Közlemény

Collapse
No announcement yet.

III. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi, 2016. július 29-31.

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Mondjuk V2-nél vigyázni kell, mert én is éreztem már 110-es előzésnél, hogy el tud fogyni a dolog, ha nincs elég távol a szembejövő.
    Nem csak előzésnél, motoros suliban volt egy 650-es V2-es de azt annyira nem szerettem mert túl "robbanékony" volt...

Komment

Ha addig szét nem esik alattam akkor én a szokásos géppel megyek.
      Bár minden héten egyre keservesebben indul szegényke, július vége meg még messze van.
      Click image for larger version

Name:	IMG_20160214_151841.jpg
Views:	1
Size:	189.4 KB
ID:	148268

Édesapám halála miatt meg annyi minden szakadt a nyakamba hogy foglalkozni nem igazán van idő még a motorral sem...

Komment

Én osztom Mir- Mur véleményét egy olyan géppel is mint az enyém/ Sport 175/ még kevesebb mint egy ETZ felpakolva kell gépészkedni akár Galyatető vagy Eger irányában a Mátrából de ez adja számomra a motorozás élményét. Nem kunszt egy sokpacis géppel a hegymenet teljesen mindegy a pakk nagysága is. Nem mindíg jön nekem is Józsi barátom mint felmentő ki elvitte a két deszantos henger zsákom Keszibe. Joker csapatában is a Szimikkel is eljönnek Keszibe évek óta nem olyan nagy ez az ország. Azt megértem ha valaki azért takargatja a matuzsálemet mert ritka és jogosan óvja és annak viszi a se@@ét de motorosok vagyunk nemdebár!

Komment

Húúú, ez kemény. Átéltem tízen pár éve.
          Részvétem. Kitartást kívánok.

Komment

Szép járgány, de ezt nem fogják megbámulni az Alpokban !

Komment

Amikor a százzal dörgető nyerges vontató mögött táncolsz a turbulenciában, szemből folyamatos kocsisor, felváltva őrült szélátfúvások váltakozó irányból, a kamion alól véletlenszerűen nyomvályúk tömkelege, majd amikor végre előzni tudnál és már döntöd ki a gépet a corsás/fiestás kivág mögüled és vinnyogó motorral visszakényszerít, mert neki sietős.
              Ez valami modern túlélőpróba?
              Everything is better when you decide you don't care.

Komment

Bármelyik nap kipróbálható. Szeretettel várom a jelentkezőket, még belépőt se szedek.

Komment

Édesapám halála miatt meg annyi minden szakadt a nyakamba hogy foglalkozni nem igazán van idő még a motorral sem...
                  Erre nem nyomok Tetsziket... Őszinte részvétem. :/

- - - Updated - - -

Bármelyik nap kipróbálható. Szeretettel várom a jelentkezőket, még belépőt se szedek.
                  Kihagyom köszi, volt benne részem. Olyanban is hogy utol is értem a balfaszt mert eltévedt és satut nyomott a kereszteződés közepében hogy hol is vagyok. Egyszer meg "csak" majdnem az is maradandó élmény volt...
                  Utoljára szerkesztve a következő által: OdinHEM; 2016 febr. 15, 22:10.

Komment

Azt viszont leszögezem hogy a motoros társaság mellet, voltak akik hírnevünket a főzőversenyen öregbítették (3 hely és a legjobb pörkölt nem terem minden bokorban Keszin sem). Én ugyan egy pörköltet nem tudok minősíteni mert van ehető és nem, de a befektetett munkát igen. Köszönjük Józsi bátyám!!!
                    Én ettem az első helyezett tőgypörköltből. Valahogy Józsi bátyámé jobban ízlett.

És egy gyerekszáj:

Kislányunk kérdi: Apuuuuu, idén is megyünk Kiszikeszibeee? A bácsi is jön a sárga motorral?
                    Utoljára szerkesztve a következő által: CZsolti; 2016 febr. 15, 22:42.

Komment

.....aranyos kislány , és milyen fogékony szép és jó dolgokra

Komment

Üzenem ott lesz a bácsi a sárga motorral és Kitti is az övével.

Komment

Ahelyett hogy átmennél hozzá megsimizni az okos kis buksiját?!?!

Komment

Örömmel tudatom a Fórum tagságával, hogy Lakatos Miklós a MAVAMSZ hálózati igazgatója elfogadta meghívásunkat, és vendégünk lesz Tiszakesziben akár három napra is !!!

Komment

Megfogom csak javulna már az idő. Zsolti barátom Polákját is régen láttam már még a végén OT rendszámos lesz. Természetesen ez is elég nagy lenne ha netán elkészülne a 350-es Kesziig. A két lány / nőszemély/ autóban Zsolti pedig motoron.

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                Örömmel tudatom a Fórum tagságával, hogy Lakatos Miklós a MAVAMSZ hálózati igazgatója elfogadta meghívásunkat, és vendégünk lesz Tiszakesziben akár három napra is !!!
                                ......a szerencsétlen

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X