Melyik feszultsegoldo szer hasznalatija irja azt, hogy marokszamra kell szedni, avagy vodkaval? Persze, hogy nem ugy mukodik, ahogy kellene.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
III. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi, 2016. július 29-31.
Collapse
X
-
Movisz gyere! Várunk és örülünk, hogy ismét ott leszel!!
Kis technikai megbeszélés.
Szeretném kérdezni, ki tud idén bográcsot hozni?
Kérdezem Jokertől, vállal e főzni hagymásbabot? Idén szeretném Emut mentesíteni, mivel előző két évben ő biztosította számunkra a szombati vacsorákat a nagy sikerű chilis bab formájában, így szerintem ideje, hogy egyik évben ő is csak "haszűnélvezőként" sörözgessen míg készül a vacsora.
- - - Updated - - -
Péntek este szerintem a szokásos. Sütünk szalonnát (azt én is viszek egy nagyobb adagot).
Úgyis mindüg van minden bőven, mert "összehordjuk", így csak a bográcsot és a szombati vacsit akartam megkérdezni, mivel ezt Zoli már fölajánlotta egyszer.
- 2 likes
Komment
-
Ha most kéne válaszolnom akkor azt mondanám ,hogy inkább csak bedolgozó lennék egy főválalkozó mellett . A tegnap esti pacalfőzés kivette az erőmet ---most meg marha fejjel megettem ebédre a maradékot , mert hogy ne menjen kárba . Olyan szarul vagyok , hogy még az üres bográcsállásra se tudok nézni .
Olyan mint ha egy zsák kő lenne a hasamba ami valahogy ki akar mászni --de eddig mindig visszaesett --viszont egyre feljebb .feljebb jut ........
- 6 likes
Komment
-
taluga eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseJobbulást!
Köszönöm . Már javulok - ha itt akar valaki ( vagy valami ) hagyni - én elengedem , had menjen . Most egy kis kifli + baracklekvár + hideg tej --amivel helyrehozom a bélflórámat .
különben ---nem jössz a cuccért ?
- 3 likes
Komment
-
Én talán tudok egyet, bár nem túl nagy... (nem tudom, konzolokkal vagy anélkül)
illetve holnap tudok utána járni konkrétan, az enyémet ugyanis kölcsön adtam virágládának,
a másik, hogy én tervezetten szombat kora délelőtt érkezek a rendezvény helyszínére, motorkerékpárral, ha esetleg péntekre tervben van egy esetleges lecsó vagy ilyesmi, aligha tudok a reményeitekhez igazodni...
- 1 like
Komment
-
A CX a garázsban áll és a komplett eleje ki van szerelve csontra"When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 3 likes
Komment
Komment