Közlemény

Collapse
No announcement yet.

IV. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi 2017 július 28-30.

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Ne tetézd a bajt!

Komment

Szolgálati közlemény:
      Szepy a pálinkás szettet én viszem Keszire. Este átteszem a csapatszállító járműbe

Komment

Szepy a pálinkás szettet én viszem Keszire.
        Akkor:főzés lesz? Ki hozza a tüzelőt? Ki hozza a cefrét?
        "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Ki hozza a cefrét?
          Ha emlékezetem nem csal tavalyról még van ott pár üveg pálesz...

Komment

Szerinted akik utánunk rendet tettek, azok alkalmatlanok voltak annak eltüntetésére????

Komment

Sajnos nem tudok itt lenni az iden jo szorakozast

Komment

Kedves Movisz!

Nagyon sajnálom,de vannak dolgok amik át,vagy felülírnak terveket,ezt el kell fogadni bár belenyugodni nem lehet.Tesszük a dolgunkat napi rendszerességgel,amit a létfenntartás megkövetel tőlünk és nem mindig sikerül azt a néhány napot arra a kikapcsolódásra fordítani,amihez kedvünk van.

Szomorú dolog ez.

Üdvözlettel:Che

Komment

Sajnálom!

Szívesen látnám,ha beállítanál egy dögös olasszal,vagy egy trélernyi géppel.....
                  "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Sajnálom én is. Keveset beszélgettünk,pedig lenne közös témánk. Majd legközelebb...

- - - Updated - - -

Összes hozzászólás
                    910
                    Szerinted akik utánunk rendet tettek, azok alkalmatlanok voltak annak eltüntetésére???
                    Lehetne belőle hagyományt csinálni. Akik rendet raknak így szivesebben teszik.. Nem mellesleg többen várnak örömmel minket..

Komment

"Sajnos nem tudok itt lenni "!!Pedig lettek volna kérdéseim a " traktorral " kapcsolatosan. Én szeretem még ha oly darabos és kevésbé kifinomult. Azért barlangi mentőként kevés dolgod legyen.

Komment

Én is sajnálom Movisz! Jó lett volna, ha idén is tudsz jönni!

Programváltozás.
                        Idén a felvonuláson és egy rövid gépkiállítás marad. A szombati ebéd viszont változott. Nem eszünk kint a bográcsfesztiválon. Minden évben ott aszalódunk a napon. Idén nem. A keszi motorosok sem főznek, de a.sátrukba meghívtak minket, innüvalóval szívesen látnak.
                        Tehát a szombati ebéd a táborban. Az apám fölajánlott egy birkát. Csütörtökön levágjuk. Józsi bátyám vállalta az elkészítését (akinek ez úton is köszönöm, mi pedig segítünk, amiben tudunk). A táborban. Ebédelni is ott ebédelünk, és meghívtam a keszi motorosokat is, akik örömmel vették. Így az előző évi vendéglátásukat is viszonozzuk, és mi sem a saját izzadságunkban ázva ebédelünk a tömegben. Uff. Szólottam.

Komment

Ez jól hangzik! Így legalább megoldódik a bográcsozás dilemmája is. Azért csak kikerekedik ez....

Komment

és egy rövid gépkiállítás marad.
                            Kíváncsian várom,te mivel állsz ki!

Emlékezetem szerint megváltál az MZ-től és azóta:nem dicsekedtél!!!!!!

Komment

Nem, az MZ még megvan. Csak vettem egy Honda VF 750 C-t. Aztán gyorsan váltam tőle.

Igen. Kikerekedik. Jobb lesz ez így. Minden évben csak tébláboltunk ott a hőségben, meg a tűző napon ebédeltünk. Így most inkább kényelmesen a táborban.
                              Utoljára szerkesztve a következő által: taluga; 2017 júl. 13, 09:18.

Komment

Nem jelennek meg a hozzaszolassim

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X