..a szerencsétlen
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
III. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi, 2016. július 29-31.
Collapse
X
-
Ma meglátogattam S.t.Z. 350 Fórumtársat.
A röpke 2 óra nagyon gyorsan eltelt, sok mindenről beszélgettünk,kaptam műszaki tanácsokat, belenézhettem Zoli Autó-Motor archívumába és természetesen megszemléltem a pihenő 350-es TS Jawát!
Ezúton is köszönöm Neked és feleségednek a szíves látást!"Az élet megállhat,de a CSEPEL soha!"
Söjtöri Motoros Találkozók ; Söjtör Környéki Motorosok Baráti Köre
- 8 likes
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseLegyél úriember, és viselkedj rendesen a vendéggel ! Ne feledd, hogy CZCsilla példaképének választott !
- 6 likes
Komment
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMegfogom csak javulna már az idő. Zsolti barátom Polákját is régen láttam már még a végén OT rendszámos lesz. Természetesen ez is elég nagy lenne ha netán elkészülne a 350-es Kesziig. A két lány / nőszemély/ autóban Zsolti pedig motoron.
Kaptam ezenkívül egy príma hűtőventillátort, amit szintén be akarok építeni a nyári meleg napokra. Kap még küszöbvédőt, meg ami még belefér. De Keszibe a Suzukival megyünk a csomag miatt.
A sárga motorokat pedig mindkettőt emlegeti, de a kiszikeszis valamiért jobban izgatja.
- 4 likes
Komment
-
Természetesen mocskosul felnéztem Titus barátunkra, mikor kiderült hogy Ő azért csak eljött szinte Ausztriából A CZ-vel.
Még nem tudom hogy lesz idén, de ha megyek motorral megyek
- 8 likes
Komment
-
Bocsánat a " sárga" motorosoktól nem akartam Önös szándékkal kirekeszteni senkit a sorból. Én az idén bordóval szeretnék menni!! Most jutott eszembe lehet a Zsolti kislányát az a helyes úszógumis bácsi külleme ragadta meg! Ne keseregj Joker én sem vagyok karcsúbb sőt nem is szeretnék mert így vagyok szép és tetszetős de nincs úszó gumim pedig kell ha vízbe megyek mert nem tudok úszni. Titus Barátom a tank belsejét kell rendbe tenni és utána lesz tartalék állás is. Én is hasonló cipőben jártam míg Attila barátom meg nem oldotta a gondot. Lehet P 10? esetleg!. Ha igen akkor az lehet Bokor tagtársunknak is egy bíztató jel hiszen Titus sem jön közelebbről!Utoljára szerkesztve a következő által: sepy; 2016 febr. 21, 08:55.
- 5 likes
Komment
-
A Cz tankja éppen külső-belső felújítás alatt van. Levettem a két térdgumit az új matricák miatt. Alatta jó rozsdás volt, úgyhogy most teljesen megújul.
A P10 fő részei lefestve, most hétvégén a henger is, akár az is összeállhat addigra. Azért néhány próbautat jó lenne lefutni előtte.
- 7 likes
Komment
-
szétkaptam a sor4 karbijait, kitakarítottam, s szépen muzsikál
Én az idén bordóval szeretnék menni!!Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2016 márc. 05, 14:34."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 6 likes
Komment
-
wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAttól tartok, hogy ha felbontom, nem fogok kapni hozzá tömítéseket, és o gyűrűket...
- 4 likes
Komment
-
Örömel tudatom Veletek, hogy én is beszéltem Lakatos Miklós Úrral a MAVAMSZ-tól. Nagy örömmel fogadta a meghívást. Nagyon szimpatikus embernek tűnik számomra, és igazi "olajos kezű" veteránosnak. A hívásomkor is a műhelyben dolgozott.
A stand mellett fölajánlotta, hogy hoz külső hangosítást és zenét, hogy az egyik este rendezhessünk egy jó hangulatú Retro Bulit a táborban, így a hölgyek se hagyják otthon a táncos cipőiket.
E mellett hoz a saját klubjából egy 02-es kerek lámpás BMW-t, hogy bővítse a járműparkunkat a felvonulás és kiállítás idejére. Ha addig a sajátja nem készül el, akkor kölcsön kér egyet valamelyik klubtársától, hogy ne jelenjen meg veterán jármű nélkül.
Azt hiszem, hogy ezekkel a lehető legpozitívabb hozzáállást bizonyítja felénk.Utoljára szerkesztve a következő által: taluga; 2016 márc. 10, 18:51.
- 14 likes
Komment
Komment