Közlemény

Collapse
No announcement yet.

III. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi, 2016. július 29-31.

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

..a szerencsétlen
    Legyél úriember, és viselkedj rendesen a vendéggel ! Ne feledd, hogy CZCsilla példaképének választott !

Komment

Ma meglátogattam S.t.Z. 350 Fórumtársat.
      A röpke 2 óra nagyon gyorsan eltelt, sok mindenről beszélgettünk,kaptam műszaki tanácsokat, belenézhettem Zoli Autó-Motor archívumába és természetesen megszemléltem a pihenő 350-es TS Jawát!
      Ezúton is köszönöm Neked és feleségednek a szíves látást!

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Legyél úriember, és viselkedj rendesen a vendéggel ! Ne feledd, hogy CZCsilla példaképének választott !
        nem is fogok hozzá szólni ---csak nézem

Komment

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Megfogom csak javulna már az idő. Zsolti barátom Polákját is régen láttam már még a végén OT rendszámos lesz. Természetesen ez is elég nagy lenne ha netán elkészülne a 350-es Kesziig. A két lány / nőszemély/ autóban Zsolti pedig motoron.
          Szép gondolat Sepy! A Te 350-esed biztos elkészül addig. Fifikém várja a só letakarodását az útról. Én meg a náthám végét, mert nem merek kimenni esténként szerelgetni a hideg garázsba. Utána néhány apróság jön még: Józsi bátyám porlasztója és gyújtáselosztója bakelites elosztófedéllel, mert nem szeretem ezt a fölöslegesen szikrázó parazitagyújtást.

Kaptam ezenkívül egy príma hűtőventillátort, amit szintén be akarok építeni a nyári meleg napokra. Kap még küszöbvédőt, meg ami még belefér. De Keszibe a Suzukival megyünk a csomag miatt.

A sárga motorokat pedig mindkettőt emlegeti, de a kiszikeszis valamiért jobban izgatja.

Komment

Kedves Ricsi95D!

Nagyon örülök,hogy megismerhettelek,csak javuljon az időjárás.és lesz közös motorozás.

Komment

Természetesen mocskosul felnéztem Titus barátunkra, mikor kiderült hogy Ő azért csak eljött szinte Ausztriából A CZ-vel.
              Az úton igaz megtréfált az akku, meg a tartalék benzincsap állás, de azért jó út volt. Na jó, a társaság is jó volt kesziben
              Még nem tudom hogy lesz idén, de ha megyek motorral megyek

Komment

Bocsánat a " sárga" motorosoktól nem akartam Önös szándékkal kirekeszteni senkit a sorból. Én az idén bordóval szeretnék menni!! Most jutott eszembe lehet a Zsolti kislányát az a helyes úszógumis bácsi külleme ragadta meg! Ne keseregj Joker én sem vagyok karcsúbb sőt nem is szeretnék mert így vagyok szép és tetszetős de nincs úszó gumim pedig kell ha vízbe megyek mert nem tudok úszni. Titus Barátom a tank belsejét kell rendbe tenni és utána lesz tartalék állás is. Én is hasonló cipőben jártam míg Attila barátom meg nem oldotta a gondot. Lehet P 10? esetleg!. Ha igen akkor az lehet Bokor tagtársunknak is egy bíztató jel hiszen Titus sem jön közelebbről!
                Utoljára szerkesztve a következő által: sepy; 2016 febr. 21, 08:55.

Komment

A Cz tankja éppen külső-belső felújítás alatt van. Levettem a két térdgumit az új matricák miatt. Alatta jó rozsdás volt, úgyhogy most teljesen megújul.
                  A P10 fő részei lefestve, most hétvégén a henger is, akár az is összeállhat addigra. Azért néhány próbautat jó lenne lefutni előtte.

Komment

Sziasztok,
                    Jönnék én is.
                    Offtopic:Tavaly javasoltátok a sátrak közt hogy a motoromnak ingadozik az alapjárata. Csak jelezném, hogy szétkaptam a sor4 karbijait, kitakarítottam, s szépen muzsikál Köszönöm a tippet, és a bátorítást. (6 óra alatt végeztem vele)
                    Üdv!

Komment

Ne fenyegess minket,-csak okvetlen jöjj!

Üdvözlettel:Che

Komment

szétkaptam a sor4 karbijait, kitakarítottam, s szépen muzsikál
                        Én még nem mertem megtenni ugyanezt. Attól tartok, hogy ha felbontom, nem fogok kapni hozzá tömítéseket, és o gyűrűket...
                        Én az idén bordóval szeretnék menni!!
                        Meg fogod bánni, ha nem...
                        Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2016 márc. 05, 14:34.
                        "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                        "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          Attól tartok, hogy ha felbontom, nem fogok kapni hozzá tömítéseket, és o gyűrűket...
                          van , ne aggódj ! Viszont azt tanácsolom --kérdezd meg MIR-MUR- t ,hogy fényképezze le a 4 karbis szerelő állványt .

Komment

Örömel tudatom Veletek, hogy én is beszéltem Lakatos Miklós Úrral a MAVAMSZ-tól. Nagy örömmel fogadta a meghívást. Nagyon szimpatikus embernek tűnik számomra, és igazi "olajos kezű" veteránosnak. A hívásomkor is a műhelyben dolgozott.

A stand mellett fölajánlotta, hogy hoz külső hangosítást és zenét, hogy az egyik este rendezhessünk egy jó hangulatú Retro Bulit a táborban, így a hölgyek se hagyják otthon a táncos cipőiket.

E mellett hoz a saját klubjából egy 02-es kerek lámpás BMW-t, hogy bővítse a járműparkunkat a felvonulás és kiállítás idejére. Ha addig a sajátja nem készül el, akkor kölcsön kér egyet valamelyik klubtársától, hogy ne jelenjen meg veterán jármű nélkül.

Azt hiszem, hogy ezekkel a lehető legpozitívabb hozzáállást bizonyítja felénk.
                            Utoljára szerkesztve a következő által: taluga; 2016 márc. 10, 18:51.

Komment

Hozza csak a bömöst , majd némán , csak merdt szemmel ránézek ---esetleg van valami amirere fel kell hívni a figyelmét , hogy a következő vizsgára ki tudják javítani .

Komment

majd némán , csak merdt szemmel ránézek
                                Nem kéne annyit inni !!!

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X