Közlemény

Collapse
No announcement yet.

III. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi, 2016. július 29-31.

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Melyik feszultsegoldo szer hasznalatija irja azt, hogy marokszamra kell szedni, avagy vodkaval? Persze, hogy nem ugy mukodik, ahogy kellene.

Komment

Orvosi felügyelettel szedte és nem ivott rá alkoholt. Egyszerűen rászokott,mint a cigire,vagy a drogra. Erről viszont nehezebb lejönni.

Tapatalkkal küldve az én SM-A300FU eszközömről

Komment

Na , a gép felkészítése ma délelött megtörtént . Műszaki hibajavítás ( nem publikus ) -kényelmi fejlesztés egy eredeti szerszámos táska felszerelése . Aksiba víz , lánckenés . Már csak a tartalék alkatrészek és szerszámok összeállítása van vissza . De elöbb egy kis pacal ....

Komment

Sziasztok
          Ha minden jol megy en is erkezem sajnos nem veteranal de talan pentek este vagy szombat delelott .
          Szasztok

Komment

Movisz gyere! Várunk és örülünk, hogy ismét ott leszel!!

Kis technikai megbeszélés.
            Szeretném kérdezni, ki tud idén bográcsot hozni?
            Kérdezem Jokertől, vállal e főzni hagymásbabot? Idén szeretném Emut mentesíteni, mivel előző két évben ő biztosította számunkra a szombati vacsorákat a nagy sikerű chilis bab formájában, így szerintem ideje, hogy egyik évben ő is csak "haszűnélvezőként" sörözgessen míg készül a vacsora.

- - - Updated - - -

Péntek este szerintem a szokásos. Sütünk szalonnát (azt én is viszek egy nagyobb adagot).
            Úgyis mindüg van minden bőven, mert "összehordjuk", így csak a bográcsot és a szombati vacsit akartam megkérdezni, mivel ezt Zoli már fölajánlotta egyszer.

Komment

Ha most kéne válaszolnom akkor azt mondanám ,hogy inkább csak bedolgozó lennék egy főválalkozó mellett . A tegnap esti pacalfőzés kivette az erőmet ---most meg marha fejjel megettem ebédre a maradékot , mert hogy ne menjen kárba . Olyan szarul vagyok , hogy még az üres bográcsállásra se tudok nézni .
              Olyan mint ha egy zsák kő lenne a hasamba ami valahogy ki akar mászni --de eddig mindig visszaesett --viszont egyre feljebb .feljebb jut ........

Komment

Telhetetlenek voltunk? Tessék szépen fölépülni péntekre! Jobbulást!

Komment

a gép felkészítése ma délelött megtörtént .
                  Nagyon gyorsak vagytok...én még szelepet akarok csiszolni.
                  "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                  "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

én még szelepet akarok csiszolni.
                    Neked is ereszt a kerti fagycsapod?
                    "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

taluga eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      Jobbulást!

Köszönöm . Már javulok - ha itt akar valaki ( vagy valami ) hagyni - én elengedem , had menjen . Most egy kis kifli + baracklekvár + hideg tej --amivel helyrehozom a bélflórámat .
                      különben ---nem jössz a cuccért ?

Komment

Attila légyszives tedd közzé a szombati műsort- rendezvény tervezetet, hogy mire készüljön a csapat. / reméljük N. Méry is gyorsabb lesz ha fellép!Köszönöm. A kenyér sütést tervezem és a kolbászt a babba mint máskor is.

Komment

Nagyon gyorsak vagytok...én még szelepet akarok csiszolni
                          A CX a garázsban áll és a komplett eleje ki van szerelve csontra...Szombaton még nem jött meg a kormánycsapágy és rendeltem két új gumit is, mert a Metzelerekről kiderült, hogy 16 éve lettek legyártva....

Komment

Én talán tudok egyet, bár nem túl nagy... (nem tudom, konzolokkal vagy anélkül)
                            illetve holnap tudok utána járni konkrétan, az enyémet ugyanis kölcsön adtam virágládának,
                            a másik, hogy én tervezetten szombat kora délelőtt érkezek a rendezvény helyszínére, motorkerékpárral, ha esetleg péntekre tervben van egy esetleges lecsó vagy ilyesmi, aligha tudok a reményeitekhez igazodni...

Komment

Paprikát leszervezem. Esetleg még valamit amire szükség van. Csakhát Triumphokat kell nézegetnem sokáig. De bevállalom.

Komment

A CX a garázsban áll és a komplett eleje ki van szerelve csontra
                                Az nekem a mult héten volt-A vcsabitól kapott kormánnyak anyát most tettem be. Halogatásban jó vagyok, 2 éve küldte.
                                "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                                "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X