Közlemény
Collapse
No announcement yet.
II. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi 2015. július 24-26.
Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X
-
Az Augusztus 14-i motoros talira gondolsz?
Most 7-én pedig a Tápiómenti Motoros Klub elnökének lesz az 50-ik motorozós évfordulója Tápiószelén!(csekélyke díj ellenében 1000ft 3 nap!)Sajnos megint hőség lesz,de azért egy gratuláció erejéig elmegyek!Utoljára szerkesztve a következő által: apacsavo; 2015 aug. 04, 08:08.
- 5 likes
Komment
-
Bizony! A fiúk azt mondták, a fórumosok VIP vendégek. Nincs belépő nekünk, és ingyen a kaja.Ne feledjétek a Prezi és a Vice Prezi ajánlatát, a elvileg lessz még találkozó idén ugyanott a révháznál...
Az is eljön nemsoká! Én most hétvégén is jártam Kesziben, de elég kihalt volt a Révház. Azért előző héten jobban szerettem ott lenni.Lehetnénk egy évvel öregebbek ja és megint jön a kánikula szóval az a fürdés a kompról nem lenne egy utolsó dolog most!
Jövőre pedig nem csak a találkozóra megyünk, hanem Csegére is Joker Racing Team zászlókkal ordítani a szalmabálák mögül Zolinak!
- 7 likes
Komment
-
Igen ! És ha már bejegyzett csoport vagyunk, jogosultak lehetünk állami támogatásra ! Legálisan lophatunk a költségvetésből, mint az összes naplopó bizottság, egyesülés, civil, és nem civil szerveződés, és még a TV is közvetíteni fogja a sületlenségeinket. De lehetnénk párt is ! Arra is jár a közösből elszámolatlan lecsó !Legyünk hagyományörző csoport,
És ha már ez is megvan, kezdhetjük visszaszámlálni a fórum napjait, mert annyi eszünk lesz már csak, mint a "nagyoknak "!
- 9 likes
Komment
-
Szerintem elég, ha mondod, de vidd a pólót... biztos ami biztos, és kell a reklám is!A fórumos pólót kell felmutatni/felvenni, vagy elég, ha mondom, hogy honnan vagyok?
Ez jó! De lehetnénk akár egyház is. Azoknak nagyobb a mozgástere, több a lehetőség benne! A papoknak többet el is néznek! Imádkozunk a NAGY MECHANIKA ISTENHEZ és a SZÉPSÉGES BENZIN ISTENNŐHÖZ!Esetleg erre az esetre be kellene vezetni az arcképes fórumos igazolványt, amivel ráadásul bármilyen veterán jármű is vezethető, a papírok nélküli is Legyünk hagyományörző csoport, és ha ehhez korhűen kell öltözni, az is belefér...
Onnantól minden gépünk kegytárgy, és a benzin is olyan, mint a misebor!
- - - Updated - - -
Igen! Azért én is néznék még tükörbe.Igen ! És ha már bejegyzett csoport vagyunk, jogosultak lehetünk állami támogatásra ! Legálisan lophatunk a költségvetésből, mint az összes naplopó bizottság, egyesülés, civil, és nem civil szerveződés, és még a TV is közvetíteni fogja a sületlenségeinket. De lehetnénk párt is ! Arra is jár a közösből elszámolatlan lecsó ! És ha már ez is megvan, kezdhetjük visszaszámlálni a fórum napjait, mert annyi eszünk lesz már csak, mint a „nagyoknak”!
- 11 likes
Komment
-
Van köztünk jó pályázatíró?Legálisan lophatunk a költségvetésből, mint az összes naplopó bizottság, egyesülés, civil, és nem civil szerveződés,
Pl. az utcánk túloldalán lévő, több hektáros terület gazdájának van... Nyakig ér a gaz, egy fillért nem költenek rá évek óta, és -ezt kapd ki- támogatást kap rá, "ugaroltatás" jogcímen.
Miért nincs nekem földem....
Utoljára szerkesztve a következő által: dongos78; 2015 aug. 06, 11:40.
- 6 likes
Komment

jobbnál jobb hsz-ekkel
Komment