Közlemény
Collapse
No announcement yet.
II. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi 2015. július 24-26.
Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X
-
Jelenleg nekem úgy van, hogy szombaton megyek Keszire(remélem megtalálom a nyugati technika hibáját addig-erősen keresem). De majd még meglátjuk. Sepy, ha erre jársz, szívesen látlak...
Inkább a Zsóry, ha választani lehet...Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2015 aug. 11, 23:18."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 2 likes
Komment
-
Szolgálati közlemény:
Lolopez pólói elkutyulódtak a végére. Valaki nem pakolt el véletlenül egy plusz L-es, vagy XL-es pólót?Utoljára szerkesztve a következő által: mir-mur; 2015 aug. 14, 16:03. Oka: taluga helyett, taligát írtam :-)
- 1 like
Komment
-
Mivel taluga kérdésére nem jött senkitől válasz, feltételezem, hogy senki nem találkozott véletlenül elcsomagolt plusz darabbal.
Lolopez pólói elkeveredtek valahogy, és azóta próbáljuk előkeríteni, de nincs meg.
Viszont valakinek nem hiányzik egy kis zöld szövet hűtőtáska? Az került elő a házból.
- 1 like
Komment
-
Szervusztok!
Nagyon bánt ez a póló dolog és azt sem tudom,hogy hány darabról van szó.Kérem a találkozón résztvevő összes tagot,-nézze át még egyszer a holmiját és,amennyiben előkerül a póló,vagy pólók,jelezze azt!Nagyon fontos dolog ez,mert egy kis közösség becsületéről van szó,-nem arról a sz@ros pár forintról.Bízok nagyon bennetek és remélem rendbe tudjuk ezt a dolgot tenni,egy egymásban feltételek nélkül bízó közösségtől elvárható módon.
Üdvözlettel:Che
- 11 likes
Komment
-
Tiszteletem, szervusztok!
Póló ügyben
Lehetséges, a nyári szabadságok miatt, hogy nem olvasta még mindenki a kérdést/kérést (aki ott volt) vagy rendelt...remélhetőleg
Részemről annyi, hogy Taluga személyesen adott át egy azaz egy darabot a találkozón a kezembe...
Szerintem, mindenki nézze meg m.egyszer, hogy annyi van-e otthon,amennyit rendelt, vagy.....
Üdvözlettel...
Ui.: Attila! Nekem nagy, zöld és műanyag hűtőtáska volt, de az itthon van a helyénUtoljára szerkesztve a következő által: Fergusson; 2015 aug. 16, 07:13.
- 4 likes
Komment
-
Lehetséges, a nyári szabadságok miatt, hogy nem olvasta még mindenki a kérdést/kérést (aki ott volt) vagy rendelt...remélhetőleg
mert egy kis közösség becsületéről van szó,-nem arról a sz@ros pár forintról
- 1 like
Komment
Komment