Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
IV. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi 2017 július 28-30.
Red Bull de nem a Babszival??,ugyi?? Az oly csendes, hogy elvész a hangja a többi között. Csak nem guruló állapotú a Sport. A tavalyi felvezetőd Tibi nagyon csendbe van a mennydörgőről lévő hírekkel?.
Kipufogó nélkül a babszi is tud viszonylag hangos lenni próbáltam már a szomszédok örömére. De nem nem a babszival megyek most várja hogy átvegye a következő gazdája. Sajnos a forrásaim a rizsrakétámra költöm így nem járóképes még a kis Czetkám De amivel megyek annak lesz hangja akár kipufogóval akár nélküle
Amúgy nem volt olyan csendes a babszim, csörgött csattogot de ment is lassacskán
Utoljára szerkesztve a következő által: RedBull477; 2017 júl. 06, 08:35.
Az éjféli motorbőgetést legjobb lenne kihagyni,elsősorban azért,hogy ne hívjuk ki magunk ellen azon helyi lakosok haragját,akik ilyenkor már pihenni szeretnének,másodsorban azért,mert a motoroknak sem tesz jót és azokkal még haza is kell érni.Akad még egy harmadik ok is,éjfél körül a maligán már igencsak benne van a véráramban,-ha valakinek netán a motorbőgetés közben eszébe jut,hogy rá is lehet arra ülni és esetleg a gáton egy rövidke kört tenni,-nos annak rossz következményei is lehetnek.
A találkozón szokásossá váló alkatrész ajándékozást nem nevezném börzének,mert az nem anyagi haszonszerzésről,hanem egymás megörvendeztetéséről szól,ami nagyon is rendjén van és maradjon is így.
A főzés alapanyagáról még nem tudok semmit,Attilával a legutóbbi eszmecserénkkor arról volt szó,hogy az Édesapja segítségével hozzájuthatunk szükséges mennyiségű vaddisznó húshoz,amelyből akár a két évvel ezelőttihez hasonlatos pörköltet is lehet készíteni,ha megfelel a társaságnak.
A vadásztársaságokban egy-egy vad kilövése engedélyhez van kötve,amelyért fizetni kell,-úgy gondolom,hogy méltánytalan elvárni az ingyenes húst,tehát azt javasolnám,hogy az alapanyag bekerülési költségét fejenként összeadva térítsük meg.Felénk némelyik vadásztársaság árusítja is a vadhúst,a vaddisznó esetében az ára,egy kicsivel olcsóbb mint a házisertés,Tiszakeszin nem tudom,hogy mi a szokás,de majd megoldódik.
Nem erőltetem a pörkölt főzést,de szívesen megfőzöm a vendégekért és a kedvetekre,csak az időpont az ami aggasz egy kicsit,mert nem szeretnék lemaradni semmiről sem,de majd kialakul az is.
A pörkölt főzését én sem erőltetném mert elég sok macera van vele mondjuk a tavalyihoz hasonló hagymás babhoz viszonyítva. És nekem nagyon ízlett a bab tavaly úgyhogy szívesen ennék az idén is.
Szombaton késő délután lenne az idő legalkalmasabb az elkészítésére. Szerintem.
Tibi nagyon csendbe van a mennydörgőről lévő hírekkel?
Bajban vagyok jelenleg...első körben bukó volt a fordítás intézése. Futottunk egy kört Németben. A fordítás gyors, de az ára horror. Így a forgalmi egy Transzfogaras túra keretében visszajött Miskolcra, egy fordítóirodába. Ennek 3 hete. Azóta semmi hír. Hétfőn meg lesznek sürgetve. Nagyon koppra jön ki a vége a határidőig, ha kész lessz.
B terv elindítva...Viszont sajnos az se ment simán, a GXR-rel műszakira menet beleugrottam egy szép nagy kátyuba, így mindkét felnim pereme elhajlott. És nem találok olyan gumist itt Mordorban, aki görgőz motorfelnit... szóval összejöttek a bajok. :S
"When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
Ez még az régi oroszról - németre fordítás...Ami kintre kell a névre íráshoz. Visszafele már nem kell.(bár ezt majd megmondja Özvegyné Súlyos Anomália az ocsmányirodában) Nem vagyok ott, így nehéz szervezni a dolgokat.
Szóval a német forgalmi már megvan
Pont ahhoz kell. Ha már ott járnánk, hogy megvan a német forgalmi...
Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2017 júl. 09, 22:07.
"When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
Komment