Közlemény

Collapse
No announcement yet.

III. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi, 2016. július 29-31.

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Hosszú beszélgetést tervezünk akkor pedig egészségtelen a kakaó-megsavanyodik!

Komment

A kakaó nekem már az oviban sem jött be, találjatok ki valami mást...

Komment

Támogató

Összes hozzászólás
        1,291

Rendben
        Rendben Atti,főzzünk kakaót,de ki a fene fogja meginni,
        Mindennapi kakaómat,add meg nekem ma!A napi reggelim:két karéj kenyérrel(zsirral,vajjal,kóbásszal,akármivel,de kakaóval)És jajj a bótósnak ha nincsen!!!!Szerintem legendás vagyok,ha nincs irány a másik bolt,és aki útba esik az nem várhat jót!!!!!!
        Ha nem kapok,egész nap képes vagyok mérgelődniTudom nincs haszna,de tejet nem iszom mióta ovis koromban eladták a rizskát......................................................Ez nem vaskalap:ez páncél!!!!
        "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Az esti beszélgetéshez főzzünk kakaót..
          Én továbbra is a meggyborotokat támogatom.

Komment

taluga eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            A kakaó nekem már az oviban sem jött be, találjatok ki valami mást...
            csokilikőr -hoppá !

Komment

Ma találkoztam ApaE-vel Gyöngyösön. Ha a külföldön élő lánya hazautazása nem esik egybe a találkozó idejével, ismét eljön Keszibe !

Komment

csokilikőr -hoppá !
                Közelít!

Ma találkoztam ApaE-vel Gyöngyösön. Ha a külföldön élő lánya hazautazása nem esik egybe a találkozó idejével, ismét eljön Keszibe !
                Az jó lenne. Legalább évente egyszer köztünk van.

Komment

Ma találkoztam ApaE-vel Gyöngyösön.
                  Én senkit sem láttam ott. o.O
                  "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                  "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Tekintettel a falunapra biztosan lesz valami esti koncert, ahol a talpalávalót Nótár méri. Kakaó helyett pedig lesz Karamell, meg ara mell.

Én a magam részéről a retro bulit nem szorgalmazom, de ha megszavazzátok benne vagyok, vagyunk.

Komment

Bocs, hogy ide írom, de itt fordultok elő egy "kupacban" legtöbbet, akik ismeritek az apámat. Kis segítséget kér, mert szeretne venni egy jó állapotú, nem agyon amortizált Nivát.
                      Vadászautónak kellene, természetesen rendezett papírokkal. Amit nem sajnál az ember, a susnyásban hajtanni, beleül sárosan, a lőtt vadat is beteszi, de nem hagyja ott az erdő közepén a kocsi. Ha valaki tud közületek olyat, amit érdemes megvenni, akkor szólnátok? Köszönöm.

Komment

Erre ne vegyetek,a lelket is kiverik belőlük,és már a"jobbak" is használtan olcsón-javitva kerültek ide.Laposvassal merevítettsztómű divatos!!!!!!
                        "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Erre ne vegyetek,a lelket is kiverik belőlük,és már a „jobbak” is használtan olcsón-javitva kerültek ide. Laposvassal merevített sztómű divatos!!!
                          Köszi az infót.........................

Komment

Kérdés hogy mennyi a keret. Újra van Magyarországon Lada kereskedés, szóval akár szalonból is lehet venni új Nívát.

Komment

Kérdés hogy mennyi a keret.
                              600.000. Az apám mellett szolgálatot teljesítő "pénzügyi ellenőrző bizottsági tag" ennyit engedélyezett a "drága és fölösleges hobbira" való újbóli kiadásra.

Komment

600 000 + az kis kicsi a crova doboz műanyagbetétje alól ami a családi béke megtartásához szükséges , abból már azért lehet venni .
                                Na majd én is érdeklődök .

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X