Közlemény

Collapse
No announcement yet.

II. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi 2015. július 24-26.

Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Szugerál-szugerál-szugerál-szugerál...
    A találkozó NE a július 23-i hétvégén legyen!
    szugerál-szugerál-szugerál-szugerál

A rossz hír az, hogy a tavalyi lelkesedés már a múlté, annyira azért szeretem magam, hogy nem a Pancsival indulok neki ekkora útnak, hanem valami megbízhatóbb gépállattal.

Komment

nem a Pancsival indulok neki ekkora útnak, hanem valami megbízhatóbb gépállattal.
      Abban nincs semmi kihívás !

Komment

ha nem kell gályáznom (pedig tavaly is kértem, hogy azon a hétvégén ne dolgozzak) én megint a 360-assal megyek... vagy egy kis zündappal

- - - Updated - - -

Komment

Miskolcról könnyű beszélni. Annyit én is lemegyek vele bármikor.

A kihívásról ennyit:
          Click image for larger version

Name:	12651322_469057053300061_6882808675762596431_n.jpg
Views:	1
Size:	52.2 KB
ID:	148144

Komment

esetleg sr50...

Komment

Többnapos túrát kell szervezni, Kitelepülés, Területfoglalás, Kalandozás néven.
              Ezek közzül valamivel:
              Click image for larger version

Name:	11846696_883758675029789_7270402719847727111_n.jpg
Size:	106.1 KB
ID:	148145Click image for larger version

Name:	11059376_871357349603255_7530376042403233088_n.jpg
Size:	106.7 KB
ID:	148146Click image for larger version

Name:	12509234_968072523265070_9092148239147865096_n.jpg
Size:	64.3 KB
ID:	148148
              Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2016 jan. 29, 20:20.
              "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
              "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Üdv wsievers!

Nagyon jók a motorjaid,nekem főleg a 350-esek tetszenek,de a boxer sem rossz!

Komment

Köszi! Vonzódok a 350 köbcentihez, bármilyen típusról van szó.
                  "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                  "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Wsievers! Az ötlet a túráról nem rossz és a gépeid közül nekem az utolsó a nyerő! Arra kint is csorog a nyáluk. Bokornak pedig LÓRA fel hisz Titus is Győrságból eljött Keszibe a Sport CZ-n! Mi is a Lányommal a Kesziben lévő felvonulással együtt mentünk közel 700 km-t. Orosháza- Keszi- Mátra és úgy Orosháza és csak az eső volt az ellenfél. Utána pedig külön túrával a Mátra és környéke, Tibordaróc- Zsórifürdő-Eger és a Mátra.Cempingben sátor és úgy motoroztunk körbe jó melegbe . Veterán Fórum Túra?!

Komment

Nekem is kedvező méret,mert már eléggé erős a hosszabb távokhoz is,de még gazdaságosan is lehet vele menni.

Komment

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Bokornak pedig LÓRA fel hisz Titus is Győrságból eljött Keszibe a Sport CZ-n!
                        Ló lesz az, csak nem a Pancsi. Majd csapkodom a tankot lovaglóostorral, meg nyerítek hozzá.

- - - Updated - - -

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Veterán Fórum Túra?!
                        Túra részemről ok. Lehetne ezt a találkozótól függetlenül.

Komment

Sziasztok,

először is BUÉK mindenkinek...bár már január vége van
                          Tiszakeszin voltam először veletek (Nagy Iván jóvoltából), nagyon jól éreztem magam.
                          Remélem idén is lesz, s ha lehet ott lennék...

Üdv, Gabesz (Fox)

Komment

A túra lehet külön is de engedtessék meg a nevünkhöz hűen kellene szervezni / Veterán túra/ mely nem elsődlegesen a csilli villi mai csodákról kellene szólnia hiszen nem kunszt egy 600 -as vagy nagyobb mai géppel cirkálni. Egy lóerő csodával pl. a Mátrát járni nem akkora kihívás mint egy 15 lovas géppel. Gábor légy közöttünk sűrűbben

Komment

Jó ötlet a túra, remélem addigra sikerül beszerezni valami nagyobb veteránt(csak előbb a robit kéne eladni...).

Komment

rota robi? miféle robi?

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X