Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
III. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi, 2016. július 29-31.
Én is körbenézek az ismerősi körben.
Nem akarok bele-vau-vau, de a Suzuki Samurai nem vetődött fel mint lehetséges opció? Csak azért kérdem mert itt a környékünkön elég sok vadász van sokféle autóval, de a kis Samurai bárhol bármikor kenterbe veri az összes többit. És itt a megbízhatóság is benne van a pakliban .
De ha Niva kellene akkor olyat nézek.
Tuti nem ide tartozik..illetve talán mégis. Spontán vettem egy Jawa 350-es motort... oldalkocsival... Ha üzemképessé tudom tenni, talán azzal megyek, s nem a Suzuki GS 650-el.
Eddig csak minimálisan mentem vele, hááát.. érdekes a jobbra fordulás
Lehetséges hogy sikerul eljutnom a Keszi-i találkozora. /szeretnék ott lenni ..../
Gond lenne ha nem veterán koru motorral mennék?
Ha lehet választ kérnék mailban esetleg vagy priv.uzenetben is.
Elore is koszi, Gábor
Legyél ott,ha ott szeretnél lenni!Az eddigi találkozókra sem mindenki jött veteránnal és mégis élve távozott,-sőt senki nem lett vesszőfutásra kényszerítve,de még megrovó megjegyzéseket sem hallottam.
Jómagam veteránnal fogok menni a párom személyében,aki "veteránbakfis,-a viccet félretéve,az a lényeg,hogy együtt legyünk és megismerjük személyesen is egymást.
Kedves Bokor 28 szivesen látunk Benneteket pedig én azt hittem Te vagy a Mártír Géza! Gábor a te eseted teljesen érthető a távolság miatt megbocsájtó alakok vagyunk mi . Bocs ha valakit bántana a többes számú hozzászólásom. Bocsánat de én bátorítgatom Gábort, hogy jöjjön és remélem jön Movisz is és így nemzetközire bővül csapatunk. A Taluga általi képet nézegetve nyilván Sinter lábát nyalogatná most a víz a sátrában!
Utoljára szerkesztve a következő által: sepy; 2016 márc. 20, 19:34.
Szerintem én vagyok aki legeslegeslegjobban örülök tiszakeszinek . Megismertem ott két olyan embert akiknek köszönhetem ami a képeken látszik . szerintem európában , de talán a világon is csak nekem van ilyen
persze csak egyenlőre
az utolsó két képen van amit módosítani kell még .
Ez látható, más kameraállásból:
Jól néz ki a helyén a cucc! Bár kicsit túl fényes.
Úgy látom sikerült kifúrni. Elég kemény volt?
Egy mondattal több az a lyuk a programban, ha szerepel a rajzon.
Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2016 márc. 20, 23:51.
"When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
Komment