taluga eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
IV. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi 2017 július 28-30.
Collapse
X
-
Sziasztok.
A fórumaktivitásom jelenlegi állapota sajnálatos módon "inaktív"...Ennek két oka is van, rengeteget dolgozom,néha úgy érzem sosem érek a végére,a másik oka,hogy telefonon körülményes nekem a forumozás,asztali gép elé meg végképp nincs időm/energiám leülni. Szóval ennyit a magyarázkodásról...
Mindettől függetlenül a fórumtalálkozót idén sem szeretné(nk)m kihagyni,ezért már jó előre elintézt(ük)em a pénteki szabadságot! Íly módon mi már péntek kora délelőtt tervezünk odaérni és idén nem wartburggal,hanem ismét a pannoniÍ val veszünk részt......
Mindenkit üdvözlünk a mielőbbi viszontlátásig,Sándor család..😉
- 11 likes
Komment
-
A legfájdalmasabb egy szülő elvesztésekor az,hogy ilyenkor ébred rá az ember,hogy mennyi mindent,nem tett meg és nem beszélt meg a szülővel,amit esetleg meg kellett volna beszélni és tenni,-de most már késő.
- - - Updated - - -
Ezért inkább időben meg kell tenni mindent,hogy ne maradjon az űr mellé ez az érzés.
- 4 likes
Komment
-
Ma délelőtt csapattam egyet a Danuviával. 1975 óta nem koptatta az aszfaltot. Mivel a 25 km-es próbaút során túl nagy problémák nem jelentkeztek, ezért Beagle-ékhez hasonlóan valószínű az idén mi sem Wartburggal megyünk, hanem elviszem a Danuviát. Nem túl szép, van rajta kályhaezüst, akad rajta szakszerűtlen megoldás is de mivel gyári a fényezése ezért nem tudom mit tegyek vele. Ha más nem majd Keszin megszakértjük közösen......
- 10 likes
Komment
-
Szégyen rám nézve,törzsgyökeres orosházi létemre nem tudtam,hogy van Hangulat nevű zenekar a városunkban.Máté kíváncsivá tett és meg is találtam a neten a honlapjukat,-most már tudom,hogy van itt ilyen nevű együttes.A zenekari profiljukban igen sok minden van a honlapjuk szerint,de Ír zenét nem láttam közte.
Üdvözlettel:Che
- 2 likes
Komment
-
,törzsgyökeres orosházi létemre nem tudtam,"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 2 likes
Komment
-
el tudjuk illegni- billegni „a kör közepén állok” és nem dülöngélek című népi táncunkat mint tavaly is!"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 5 likes
Komment
-
Szervusztok!
Beszéljünk egy kicsit a nyersanyagokról,amik a szombati ebédhez szükségesek.Szükséges a köretekhez krumpli,liszt,tojás.A pörkölthöz a húson felül,ami már meglévőnek tekinthető,:vöröshagyma,fokhagyma,őrölt paprika,zöld- paprika,zöldpaprika erős,paradicsom,só,bors,köménymag.Szükség lenne még,valamilyen savanyúságra és kenyérre.
Nem tudom,hogy egy birkából,mennyi tiszta súlyú hús jön ki és azt sem tudom,hogy hány személynek kell elégnek lennie az ebédnek,tehát a fenti anyagok mennyiségét nem tudom meghatározni,még csak kilóban sem,nemhogy grammban.
Aki a fenti dolgokkal tisztában van,az kérem,hogy segítsen!
Az is lehet egy megoldás,hogy az anyagokat ott vásároljuk meg közösen és a költséget elosztjuk,magunk között,mert a vendégeink meghívottak,meg különben is egy vendégre nem terhelünk költséget soha.
Ötleteket kérek,-nyilván aki motorral jön,az nem cipelhet magával,krumplit,meg egyéb nagyobb terhet!
Üdvözlettel:Che
Komment
-
Én is Sinter véleményét osztom, ott vásárolunk és a költséget osztjuk. Mi újs a Danuviával? Kivétel ha autóval jön valaki és nem hátizsákban viszi. Kitti is a 2. talinkra az Apriliával jött és egy 2 lityis Colát hozott hátizsákba 100 km után könyörgött találjak helyet a Cz-n vagy eldobja.
- 6 likes
Komment
Komment