Közlemény

Collapse
No announcement yet.

IV. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi 2017 július 28-30.

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Szégyen rám nézve,törzsgyökeres orosházi létemre nem tudtam,hogy van Hangulat nevű zenekar a városunkban.Máté kíváncsivá tett és meg is találtam a neten a honlapjukat,-most már tudom,hogy van itt ilyen nevű együttes.A zenekari profiljukban igen sok minden van a honlapjuk szerint,de Ír zenét nem láttam közte.

Üdvözlettel:Che

Komment

,törzsgyökeres orosházi létemre nem tudtam,
      Igen:nagy szégyen,a zene miatt gyanus,hogy nem ők!A fodrászuk a hugom lánya......és igen szépen játszanak.....
      "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Pedig Józsi barátom ez a zenekar oly régi, hogy még Máté is emlékszik rájuk mikor még a mi vidékünkön élt. Nem azok lesznek Kittus már rá keresett a fellépőkre reméljük el tudjuk illegni- billegni " a kör közepén állok" és nem dülöngélek című népi táncunkat mint tavaly is!

Komment

el tudjuk illegni- billegni „a kör közepén állok” és nem dülöngélek című népi táncunkat mint tavaly is!
          Ha Kozsóra ment:akkor?!...........................Nincs rossz zene csak kevés PIA !!!!
          "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Szervusztok!

Beszéljünk egy kicsit a nyersanyagokról,amik a szombati ebédhez szükségesek.Szükséges a köretekhez krumpli,liszt,tojás.A pörkölthöz a húson felül,ami már meglévőnek tekinthető,:vöröshagyma,fokhagyma,őrölt paprika,zöld- paprika,zöldpaprika erős,paradicsom,só,bors,köménymag.Szükség lenne még,valamilyen savanyúságra és kenyérre.

Nem tudom,hogy egy birkából,mennyi tiszta súlyú hús jön ki és azt sem tudom,hogy hány személynek kell elégnek lennie az ebédnek,tehát a fenti anyagok mennyiségét nem tudom meghatározni,még csak kilóban sem,nemhogy grammban.

Aki a fenti dolgokkal tisztában van,az kérem,hogy segítsen!

Az is lehet egy megoldás,hogy az anyagokat ott vásároljuk meg közösen és a költséget elosztjuk,magunk között,mert a vendégeink meghívottak,meg különben is egy vendégre nem terhelünk költséget soha.

Ötleteket kérek,-nyilván aki motorral jön,az nem cipelhet magával,krumplit,meg egyéb nagyobb terhet!

Komment

,meg egyéb nagyobb terhet!
              A demizson az nagyobb teher ? Mert akkor hozzon laposüveget !

Komment

Ha kell cipelni valamit vagy esetleg valakit akkor írjatok, mert én egyedül megyek a Golfban. Tehát van hely benne akár krumplinak akár valakinek.

A hozzávalókkal kapcsolatban az sem rossz ötlet ha ott szerezzük be, mert úgy nem felejtünk ki semmit. No de még kialakulhat...

Komment

Én is Sinter véleményét osztom, ott vásárolunk és a költséget osztjuk. Mi újs a Danuviával? Kivétel ha autóval jön valaki és nem hátizsákban viszi. Kitti is a 2. talinkra az Apriliával jött és egy 2 lityis Colát hozott hátizsákba 100 km után könyörgött találjak helyet a Cz-n vagy eldobja.

Komment

Szintén a helyi bevásárlásra szavazok!!A pénteki húselőkészítésnél papírra vetjük a szükséges anyagokat,kellékeket.szabit kérek és dél-1-óra körül igyekszem odaérni,ha kell megyek előkészíteni,ha mást nem összeírom a szükségest..

Szerintem egy mindent bele saláta tökéletes lenne:vöröshagyma,uborka,paprika,lilahagyma,keverékre,gondolok:szimplán sóban pihentetve én imádom szalonnasütéskor és hasonló zsíros ételekhez.
                    Utoljára szerkesztve a következő által: mátéapu; 2017 júl. 24, 19:12.

Komment

Kevés a tojás,de azért megpróbálom összegyűjeni. Biodarán élnek a tyúkjaink,minőséget tojnak.

Komment

Kevés a tojás,
                        Ha sötét van nem tojnak csinálj nappalt világíts éjszakára....

Komment

Szintén a helyi bevásárlásra szavazok!
                          Mi viszünk fűszereket, mint eddig is ! Paprika paradicsom ha van valakinek sok a kertben, hozhat magával. De persze ami nem jön össze, azt megvesszük !

Komment

Számomra is tetszetős az a gondolat, hogy a helyszínen vásárolunk, az egyenleget pedig megrójuk.
                            Én motorkerékpárral, a korábbi esztendőkhöz hasonlóan, egy 360-assal utazok, konkréten ezzel...
                            Click image for larger version

Name:	május1 111.jpg
Views:	1
Size:	193.9 KB
ID:	152027
                            Ha másképp nem megy, a táborcucc (sátor, polifoam, sok szerszám és alkatrész...) mellé egy-két zsák burgonyát vagy tűzifát, vagy egyéb "szárazárut" fel tudok pókozni...

- - - Updated - - -

hoppá,
                            tehát konkrétan...

Komment

Sziasztok kedves Barátaink !
                              Az idei találkozón sajna nem leszünk jelen. Én klubunk kötelezettségének teszek eleget( veterán találkozó a járáson belül) , Erzsikém meg gályázik a melóhelyén.
                              Nektek viszont jó szórakozást , bulizást és tartalmas eszmecserét kivánunk !
                              Üdv mindenkinek !
                              Sziasztok , Kvardáék szlovákiából

Komment

Kedves Zénó!

Nagy kár lenne arra a JAWA motorra krumplit pókozni,gyere csak tehermentesen.A sátrad alá,viszont hozzál fóliát,mert annak leterítésével tiszta marad és nem kell az otthoni takarítással órákat vacakolni!

A többieknek,-maradjunk anyyiban,hogy ott vásárolunk be,de a bevásárlást közösen egy csapat végezze és ne bízzuk egyedül Emura,mert akkor a bekerülési költséget Emu magára vállalja,-mint ahogy az szokott lenni és nem lesz megosztva,ahogy az fair!Emunak nagyon sokat köszönhetünk,mert idáig alaposan kitett magáért minden találkozónkon,minden tekintetben.

Akinek van nokedli szaggató készüléke és autóval jön,az tegye el,de szerintem 3 db.-nál nincs többre szükség,szükségesek még jó éles kések,húsvágó deszka,és egy pár db. tiszta vödör.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X