Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
IV. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi 2017 július 28-30.
Nagyszüleimnél eltöltöttem pár nyugis napot . Képek meg még csúsznak, meg kell sülni a szobámba még most is(beépített tetőtér)... (jelenleg a nappaliba hűsölök)
Szeretnék köszönetet mondani mindazoknak akik a pörkölt elkészítésében segítettek (nagyjából mindenkinek)..Külön köszönet illeti a fórum nő tagjait,akik a galuska elkészítésétől a takarításig,áldozatos munkájukkal kiszolgáltak minket,feláldozva azt a szabadidőt amit pihenéssel is el lehetett volna tölteni.
A pörköltről,csak annyit,-ez így sikerült.Véleményem szerint,még jobban át kellett volna nézni és lehetett volna még több faggyút leszedni.Nagyon sótlannak találtam és lehetett volna csípősebb is,de próbáltam a közízlésnek megfelelni,mert nem mindenki szereti,ha sós,vagy erős és gyerekek is fogyasztottak belőle.Úgy vélem összességében lehetett volna űberelni,de azért nagyon köszönöm a dicséreteket,amely nem csak engem,de az egésznek az elkészítésében résztvevőket is illeti.
A békülésről,-nem haragudtam én senkire a társaságból,-sőt,-ehhez mérten a békülés akkorára sikeredett,mintha nem is haragot,de egyenesen gyűlöltet akartunk volna feloldani,-talán a kevesebb ebben az esetben is több lett volna.Utólag betudom a találkozás örömének ünneplésében,de szombat reggel a társaság némely tagja,beleértve magamat is úgy nézett ki,mint a "Sivatagi shav" című filmben a másnapos majom.Próbálok a jövő évi találkozóig a legkevesebb haragost begyűjteni,hogy csekélyebb mértékű legyen a békülés.
Elszállt ez a két nap,és nagyon nehéz volt elbúcsúzni tőletek,mert ilyenkor mindig megfogalmazódik az emberben,hogy lesz e még alkalom a találkozásra,lesz e még egy évem,-valószínű lesz,de az ember a jövőt illetően midig bizonytalan.
Végezetül,-köszönöm,hogy veletek és ott lehettem,szép élmény volt.
.Külön köszönet illeti a fórum nő tagjait,akik a galuska elkészítésétől a takarításig,áldozatos munkájukkal kiszolgáltak minket
Ebben teljesen egyetértek, de emlegessük meg külön Gyuri barátom feleségét, aki nemcsak jól főz, hanem megszámlálhatatlan palacsintát is csinált nekünk, rááldozva majdnem azt az időt, amíg a pörkölt főtt, amiből egyébként nem került a kukába tehát jónak titulálható.
Magam finnyás gyerek vagyok, (mert egyke), Palacsintát és pörköltet is kétszer ettem először óvatosan aztán már kevésbé. Anyám ezt nagy elismerésnek venné.
Én sem haragudtam senkire, bár a Gályász család alagsori bejárattal, meg is verekedtem, de remélem mindenkivel kibékültem rendesen.
Ne feledkezzünk meg Attila családjáról akik mindenképpen maximálisan odatették magukat, mert volt hol lennünk, volt mit ennünk és mindezt csak egy köszönömért amit el sem várnak igazán. Le a kalappal!
Már csak a videókkal kell kezdenem valamit. Jópofa az a vízálló tok de minden apró koccanás olyat szól hogy majd kilövi a tekercset a hangszóró .
Hát, a tok felfog minden messzebbről érkező hangot. Amit ha hallani akarsz jól felhangosítod. De ha valamit nekiülök azt rögtön átvezeti a kamera házára, úgy meg valóban nagyot szól
Bringás videót haverom vágta, nem véletlenül rakott alá zenét
(ott a mellkaspánt műanyag részéhez kocogott folyamatosan kamera...)
A 87. kép hány órakor készült? Szerintem nem sokkal az után dőltem ki
Ha jól emlékszem ilyen formába mennek a képek nevei: IMG_dátum_idő.jpg
Azt amúgy meg hogy érted hogy 87. kép?
Igen, valóban azt jelöli
Ha végiglapozom dropboxban akkor írja hogy hanyadik (87 of 89 )
Na de 23:59:57-kor még ott ültem, szóval akkor vasárnap dőltem ki
Mi előtt a többi videó is megjelenik --Máté és Én kijelentjük , hogy kizárólag a beskatulyázás miatt kialakult vélemények életben tartásának céljából viselkedünk így ( és még úgy is , ha más is kiderülne ) , előre megbeszélve , a ti szórakoztatásotokra . Az itt elhangzottaknak sem tartalmuk , sem gondolatébresztő szándékuk nincs ! A régebben , eddig , néha , véletlen .... tőlünk ( főleg tőlem ! ) hallott trágár kifejezések , halmozott használata is csupán az alkoholos befolyásoltság látszatát hivatott demonstrálni . Ezért pedig elnézést kérünk minden gyengébb lelkű "segéd"motorostól .
( nem kéne a zártba tenni ? - csak a Sanyi miatt )
- - - Updated - - -
ApaE próbálja tartani a tempót Kittivel...
meg is izzadt az öreg -- na mi bent maradtunk , mert tudtuk .....
Komment