Közlemény

Collapse
No announcement yet.

II. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi 2015. július 24-26.

Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Jokerék jó kerék túrája jókor.

Komment

Még hízelgő is . Viszont próbálok kutakodni pontos infók és térkép után , hogy hol, mettől-meddig és nem nagyon sikerül . Nincs itt egy gátszakértő ?

Komment

Mellékesen milyen útvonal ez a gáton motorozás?

Komment

. Nincs itt egy gátszakértő ?
          Dehogynem ! Gátvéder !

Komment

Pályán én sem szeretek menni se az öreggel se az újjal, de szükség (idő) néha törvényt bont. Pályát kerülve nekem egy Tiszakeszi alsóhangon 8 óra lenne. A pályán 90-100 al elcsorogva nem jelent az ember túl nagy akadályt, max a teherkocsik között megy . Ha sikerül eljutni az idén , akkor én pályán fogok menni .

Komment

bokor28 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Mellékesen milyen útvonal ez a gáton motorozás?
              Kényszerű! Muszáj a folyót követni. Egyébként nem mindenhol engedik a gátvéderek!

Komment

TISZA-TÓ TISZAFÜRED HORGÁSZ PORTÁL - G-Portál

Ez a lényeg , aztán már csak összejön az utvonal terv....

Komment

Nagy a készülődés! Az időpont pedig................. hamarosan.

Komment

Dátumot! Dátumot!
                    "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                    "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Mivel kisüt már néha szépen a nap kezdek Vashiányos lenni.

Komment

Mivel kisüt már néha szé pen a nap kezdek Vashiányos lenni .
                        Most néztem egy kínai filmet.A kovács azt mondta
                        "a használatlan vasat:kezdi ki a rozsda!"..................
                        "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Uraim! Örömmel jelentem be, hogy a III. VETERÁN FÓRUM TALÁLKOZÓ időpontja: 2016. július 29-31. A helyszín Tiszakeszi. Tábor: a Révház. Feltételek, árak nem változtak.
                          A szokásos topicot a szavazással is hamarosan megnyitom róla.

Komment

Megérte szuggerálni. Egy héttel előtte futkoshattam volna egy esküvő és a találkozó között pár megyét.

Komment

Vagy hozhattad volna a násznépet, hogy füstölve beálljunk a menetbe.

- - - Updated - - -

Egyébként már ez is hagyománnyá válik, hogy július utolsó hétvégéje a találkozó.

- - - Updated - - -

Tibi, neked pedig minden "követelésed" ilyen gyorsan teljesüljön!

Komment

Remélem közös az Örömünk - készülünk és ott leszünk, köszönjük.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X