Közlemény

Collapse
No announcement yet.

III. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi, 2016. július 29-31.

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Kirúgtad, vagy elástad
    Vagy csak agyonverted?

Komment

Zénó eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Sajna én (bár vettem ki szabit péntekre, azonban ma közölték, hogy nem kapok semmit, szabit meg pláne), szóval csak szombat kora reggel tudok a csapathoz igazodni, remélem, nem gond.
      [ATTACH=CONFIG]32950[/ATTACH]
      Üdvözlettel: Zénó
      Undorító... Nem tudsz valakitől segítséget kérni aki jártas ilyen ügyekben? Nekem úgy rémlik csak igen súlyos indokkal tehet ilyet...

A főnökös témához.
      A volt főnököm nekem is eléggé érdekes eset volt. Utolérte a sors kegyetlen keze és visszabukott melósnak, gondolom nem kell részleteznem a volt beosztottjaitól mit kap...
      Utoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2016 júl. 22, 11:41.

Komment

Jelentem én is szeretnék jönni a Trágyapumpámmal! Péntek 2-kor teszem le a lantot és indulok Tiszakeszire, ami kb jó 320km lesz....

Komment

Isten és a géped hozzon a csapatba!

Komment

Úgy néz ki, mi is tudunk menni Keszibe! Szállást már foglaltam.
            A tervek szerint pénteken délután érkezünk, és szombaton dél körül távozunk (mert ugye vasárnap kísérni kell Andrást, és aludni sem ártana előtte!)

Ezt pedig orosházi márkatársunknak:
            Click image for larger version

Name:	DSC03414.jpg
Views:	1
Size:	204.0 KB
ID:	149012
            Utoljára szerkesztve a következő által: Ricsi95D; 2016 júl. 22, 17:06.

Komment

Nem invitálok senkit de egy jót, hűvöset és egészségeset inni csupán 4,5 km túrázni hidd el egészséges.Köszönöm Ricsi . A többieket kik egészségtelenül egy jó társaságban szeretnének kikapcsolódni annak irány KESZI!! Elrettentésként én is ott leszek Barátaim!!

Komment

A főnökös témához.
                Én a legegyszerűbb megoldást választom a főnököm szigorának elkerülésére. Viszem magammal !

Komment

értem,
                  köszönöm!
                  akkor marad az R151 fúrás-faragás...

- - - Updated - - -

sztem van...
                  a jelenlegi munkahelyem országos lefedettségű, nagy, nemzetközi kapcsolatokkal. Számos munkatársam van, én közel tíz esztendeje nyomom a gályát, alapvetően mindenki egyenlő, de vannak egyenlőbbek, ennek a hatásai napi szinten tetten érhetőek.
                  Korábban részese lehettem egy nagy amerikai vállalat hazai szerepvállalásának, azonban, ahogyan elköltöztünk Bp.-ről, semmivé vált az ott (nagyon klassz, mindenféle szempontból megbecsült, közvetlen, mégis tisztelettudó, kifinomult, az emberi-munka kapcsolatot kiválóan példázó, anyagilag és erkölcsileg jóval az átlag felett vállaló, felelős vezetői, korrekt üzleti, élenjáró magatartásról) hosszú évek alatt befektetett energia, hiszen tudtam azt, hogy ebben az országrészben, illetve városban aligha tudom ezeket a számomra is fontos értékeket tovább vinni, esetleg fejleszteni. Elég az hozzá, hogy a légi közlekedésben, az ahhoz köthető operatív feleadatok ellátásában kaptam óriási támogatást és elismerést. Itt, ebben a belterjes városban mindennek nyoma sincs, és soha nem is lesz...

Komment

Főnökös téma...
                    Nem ástam el,megtette saját maga. Persze képletesen. Rászokott a sanaxra,ettől teljesen elment az agya. Végülis 22 év után kirugott.
                    Azóta multinál vagyok több pénzért bejelentve és 32 nap szabival! 😃
                    Péntek reggel érkezünk!!!! 😉

Tapatalkkal küldve az én SM-A300FU eszközömről

Komment

Rászokott a sanaxra
                      ammegmiabánat ?,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Komment

ammegmiabánat ?,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
                        Nyugtató szer, de csak akkor hat rendesen ha vodkával veszed be...

Komment

Xanax, nyugtató...
                          Megrögzött véleményem, hogy az ember, mint élőlény nincs felkészülve a civilizációs ártalmakra sem testileg, sem idegileg. Nem csodálkozom semmin...

Komment

Nyugtató és egyben tudatmódosító. Lehet,rosszul írtam a nevét.....

Komment

Olyan mint egy deci vegyes , csak tabletta formába ... , és ezt nem csinál még a szomszéd sem a hátsó peco-ba .... Szomorú , ha már erre fanyalodik az ember , de régen - ha az ehhez szükséges stádiumban ért a polgár , - nagyon bizalmasan kérdezte meg a jóakaró : oszt , iszol te rendesen ???
                              Én nem Preferálom az ilyesmit... Egyszer a honvédségnél ,a saját bajaim okán ...(az igazságot nem mondhattam el ,tartani kellett a számat ...ez miatt .... ) 3 napig egy ribotril nevű( vagy valami ilyesmi) szerrel traktáltak .... még a kép is nehezebben "jött be" a szememre ,ha oldalra fordultam.. azt sem tudtam hol , és minek vagyok , sőt nem is érdekelt ! rossz emlék .....

Komment

Cefetül megváltoztatja az embert. Persze nem egy-két tabletta. Később kiderült,hogy '96 óta szedte random azerűen és '99 óta rendszeresen. Nem tudom meddig bírja 63 éves.....

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X