Termeszetesen ez igy egyszerubb lenne de sajnos az eszterga gep meg varat magara eloszor a helyet kell megcsinalni neki.
ott a garazs vegebe lessz az alvanyosfuro es az esztergepad mar elvileg megvannak .De mielott beallitom oket leakarom rakini jarolappal es folvakolni a betonfalakat viz ,villany, levego, halozatok stb es ezek utan a beallitas .Legkozelebb megyek es csinalok rola kepot marmint az esztergarol.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Motoclub Trieste 110 anni
Collapse
X
-
movisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése.Probalok par fotot fol rakni.
movisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésehelyet kell megcsinalni neki., de Nálad legalább a motorok foglalják a helyet
. Sok sikert a kiállításon!
- 2 likes
Komment
-
Probaltam a Pannoniat turhetoen megy jol indula hengerfej ala ebbol vagtam .Tartja az alapjaratot valoszinu hogy a gyertya mellett mar regebbtol kifujt mert mindig olajos volt a kornyeke.Szukseg megoldasnak jo ez a helicoid de kell egy masik hengerfejet beszereznem ,talan meg kozepgyertyasra meg csinalni mint ajanlotta Mateapu .
- 4 likes
Komment
-
movisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseLehet hogy elfogult vagyok ezzel a modellel szerintem ez volt a esztetikailag legszebb harmonikusak az aranyok nincs semmi ami kilogna vagy ures reszek.de nagyítva megláttam a magas kormányt,igen így igazad van!
Nagyon alacsony az eredeti,nekem is arányos gépként szerepel az ízlésemben!!!
"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 2 likes
Komment
-
movisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésepar foto
Valami ismerős hozta és nem indult. Aztán valahogy el/hazatolta
Később majdnem vettem egy Zündappot de az orrom elött elvitték. A "tartalék" blokkot-váltót viszont nem, azt én hoztam el 1500Ft-ért. Később eladtam 5ezereért. Nagy üzelt volt, mindez a 70-es években
Érdekességnek, a Zündapp seb.váltója lánc áttételes volt
Galbusera
Vegyük már észre hogy ez egy V8 kétütemű!
- 2 likes
Komment
-
horex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseIlyen vagy hasonló Zündappot tologattunk a 70-es években az utcánkban
Valami ismerős hozta és nem indult. Aztán valahogy el/hazatolta
Később majdnem vettem egy Zündappot de az orrom elött elvitték. A "tartalék" blokkot-váltót viszont nem, azt én hoztam el 1500Ft-ért. Később eladtam 5ezereért. Nagy üzelt volt, mindez a 70-es években
Érdekességnek, a Zündapp seb.váltója lánc áttételes volt
Galbusera
Vegyük már észre hogy ez egy V8 kétütemű!
Komment
-
Erdekes a tortenete ennek a motornak mivel egy speedway pilota aki Fiumei(Rieka) volt az tervezte kozepen van a valto igy konnyen lehett ket4 hengeresbol csinalni de csak egyet gyartittak amirol vannak dokumentumok az alapjan keszult azott lathato replika.A tervezoje "Toyo" 1946 ban a Triesti salakmotorpaltan balestet szenvedett es meghalt.Utoljára szerkesztve a következő által: movisz; 2021 jún. 21, 21:02.
Komment
Komment