Talán: Hurrá nyaralunk......
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
IV. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi 2017 július 28-30.
Collapse
X
-
Ez így jogos de ifjúságom olvasmányainak jelentős részét képezték az Attila által idézett író művei. Lehet ezért vagyok ilyen neveletlen??, lehet kacagni de én szivesen és szorgalmasan olvastam a Rézbőrüek és azt megelőző sorozatot de 1967 ben agyaltam a turbó feltöltőn mikor nálunk még egy Moskvics jelentős technikai esemény volt az utcán látva.
- 2 likes
Komment
-
de 1967 ben agyaltam a turbó feltöltőn mikor nálunk még egy Moskvics jelentős technikai esemény volt az utcán látva.
- 7 likes
Komment
-
aztán cső a karbi torokba , aztát mikor elértem a felszálló sebességet -hátranyúl és rá nyit a csap - hát nem értem el hirtelen a kivánt elszakadási sebességet
Hozzá akartam elvinni a segítő kezeket:sajnos a cserepezés elhuzódása miatt nem maradt rá idő!
Igen sokan próbálkoztak régen .."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 7 likes
Komment
-
Igen több 100 lóerős géppel száguldozni nem akkora kunszt mint egy Csepellel vagy mint én is Simson Stárral Orosháza- Debrecen útvonalon kora tavasztól őszig. Sok-sok éjszakai defektet szerelve mikor még voltak tanyák sűrűbben mint manapság és először követ vagy nagy göringyet kellett keresni, hogy a kutyák ne egyenek meg szerelés közben mert a motor lámpájának fényénél ment a szerelés nem ledes lámpánál mint mostanság. Nem volt minden tanyás oly rendes , hogy a kutya nyakába koloncot tegyen. Kérdésem láttatok már ilyet? Igaz mostanság az állatvédők megbotránkoznának rajta mikor játékszert kell a disznónak felfüggeszteni az ólba!!- kész röhej még a végén az ágyba is be kell engedni.
- 4 likes
Komment
Komment