Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
IV. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi 2017 július 28-30.
Éreztem én hogy elfelejtek valami fontosat megkérdezni... (Sajnos konyhába nem vagyok valami jártas így csak alapanyaggal tudok hozzájárulni, illetve egyszerűbb műveletekbe segíteni .)
Dolabá nyomja is meg a melót mert,ha nem lesz ott,akkor nem lesz kivel "kibékülni",-igaz soha nem vesztünk össze,sőt még vita sem volt közöttünk,de azért már többször kibékéltünk.
Lehetséges,hogy sokan nem értik,-akkor mire ez a sok kibékülés,de az öreg komám,ha olvassa,az érteni fogja.
(Behülyülök már ebbe a sok kerti munkába,most kiviggyant az idő és mindent kell csinálni,ásás,metszés,ágak levágás,fa kiszedés,fa ültetés,........-alig várom,hogy este legyen és mehessek molyolni a műhelybe.A fecskék várható érkezéséig még öt hét,-durván.)
Tisza partra néző sátoromnak helyet keresek. Ajánlatokat kérem a "Kövidinka piros benzines kannából fekete harmonika csücsörrel" jeligére a kiadóba. Kalandorok kíméljenek! Csak hamisítatlan kannás borokkal rendelkezők értesítéseire válaszolok.
Tisza partra néző sátoromnak helyet keresek. Ajánlatokat kérem a „Kövidinka piros benzines kannából fekete harmonika csücsörrel” jeligére a kiadóba. Kalandorok kíméljenek! Csak hamisítatlan kannás borokkal rendelkezők értesítéseire válaszolok.
Szerintem a legjobb erre a célra az úszó stég:csak mágneses sátorcövekeket szerezz be!
"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Lehetséges,hogy sokan nem értik,-akkor mire ez a sok kibékülés,
Dehogynem ! Minden kibéküléshez jár a békepohár !
- - - Updated - - -
Mit vigyünk?
Jó lenne 4 db 120-as U tartóból készült oszlop masszív lábakkal , amit a trophym 4 sarkára helyeznénk el, és derékmagasságban összekötnénk 80-as I tartóval !
Komment