És nem is motoroztatunk !
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
III. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi, 2016. július 29-31.
Collapse
X
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseCsak 20-30 közti ..........
- 7 likes
Komment
-
Szervusz Zénó!
Gond ez bizony,-hogy egy munkáltató annyi emberséggel sincs az "igavonója" felé,hogy fel tudná fogni,hogy az is ember és,ha már egy éve készülődik egy alkalomra,-most éppen a találkozóra,el is tudjon menni oda,ha pénteken akar,akkor pénteken.Fulladjon bele a pénzébe ez a sok rabszolgatartó ganaj,-aljanép ez a javából.
Magam is bajban vagyok,mert az autó még mindig bakon áll,ma sem jutok hozzá,mert a járulékos dolgokkal molyolok,de azért remélem összejön,vagy legfeljebb eltérítek akármit!
Üdvözlettel:Che
- 10 likes
Komment
-
Ezúton szeretném megkérdezni!
Ha valakinek ígértem valamit kérem emlékeztessen!
Szükség esetén,pannonia alkatrészből van néhány elfekvőm kérésre motoron szállítható darabot,némi ellenszolgáltatás (űrmértékét a helyszínen elrendeznénk!).
A danuvia lámpára hasonlító aljzatot viszem,viszont arra nem emlékezem kinek!Azt is tudom,tartozom egy sörrel,de nem tisztáztam a márkáját?"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 6 likes
Komment
-
MPM10 kipufogódob (a tégla)"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 2 likes
Komment
-
februárban, amint kiderült a konkrét időpont, azonnal jeleztem a hr-en, de ez lett belőle...
Aztán, amikor a júliusra bejelölt szabadságom ideje elérkezik, elkezdik húzni a szájukat, és variálnak hogy tegyem már át máshová.
Mindegy, nem mérgelődöm, tudom hogy ha nem multinál dolgozik az ember, annak is megvannak a szépségei. Volt abban is részem...Utoljára szerkesztve a következő által: dongos78; 2016 júl. 22, 11:52.
- 3 likes
Komment
Komment