Közlemény

Collapse
No announcement yet.

III. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi, 2016. július 29-31.

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Kedves Gábor! Legyen már az a talán egy IGEN! Joker?.
    A `talán` csak az indulást érinti-Csütörtök vagy péntek.
    Készülök a találkozóra , csak azt szerettem volna tudok e valakihez utközben csatlakozni

- - - Updated - - -

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Azért a biztonság kedvéért hozzál magaddal néhány VAPE gyújtást ! Hátha kell nekem.

A Wapet a csehek gyártják , de megoldható ha kell.
    Irj rám privátban, azt megbeszéljük a többit.

Komment

madorka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Én is egy 4személyesben leszek egymagam, ha nem zavar a horkolás vki nyugodtan bevackolhat mellém.
      Csak nehogy visszanyaljon a fagyi és a vendég "hangosabb"...

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Kedves t-5 ! NEM EZT ÍGÉRTED !!!!!
        Szia Gyuri!
        Annyit "ígértem", hogy meglátjuk! Sajnos azóta megláttam és akármennyire is szeretném megismerni ezt a jó kis Csapatot, az idén sem tudok részt venni!
        Nem szomorkodom, mert ahogy látom nem az utolsó tali az idei, majd jövőre !
        Jó szórakozást kívánok minden résztvevőnek!
        Üdv: Gabi
        A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

Komment

Sziasztok!
          Elvetemült és elszánt szándékomban eleddig két dolog akadályozott meg. Az elsőn egy gyermek táborban kellett részt vennem. Baromra nem volt nagy élmény. Sőt! A másodikban a lányom diplomaosztója tartott távol, kedves volt számomra ez, nem maradtam volna el semmiért. DE MOST! Mennék. Motorral, sátorral, klasszikus két személyes laticeles, hálózsákos luxussal, amelynek exkluzív szolgáltatása: szúnyog és más rovarirtás káromkodással és csapkodással. Lehetséges-e ez? Mindegy, úgy is sátorral, motorral megyek, találok helyet, ha befogadtok. Olyan ágyas izé nekem nem tetszik, nekem túl konform. Tehát szabad menni? Tavaly volt póló is, na az kéne! Az hogy van?

Komment

Naná,hogy szabad! 😃

Tapatalkkal küldve az én SM-A300FU eszközömről

Komment

Annyit „ígértem”, hogy meglátjuk! Sajnos azóta megláttam és akármennyire is szeretném megismerni ezt a jó kis Csapatot, az idén sem tudok részt venni!
              Nem szomorkodom, mert ahogy látom nem az utolsó tali az idei, majd jövőre !
              Jó szórakozást kívánok minden résztvevőnek!
              Igen, és az is úgy fest, hogy mindig július utolsó hétvégéje, tehát így lehet jó előre tervezni... a jövő évit is! Remélem, hogy akkor már tényleg találkozunk.

Lehetséges-e ez?
              Naná!!!

Tavaly volt póló is, na az kéne! Az hogy van?

Ezt Mir-mur kolléga tudja megmondani, lehet-e utánrendelni.

- - - Updated - - -

Ja, és idén átléptük a HUSZONHÁRMAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Komment

Attillám Zolitól szeretném kicsikarni már régóta az igent! Akkor már 25 lesz ,most olvastam ott lesz hiszen a szinpad előtt akar velünk együtt csápolni!

Komment

Ha szabad kikotyogni infót, akkor ott lesz nyugi! Már elméletben átfutottuk a vízisporteszközök lehetséges tárházát is.

Komment

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    Attillám Zolitól szeretném kicsikarni már régóta az igent! Akkor már 25 lesz ,most olvastam ott lesz hiszen a szinpad előtt akar velünk együtt csápolni!
                    Nagyon jó! Így tuti lesznek jó fotók a jövő évi plakátra is!

- - - Updated - - -

Vízisport eszközök? Vízisízés a komp után? Na?

Komment

Vízisport eszközök? Vízisízés a komp után? Na?
                      Igen ilyesmire gondoltunk.....

Komment

Vagy csak szimplán elkötjük a kompot

Komment

Aztán ránk fogják, hogy a fórum kompot lopott! Bár az is veteránkorban van már szerintem, tehát kimagyarázható. Jokernek biztos sikerülne (rávenni valakit, hogy húzza el Pestig).

Komment

Jokernek biztos sikerülne (rávenni valakit, hogy húzza el Pestig).
                            Mondjuk egy Wartburg?

Komment

Vagy két wartburg....

Tapatalkkal küldve az én SM-A300FU eszközömről

Komment

Szerintem Nándorfehérvárnál nagyot lesnének, hogy miként került oda a Tiszakeszi-i komp. Lehet, hogy keresnék Hunyadi és Kapisztrán seregét és menekülnének a rácok Mehmed szultánnal vissza a Balkánra, majd azon is túl.
                                Jó ötlet ez a komp elkötés.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X