Ne tetézd a bajt!
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
IV. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi 2017 július 28-30.
Collapse
X
-
Kedves Movisz!
Nagyon sajnálom,de vannak dolgok amik át,vagy felülírnak terveket,ezt el kell fogadni bár belenyugodni nem lehet.Tesszük a dolgunkat napi rendszerességgel,amit a létfenntartás megkövetel tőlünk és nem mindig sikerül azt a néhány napot arra a kikapcsolódásra fordítani,amihez kedvünk van.
Szomorú dolog ez.
Üdvözlettel:Che
- 3 likes
Komment
-
Sajnos nem tudok itt lenni az iden jo szorakozast
- - - Updated - - -
Összes hozzászólás
910
Ha emlékezetem nem csal tavalyról még van ott pár üveg pálesz...Szerinted akik utánunk rendet tettek, azok alkalmatlanok voltak annak eltüntetésére???
- 3 likes
Komment
-
Én is sajnálom Movisz! Jó lett volna, ha idén is tudsz jönni!
Programváltozás.
Idén a felvonuláson és egy rövid gépkiállítás marad. A szombati ebéd viszont változott. Nem eszünk kint a bográcsfesztiválon. Minden évben ott aszalódunk a napon. Idén nem. A keszi motorosok sem főznek, de a.sátrukba meghívtak minket, innüvalóval szívesen látnak.
Tehát a szombati ebéd a táborban. Az apám fölajánlott egy birkát. Csütörtökön levágjuk. Józsi bátyám vállalta az elkészítését (akinek ez úton is köszönöm, mi pedig segítünk, amiben tudunk). A táborban. Ebédelni is ott ebédelünk, és meghívtam a keszi motorosokat is, akik örömmel vették. Így az előző évi vendéglátásukat is viszonozzuk, és mi sem a saját izzadságunkban ázva ebédelünk a tömegben. Uff. Szólottam.
- 13 likes
Komment
-
Nem, az MZ még megvan. Csak vettem egy Honda VF 750 C-t. Aztán gyorsan váltam tőle.
Igen. Kikerekedik. Jobb lesz ez így. Minden évben csak tébláboltunk ott a hőségben, meg a tűző napon ebédeltünk. Így most inkább kényelmesen a táborban.Utoljára szerkesztve a következő által: taluga; 2017 júl. 13, 09:18.
- 9 likes
Komment
Komment