kapni!!

Komment

!Mir-MUr! lehetnél a VVSZ- elnöke! /
        Remek ! Akkor holnap javaslatot teszek a tiszteletdíjam mértékére !

Komment

Bár a parlamentben ez a szokás - semmi munka és az elő a Lóvé ez itt nem kerül megszavazásra! Az Elnök nagysága rendben fizetség a teljesítés függvénye.

Komment

Szervusztok!

Úgy tűnik túladagoljátok az agyi serkentőket,-ne szedjetek annyi cavintont,-mert még tényleg megvalósul,a Veterán fórum párt,vagy egyéb bejegyzett közhasznú társaság,Zrt,Kft,Bt,-vagy mit tudom én mi.A fórum úgy jó-ahogy van.

Kajdókukachoz csatlakozva,-nekünk is hiányoztok,-jó volt veletek és nagyon gyorsan elszaladt,az a bő két nap amit együtt töltöttünk.Szerencsénk volt,az időjárás is kedvezett,attól függetlenül,hogy az utolsó éjszaka után ki kellet borítani a vizet a sátorból,de ez olyan kicsi probléma,ami elhanyagolható.

Üdvözlettel:Che

Komment

A fórum úgy jó-ahogy van.
              Az önzetlen segítés meddig működne,ha tagdíjat,jogdíjat,adót,telephelyet,ügyvédet,kellene eltartani a működtetés miatt?
              "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Ez az egyesületté alakulás téma már felvetődött, és kitárgyalódott évekkel ezelőtt ! Már akkor is azon a véleményen voltunk, hogy ahol a pénz megjelenik , akár csak tagdíj formájában is, az rögtön konfliktusok okozója. Több száz négyzetkilométeres területen élő tagságot, nem lehet pénzügyileg kezelni.
                ApaE akkori hozzászólásaiban több példát is említett, ahol is a mi baráti társaságunkhoz hasonló csoportok széthullásához vezetett az anyagiak megjelenése !
                Igaza van Józsi bátyámnak, még akkor is, ha ezáltal le kell mondanom az elnöki tiszteletdíjról !
                A fórum úgy jó-ahogy van.

Komment

Kérdésem lenne az ,,Admin"-ok és a tagság felé! Nemsokára indulok Tápiószelére.A hétvégén lesz a T.M.K.(azaz a Tápió Menti Motoros Klub) összeröffenése.Melynek keretében egyúttal az Elnökünk:Zsinór József....motorozással töltött 50 éves évfordulóját is megünnepeljük!A kérdés:Felveszem a Fórumos pólómat.Köszöntöm a magam nevében.Köszönthetem-e a Veterán Fórum nevében is?! Ez komoly dolog mielőbbi választ kérnék!Köszönöm!

Komment

A dolog komoly, de a kérdés szerintem költői.

Tolmácsold jókívánságainkat!
                    Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

Komment

Köszönöm!Nehogy utólag legyen kifogás csak azért kérdeztem!

Komment

apacsavo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Köszönöm!Nehogy utólag legyen kifogás csak azért kérdeztem!
                        Kedves Gyula bátyám!
                        A reklám az reklám...

Komment

Ez az egyesületté alakulás téma már felvetődött, és kitárgyalódott évekkel ezelőtt ! Már akkor is azon a véleményen voltunk, hogy ahol a pénz megjelenik , akár csak tagdíj formájában is, az rögtön konfliktusok okozója. Több száz négyzetkilométeres területen élő tagságot, nem lehet pénzügyileg kezelni.
                          ApaE akkori hozzászólásaiban több példát is említett, ahol is a mi baráti társaságunkhoz hasonló csoportok széthullásához vezetett az anyagiak megjelenése !
                          Igaza van Józsi bátyámnak, még akkor is, ha ezáltal le kell mondanom az elnöki tiszteletdíjról !
                          Nem rossz dolog egy egyesület, én is tagja vagyok kettőnek (az egyiknek alapító tagja), de a fórum átalakítását én sem javasolnám. Ekkora tagsággal kezelhetetlen, és más céllal jött létre ez a társaság, mint amire egy egyesületet épít az ember. Ott az elérendő célok, a munka miatt kell a szervezeti felépítés hivatalossá tétele. Itt én fölöslegesnek tartanám.

Komment

Ott az elérendő célok, a munka miatt kell a szervezeti felépítés hivatalossá tétele. Itt én fölöslegesnek tartanám.
                            Talán lehetne egy párhuzamosan működő:alaptervként az alapot támogató,de független szervezet.
                            "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Talán lehetne egy párhuzamosan működő:alaptervként az alapot támogató,de független szervezet.
                              Szerintem, ez is maradhat a "költői" fázisban....Che Józsi bátyánk "alapjaira" építve...

Komment

Ilyen hivatalos megfogalmazásokat utoljára a KISZ gyűlésen , esetleg a seregben hallottam !

- - - Updated - - -

Szerintem, ez is maradhat a „költői” fázisban.
                                Egyetértek ! A hagyományőrző összeesküvés tényét valahogy belelehetne csempészni a nevünkbe, de a magam részéről, semmi hivatalos procedúrát nem szeretnék !

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X