Közlemény
Collapse
No announcement yet.
II. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi 2015. július 24-26.
Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X
-
Barátom Taluga! A benzin nem iható úgy mint a " misebor ", ezért a pince kulcsát csak vezetés után kell félteni tőlünk. Addig viszont egy mobil benzinkút jó lenne.Egy Egyesület viszont jó ötlet. Törvény útvesztőjét ismerők figyelem!! AZ ÖTLET ÁTGONDOLANDÓ!!Mir-MUr! lehetnél a VVSZ- elnöke! / Veterán vasak szövetsége. / Joker nehogy megruházás legyen a vége. Tudod adni szebb mint kapni!!
- 1 like
Komment
-
Szervusztok!
Úgy tűnik túladagoljátok az agyi serkentőket,-ne szedjetek annyi cavintont,-mert még tényleg megvalósul,a Veterán fórum párt,vagy egyéb bejegyzett közhasznú társaság,Zrt,Kft,Bt,-vagy mit tudom én mi.A fórum úgy jó-ahogy van.
Kajdókukachoz csatlakozva,-nekünk is hiányoztok,-jó volt veletek és nagyon gyorsan elszaladt,az a bő két nap amit együtt töltöttünk.Szerencsénk volt,az időjárás is kedvezett,attól függetlenül,hogy az utolsó éjszaka után ki kellet borítani a vizet a sátorból,de ez olyan kicsi probléma,ami elhanyagolható.
Üdvözlettel:Che
- 4 likes
Komment
-
A fórum úgy jó-ahogy van."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 3 likes
Komment
-
Ez az egyesületté alakulás téma már felvetődött, és kitárgyalódott évekkel ezelőtt ! Már akkor is azon a véleményen voltunk, hogy ahol a pénz megjelenik , akár csak tagdíj formájában is, az rögtön konfliktusok okozója. Több száz négyzetkilométeres területen élő tagságot, nem lehet pénzügyileg kezelni.
ApaE akkori hozzászólásaiban több példát is említett, ahol is a mi baráti társaságunkhoz hasonló csoportok széthullásához vezetett az anyagiak megjelenése !
Igaza van Józsi bátyámnak, még akkor is, ha ezáltal le kell mondanom az elnöki tiszteletdíjról !
A fórum úgy jó-ahogy van.
- 8 likes
Komment
-
Kérdésem lenne az ,,Admin"-ok és a tagság felé! Nemsokára indulok Tápiószelére.A hétvégén lesz a T.M.K.(azaz a Tápió Menti Motoros Klub) összeröffenése.Melynek keretében egyúttal az Elnökünk:Zsinór József....motorozással töltött 50 éves évfordulóját is megünnepeljük!A kérdés:Felveszem a Fórumos pólómat.Köszöntöm a magam nevében.Köszönthetem-e a Veterán Fórum nevében is?! Ez komoly dolog mielőbbi választ kérnék!Köszönöm!
- 7 likes
Komment
-
apacsavo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKöszönöm!Nehogy utólag legyen kifogás csak azért kérdeztem!
A reklám az reklám...
- 1 like
Komment
-
Ez az egyesületté alakulás téma már felvetődött, és kitárgyalódott évekkel ezelőtt ! Már akkor is azon a véleményen voltunk, hogy ahol a pénz megjelenik , akár csak tagdíj formájában is, az rögtön konfliktusok okozója. Több száz négyzetkilométeres területen élő tagságot, nem lehet pénzügyileg kezelni.
ApaE akkori hozzászólásaiban több példát is említett, ahol is a mi baráti társaságunkhoz hasonló csoportok széthullásához vezetett az anyagiak megjelenése !
Igaza van Józsi bátyámnak, még akkor is, ha ezáltal le kell mondanom az elnöki tiszteletdíjról !
- 2 likes
Komment
-
Ott az elérendő célok, a munka miatt kell a szervezeti felépítés hivatalossá tétele. Itt én fölöslegesnek tartanám."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 1 like
Komment
-
Talán lehetne egy párhuzamosan működő:alaptervként az alapot támogató,de független szervezet.
- - - Updated - - -
Szerintem, ez is maradhat a „költői” fázisban.
- 6 likes
Komment
Komment