Közlemény
Collapse
No announcement yet.
II. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi 2015. július 24-26.
Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X
-
CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseIlyen felvarrós változatot tudnál csinálni?
.....ez ...va jó , oldaltáskára felszegecselni ,?????????!!!!!!!!!
- 4 likes
Komment
-
A fórumlogó egyéb jelentései lehetnek még: vidám fiatalok, vagány fórumtagok, sőt Varga Ferenc is. A témához érkező hsz-okat áttettem a homokozóba. Privátban lehet folytatni, bár értelmét nem látom. Azért tettem így, mert nem illik egy olyan témába, ami a barátságról és az összetartozásról szól.
Ebben a fórumban bárki elmondhatja a véleményét kultúrált keretek közt. Általános a tegeződés, ezért a hirtelen magázódás rossz érzéseket szül. Nem vagyunk egyformák - szerencsére. Akkor mindenkinek csak egyfajta márkájú gépe lenne.
- 9 likes
Komment
-
Na, most legalább el tudtam dönteni, hogy megyek-e. Pedig gondoltam rá, hogy kéne, de nem vagyok méltó a társasághoz. Kár. Jokerrel volt pár vitánk, ezért szívesen dumáltam volna vele egyet. Majd legközelebb.
(igen, egy kicsit most magamra vettem ezt a véleményem szerinti túlcenzúrázást, de sebaj, majd elmúlik) Béke.
- 2 likes
Komment
-
Egy ilyen eszmecsere sokszemközt és sör mellett simán elmegy. De itt írott formában nem. Ezért tettem át a pengeváltást a "homokozó" című témába, ami lehet, hogy csak moderátoroknak elérhető, de kívánságra máshová is át lehet mozgatni, ha kéritek.
Tekintettel az altesti tájak emlegetésére 16-os karikát kéne kitenni a téma elejére, ami macerás és fiatal tagjaink is vannak, ezért diszkriminatív lenne. Semmi bajom a műhelyzsargonnal, amíg le nincs írva. Tehát ide írni nem kéne. Virágnyelven azért lehet. (Örömlányos szelek fújnak pl.)
Ezt érti mindenki, nem kell betűre kiírni. Ezen kár megsértődni. Gesszti, Fergusson és még aki sértve érezte magát béküljetek meg, eresszétek ki a gőzt és tervezzétek a nyarat. Keszi legyen biztos pont az életünkben. Mert meglesz a falunap akár velünk, akár nélkülünk. És várnak minket.
Szóval Békepipa, szívunk eleget!
- 5 likes
Komment
-
https://www.youtube.com/watch?v=ZyhrYis509A
A szöveget nem értem mert bunkó vagyok . De gondolom ez elég kislányos . Szóval -nehogy má a bárki is felszívja magát bármiért .
Mi ökörködünk --Zsolti meg teszi a dolgát .
gesszti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseJokerrel volt pár vitánk, ezért szívesen dumáltam volna vele egyet. Majd legközelebb.
Mert esetleg büntiből beteszek még hasonló számot
- 6 likes
Komment
-
Mi is kevesebbek leszünk ha nem jöttök el és utána egy évig azon gondolkodtok milyen hülyeséget tettem? de higgyétek el Ti sem gazdagodtok egy nagyszerű élménnyel! Sokunk így a láthatatlanság homályába burkolózva nyersre sikerült hozzászólása után találkozva Vele legközelebb nevetsz egyet hisz van valós képed Róla !
- 3 likes
Komment
Komment