Üdv mindenkinek! Kicsit lemaradtam,de semmi bajom. (Csak az,hogy programütközés volt..s nem volt lehetőségem választani.) Nagyon sajnálom amiért nem vehettem részt a számomra jeles hétvégén,s nem foghattam kezet a barátokkal akikkel itt együtt vagyok igen jó csapatot alkotva. Már most kikötöttem,hogy jövőre nem lehet akadály elejétől a végéig ott lennem,s ebből nem engedek.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
IV. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi 2017 július 28-30.
Collapse
X
-
Szervusztok!
Jövőre kell vinni egy gumicsónakot,mert az igaz,hogy Keszin ez a partszakasz,fürdésre nincs kijelölve,ami talán a komp forgalma miatt érthető is,mert esetleg legázolhat embereket.Gondolom az nincs megtiltva,hogy a gumicsónak vontasson,ilyen traktorgumikat és esetleg egy gumicsónak fel is tud borulni,-oszt jól van.Láttam én ott a megpihenő kenusok között olyan kicsi gyerekeket,akik talán még úszni sem tudtak,pedig a kajak sem egy túl stabil hajónak tűnik,-igaz volt rajtuk úszómellény és volt velük felügyelet.
Atti mi vártunk szeretettel,megértem,hogy programok keresztezhetik egymást és csak lélekben tudtál velünk lenni,talán jövőre másképp lesz,-remélem.
Üdvözlettel:Che
- 7 likes
Komment
-
jövőre másképp lesz,-remélem.
- - - Updated - - -
Kedves Józsi bátyám! Aki az őseiről ilyen tisztelettel és szeretettel beszél,az a szememben nagy ember.
- 6 likes
Komment
-
Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésepedig a kajak sem egy túl stabil hajónak tűnik
Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseigaz volt rajtuk úszómellény
Annó volt szerencsém kajakkal a Tiszába borulni. Annak ellenére hogy a társaságból én voltam az egyik, ha nem a legjobb úszó(akkor már jó pár éve és akkor még hetente kétszer jártam úszni) a "rangidős" ragaszkodott hozzá hogy vegyk fel mentőmellényt, mer az nagyon kell(nekem, neki persze nem) Aztán amikor beborultunk már azon gondolkodtam hogy leveszem és hozzávágom. Mert tény hogy nem enged elsüllyedni, de úszni se lehet benne...
- 2 likes
Komment
-
Fergusson eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése[ATTACH=CONFIG]37038[/ATTACH]A CZ-ről (középen) nincs valakinek közelebbi kép? Másik kérdés, hogy kié a gépezet ? ( nagyon jól néz ki a kép alapján is )
- 2 likes
Komment
Komment