Közlemény

Collapse
No announcement yet.

II. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi 2015. július 24-26.

Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Köszönöm ,de nem fogadhatom el --tudod a többiek miatt ........
    Valami ilyesmi?
    Click image for larger version

Name:	1.png
Views:	1
Size:	12.3 KB
ID:	144298

Komment

Ez azt jelenti Veterán Fickó!

Komment

Szia Heeegany!

Ilyen felvarrós változatot tudnál csinálni? Polírozottan kérnék 2-3 db-ot, ha lehetséges.
        Click image for larger version

Name:	Fórumembléma.JPG
Views:	1
Size:	54.5 KB
ID:	144299

Komment

CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Ilyen felvarrós változatot tudnál csinálni?

.....ez ...va jó , oldaltáskára felszegecselni ,?????????!!!!!!!!!

Komment

Ez tényleg igencsak jó
            Szóval csinálok is majd pár darabot.

Komment

Felvarrható logóverzió:
              Attila ! Tudnál intézni egy kifutót ? Csinálnánk a Keszieknek egy divatbemutatót !

Komment

A fórumlogó egyéb jelentései lehetnek még: vidám fiatalok, vagány fórumtagok, sőt Varga Ferenc is. A témához érkező hsz-okat áttettem a homokozóba. Privátban lehet folytatni, bár értelmét nem látom. Azért tettem így, mert nem illik egy olyan témába, ami a barátságról és az összetartozásról szól.

Ebben a fórumban bárki elmondhatja a véleményét kultúrált keretek közt. Általános a tegeződés, ezért a hirtelen magázódás rossz érzéseket szül. Nem vagyunk egyformák - szerencsére. Akkor mindenkinek csak egyfajta márkájú gépe lenne.

Komment

A témához érkező hsz-okat áttettem a homokozóba.
                  Köszi ! Ez az egész méltatlan volt !

- - - Updated - - -

vidám fiatalok,
                  Ez diszkrimináció !

Komment

Miért a 102 éves-hez képest én is annak érzem magam!!.Máskülönben nem azok vagyunk??!.

Komment

Na, most legalább el tudtam dönteni, hogy megyek-e. Pedig gondoltam rá, hogy kéne, de nem vagyok méltó a társasághoz. Kár. Jokerrel volt pár vitánk, ezért szívesen dumáltam volna vele egyet. Majd legközelebb.

(igen, egy kicsit most magamra vettem ezt a véleményem szerinti túlcenzúrázást, de sebaj, majd elmúlik) Béke.

Komment

Egy ilyen eszmecsere sokszemközt és sör mellett simán elmegy. De itt írott formában nem. Ezért tettem át a pengeváltást a "homokozó" című témába, ami lehet, hogy csak moderátoroknak elérhető, de kívánságra máshová is át lehet mozgatni, ha kéritek.

Tekintettel az altesti tájak emlegetésére 16-os karikát kéne kitenni a téma elejére, ami macerás és fiatal tagjaink is vannak, ezért diszkriminatív lenne. Semmi bajom a műhelyzsargonnal, amíg le nincs írva. Tehát ide írni nem kéne. Virágnyelven azért lehet. (Örömlányos szelek fújnak pl.)

Ezt érti mindenki, nem kell betűre kiírni. Ezen kár megsértődni. Gesszti, Fergusson és még aki sértve érezte magát béküljetek meg, eresszétek ki a gőzt és tervezzétek a nyarat. Keszi legyen biztos pont az életünkben. Mert meglesz a falunap akár velünk, akár nélkülünk. És várnak minket.

Szóval Békepipa, szívunk eleget!

Komment

https://www.youtube.com/watch?v=ZyhrYis509A

A szöveget nem értem mert bunkó vagyok . De gondolom ez elég kislányos . Szóval -nehogy má a bárki is felszívja magát bármiért .

Mi ökörködünk --Zsolti meg teszi a dolgát .
                          gesszti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          Jokerrel volt pár vitánk, ezért szívesen dumáltam volna vele egyet. Majd legközelebb.
                          Ezt a lehetőséget meg nehogymá kihagynám -- egy ilyen semmi marhaság nem lehet oka !

Mert esetleg büntiből beteszek még hasonló számot

Komment

Részemről is a fáklyás...
                            Azt azonban ne várja senki, hogy nem védem meg magam, egy esetleges "támadás" esetén...

Komment

Mert esetleg büntiből beteszek még hasonló számot
                              A zene részre...én is ott szoktam büntetni ilyesmivel.
                              "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                              "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Mi is kevesebbek leszünk ha nem jöttök el és utána egy évig azon gondolkodtok milyen hülyeséget tettem? de higgyétek el Ti sem gazdagodtok egy nagyszerű élménnyel! Sokunk így a láthatatlanság homályába burkolózva nyersre sikerült hozzászólása után találkozva Vele legközelebb nevetsz egyet hisz van valós képed Róla !

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X