Közlemény

Collapse
No announcement yet.

III. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi, 2016. július 29-31.

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

És nem is motoroztatunk !

Komment

Csak 20-30 közti ..........

Komment

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Csak 20-30 közti ..........
        És csak szép lányokat

Komment

A motoroztatást nem is kérdezték... Így én sem hoztam föl. Egyéni "jótékonykodásokat" fiatal hölgyek felé pedig mindenki maga ajánlja föl. Ezt nem hirdettetem

Komment

Heeegany Te nem tudod, hogy ronda nő nincs csak kevés ital!

Komment

Sajna én (bár vettem ki szabit péntekre, azonban ma közölték, hogy nem kapok semmit, szabit meg pláne), szóval csak szombat kora reggel tudok a csapathoz igazodni, remélem, nem gond.
              Click image for larger version

Name:	gar 019.jpg
Views:	1
Size:	184.3 KB
ID:	149006
              Üdvözlettel: Zénó

Komment

Szervusz Zénó!

Gond ez bizony,-hogy egy munkáltató annyi emberséggel sincs az "igavonója" felé,hogy fel tudná fogni,hogy az is ember és,ha már egy éve készülődik egy alkalomra,-most éppen a találkozóra,el is tudjon menni oda,ha pénteken akar,akkor pénteken.Fulladjon bele a pénzébe ez a sok rabszolgatartó ganaj,-aljanép ez a javából.

Magam is bajban vagyok,mert az autó még mindig bakon áll,ma sem jutok hozzá,mert a járulékos dolgokkal molyolok,de azért remélem összejön,vagy legfeljebb eltérítek akármit!

Üdvözlettel:Che

Komment

Köszönöm a türelmet,
                  egyébként februárban, amint kiderült a konkrét időpont, azonnal jeleztem a hr-en, de ez lett belőle...
                  tavaly se tudtam maradni ezek miatt, szombat délután kereket kellett oldanom.

a gépkocsid aktívvá tételéhez szurkolni fogok,
                  üdv

Komment

Ezúton szeretném megkérdezni!

Ha valakinek ígértem valamit kérem emlékeztessen!

Szükség esetén,pannonia alkatrészből van néhány elfekvőm kérésre motoron szállítható darabot,némi ellenszolgáltatás (űrmértékét a helyszínen elrendeznénk!).

A danuvia lámpára hasonlító aljzatot viszem,viszont arra nem emlékezem kinek!Azt is tudom,tartozom egy sörrel,de nem tisztáztam a márkáját?
                    "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

esetleg MPM10 kipufogódob (a tégla) nincs raktáron?
                      emlékszem, tavaly beszéltünk a rotafrontról, talán Te foglalkoztál ezzel a gyártmánnyal illetve típussal bővebben...

Komment

MPM10 kipufogódob (a tégla)
                        Amelyekkel én találkoztam,azokon több volt a folt mint az eredeti,csőből készítünk:hasonló gátakkal mint az eredeti.
                        "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

bár vettem ki szabit péntekre
                          Én szerdától...fel kell készülni a gépes járművel
                          "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                          "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Mi is vettünk ki szabit péntekre. Terv szerint reggel érkeznénk,a nagy meleg előtt. 😃

Nekem,a volt főnököm mindig azt mondta,hogy azt a lovat kell ütni,amelyik húz.... 😠
                            Már nem a főnököm többé....

Tapatalkkal küldve az én SM-A300FU eszközömről

Komment

Már nem a főnököm többé...
                              Kirúgtad, vagy elástad

Komment

februárban, amint kiderült a konkrét időpont, azonnal jeleztem a hr-en, de ez lett belőle...
                                Nem is tudom miről beszélsz. Van ilyen? Én is multikulti globál m... cégnél tengetem mindennapjaimat. Szigorúan elvárják hogy januárban x-eld be hogy az évben mikor akarsz elmenni szabadságra. (És itt az év elején kötelezően kitalálandó önfejlesztési-pluszmunka felvállalási procedúráról nem is kezdenék regélni...) Olyankor már szokott durranni az agyam. Hogy januárban mondjam meg, hogy mikor lesz beteg a gyerek és otthon kell maradjak vele szabadságon stb...
                                Aztán, amikor a júliusra bejelölt szabadságom ideje elérkezik, elkezdik húzni a szájukat, és variálnak hogy tegyem már át máshová.
                                Mindegy, nem mérgelődöm, tudom hogy ha nem multinál dolgozik az ember, annak is megvannak a szépségei. Volt abban is részem...
                                Utoljára szerkesztve a következő által: dongos78; 2016 júl. 22, 11:52.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X