Közlemény
Collapse
No announcement yet.
IV. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi 2017 július 28-30.
Collapse
X
-
Sziasztok a reggeli autós különítmény is haza ért!
Nagyon szépen köszönünk MINDENT!
Klassz volt veletek a Joker által beszélgetett Danuvia dolgon gondolkodom van egy példány a látókörömben na majd kiderül!
MátéApu Noncsi nagyon szépen köszöni a hóembert csak most kuka korszakát éli Videó üzenetben kértem köszönje meg Erzsi néni ajándékát de hát ilyen ez a Dackorszak!
Ölelés mindenkinek!
- 7 likes
Komment
-
Jelentem 15 óra előtt gond nélkül haza értünk csak a tomporánk unta már a nyerget. Jó volt Veletek! Köszönjük. Köszönjük a Lányok aktív segítségét, hogy mi jól tudjuk érezni magunkat. Józsikám igen finomra sikerült a pörkölted.Utoljára szerkesztve a következő által: sepy; 2017 júl. 30, 20:21.
- 7 likes
Komment
-
Nah, én is hazaértem úgy fél négy magasságában és kipakoláskor vettem észre, hogy a kanálgép villája, amivel a virslimet ettem ottmaradt... Be akartam lépni ide, hogy segítséget hívjak, erre a fórum nem engedett be... Sokadik rossz jelszó után még ki is tiltott egy időre. Mivel új az op rendszerem ezért nem volt benne a jelszó, én meg már nem emlékeztem... De most eszembe jutott a helyes jelszó és itt vagyok.
A találkozó nagyon szupi volt, -bár én nem áztattam meg a testem a Tiszában- nagyon jól éreztem magam és remélem nem terheltelek túlságosan benneteket a sok pofázással...
Jövőre remélem a Spitfire-el jövök majd...
- 6 likes
Komment
Komment