Igen! ........................
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
IV. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi 2017 július 28-30.
Collapse
X
-
köszönöm Noéminek és Józsinak,hogy vették a fáradtságot és elmentek hozzá.
Ha a köretről esik szó én a galuskát szeretem hozzá, de valaki meg nem, úgyhogy majd meglátjuk mi lesz.
Ha pedig a segítség kérdését nézzük akkor (mivel én nem tudok főzni jobb mindenkinek ha nem kotnyeleskedek bele) fel tudok ajánlani fahasogatást, tűzrakást, ilyesmit.
- 4 likes
Komment
-
Szervusztok!
Úgy lenne az igazi,ha lenne köretnek galuska és krumpli is,de akkor három tűz és három bográcsra lesz szükség.A köretek főzéséhez úgy gondolom zománcos bogrács lenne a jobb,mert az nem ad át ízeket az nokedlinek és a krumplinak.Úgy vélem az utóbbi zománcos bográcsoknak olyan 10 l nagyságúnak kellene lenni,ha nagyobb nem nagy gond.A nokedli szaggatáshoz értő kezek kerestetnek,több személy jelentkezése lenne a legjobb.
Egy három lábas eléggé masszív bográcsállványt tudok vinni,de nagy méretű bográcsom nincs,tehát erről is gondoskodni kell .
Üdvözlettel:Che
- 1 like
Komment
-
De ha jobban belegondolok ott lesz a kezelője is
Józsi bácsi erre az alkalomra fel akarná szabadítani a menyecskéket a cselédsorsból
de akkor három tűz és három bográcsra lesz szükség.A köretek főzéséhez úgy gondolom zománcos bogrács lenne a jobb,mert az nem ad át ízeket az nokedlinek és a krumplinak.Úgy vélem az utóbbi zománcos bográcsoknak olyan 10 l nagyságúnak kellene lenni,ha nagyobb nem nagy gond.
- 6 likes
Komment
-
emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzerintem nem figyeltél.
Józsi bácsi erre az alkalomra fel akarná szabadítani a menyecskéket a cselédsorsból
összesen 4 bográccsal tudok rendelkezésre állni, a megszokott 2 rézbogrács, 1 azoknál nagyobb zománcozott, és 1 kisebb inox. Láb 2db van, és 2db gázos melegítő gázzal.
- 3 likes
Komment
-
Kedves Emu!
A bográcsok gondja az általad felajánlottakkal megoldottnak tekinthető,melyet köszönök.Amennyiben lesz olyan járgányom addigra,amibe be tudom tuszkolni a bográcsállványomat,akkor az állványok száma is megoldott.
A menyecskékkel kapcsolatos meglátásod teljesen jó,mert valóban van olyan szándékom,hogy vegyük le a vállukról a terhet,elvégre feleségek,családtagok és nem cselédek.Nem arról van szó,hogy ne segítsenek,de azt azért nagyon rossz látni,hogy a rendrakástól a mosogatásig,mindig Ők vannak legjobban igénybe véve.Tudom én azt jól,hogy talán Ők észre sem veszik és zokszó nélkül végzik a dolgukat,de úgy gondolom,ha mindenki elkaparná maga után a szennyesét,akkor talán a lányainknak is több élmény és pihenés jutna.Nem "hegyi beszédet" akartam tartani,de egész évben sokat kuliznak,hogy rendben legyen a család körül minden,akkor legalább a találkozó nekik is az legyen,mint nekünk,-egy várva-várt nap!
Üdvözlettel:Che
- 7 likes
Komment
Komment