Közlemény

Collapse
No announcement yet.

IV. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi 2017 július 28-30.

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Igen! ........................

Komment

köszönöm Noéminek és Józsinak,hogy vették a fáradtságot és elmentek hozzá.
      Nincs mit.... na meg nem is volt fáradtság, inkább gurultunk egyet a motorokkal.

Ha a köretről esik szó én a galuskát szeretem hozzá, de valaki meg nem, úgyhogy majd meglátjuk mi lesz.

Ha pedig a segítség kérdését nézzük akkor (mivel én nem tudok főzni jobb mindenkinek ha nem kotnyeleskedek bele) fel tudok ajánlani fahasogatást, tűzrakást, ilyesmit.

Komment

Mert a kicsi hűtő tele szokott lenni !
        Nem láttad:Jooker elindult a hűtővel!
        "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Nem láttad:Jooker elindult a hűtővel!

Uram ! ---ne a képet nézze ! a szöveget hallgassa !!! ez a dolga egy alázatos vezetőnek !

Komment

ez a dolga egy alázatos vezetőnek !
            Ki erőskezű és gerinces!

Komment

Nem láttátok a hűtő azért volt a hátán mert gyakorolta a Japánok hajlongós alázatát , tiszteletét!

Komment

Szervusztok!

Úgy lenne az igazi,ha lenne köretnek galuska és krumpli is,de akkor három tűz és három bográcsra lesz szükség.A köretek főzéséhez úgy gondolom zománcos bogrács lenne a jobb,mert az nem ad át ízeket az nokedlinek és a krumplinak.Úgy vélem az utóbbi zománcos bográcsoknak olyan 10 l nagyságúnak kellene lenni,ha nagyobb nem nagy gond.A nokedli szaggatáshoz értő kezek kerestetnek,több személy jelentkezése lenne a legjobb.

Egy három lábas eléggé masszív bográcsállványt tudok vinni,de nagy méretű bográcsom nincs,tehát erről is gondoskodni kell .

Üdvözlettel:Che

Komment

krumpli is,
                  "Hozzáértés hijján,bevállalom a krumpli főzését a bonyolultabbakat meghagyom másnak!!!!
                  "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

A nokedli szaggatáshoz értő kezek kerestetnek
                    Szaggatni ha nem is tudom de szaggatót tudok vinni, és ha más nem majd megtanulok rajta játszani. De ha jobban belegondolok ott lesz a kezelője is.

Komment

Jól van Máté,-de csak női felügyelettel,mert sóba vízbe krumpli a köret,némi köménymaggal és nem törtkrumpli,vagy krumplipüré.Az igyekezetedet nagyra becsülöm és köszönöm,-számítok rá.

Komment

Főzéshez sajnos nem konyitok de amibe tudok segitek . Ha esetleg valakinek kéne sátor még hétvége előtt szóljon, jövő héten már nem lesz időm kibányászni a gardrob mélyéről .

Komment

De ha jobban belegondolok ott lesz a kezelője is
                          Szerintem nem figyeltél.
                          Józsi bácsi erre az alkalomra fel akarná szabadítani a menyecskéket a cselédsorsból

de akkor három tűz és három bográcsra lesz szükség.A köretek főzéséhez úgy gondolom zománcos bogrács lenne a jobb,mert az nem ad át ízeket az nokedlinek és a krumplinak.Úgy vélem az utóbbi zománcos bográcsoknak olyan 10 l nagyságúnak kellene lenni,ha nagyobb nem nagy gond.
                          összesen 4 bográccsal tudok rendelkezésre állni, a megszokott 2 rézbogrács, 1 azoknál nagyobb zománcozott, és 1 kisebb inox. Láb 2db van, és 2db gázos melegítő gázzal.

Komment

emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            Szerintem nem figyeltél.
                            Józsi bácsi erre az alkalomra fel akarná szabadítani a menyecskéket a cselédsorsból

összesen 4 bográccsal tudok rendelkezésre állni, a megszokott 2 rézbogrács, 1 azoknál nagyobb zománcozott, és 1 kisebb inox. Láb 2db van, és 2db gázos melegítő gázzal.
                            Mindezt Kaposvárról hozod? RESPECT!!!

Komment

Kedves Emu!

A bográcsok gondja az általad felajánlottakkal megoldottnak tekinthető,melyet köszönök.Amennyiben lesz olyan járgányom addigra,amibe be tudom tuszkolni a bográcsállványomat,akkor az állványok száma is megoldott.

A menyecskékkel kapcsolatos meglátásod teljesen jó,mert valóban van olyan szándékom,hogy vegyük le a vállukról a terhet,elvégre feleségek,családtagok és nem cselédek.Nem arról van szó,hogy ne segítsenek,de azt azért nagyon rossz látni,hogy a rendrakástól a mosogatásig,mindig Ők vannak legjobban igénybe véve.Tudom én azt jól,hogy talán Ők észre sem veszik és zokszó nélkül végzik a dolgukat,de úgy gondolom,ha mindenki elkaparná maga után a szennyesét,akkor talán a lányainknak is több élmény és pihenés jutna.Nem "hegyi beszédet" akartam tartani,de egész évben sokat kuliznak,hogy rendben legyen a család körül minden,akkor legalább a találkozó nekik is az legyen,mint nekünk,-egy várva-várt nap!

Komment

Mindezt Kaposvárról hozod? RESPECT!!!
                                Köszönöm, de tegyük hozzá nem Babettával, bár az látványos lenne.
                                Valami gyerekfilmben volt a kövér kisfiú aki bográccsal a fején mondta, hogy: "hallhatóan korog a gyomrom".

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X