Közlemény

Collapse
No announcement yet.

IV. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi 2017 július 28-30.

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

RedBull477 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Úgy halkan kérdezném a nagyérdemű közönséget, hogy az idei évről nem akarunk naptárat?

Tapatalkkal küldve az én PRA-LX1 eszközömről
    De. Szerintem akarhatunk!
    Én megcsinálom idén is a grafikai részt.
    De csak abban az esetben, ha Gyuri idén is vállalja vele a pénzezéssel és küldözgetéssel járó nem kis vesződséget. És nem is erőszakoskodnék vele, ha nem, mert a pólók kapcsán emlékszem, mekkora macera a dolog.

Komment

És nem is erőszakoskodnék vele, ha nem, mert a pólók kapcsán emlékszem, mekkora macera a dolog.
      Atilla ha visszaolvasod a javaslatot,Tamás épp ezt a macerát,próbálja a saját vállára venni.....!
      "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Igen, köszönöm. Már félálomban olvastam.
        Tamásnakbpedig köszönöm a vállalkozó kedvét. Minden támogatásom az övé.

Komment

De hagsúlyozom csak abban az esetben tudom vállalni ha a nyomdai részt eltudom intézni helyben és nem aranyáron csinálják

Tapatalkkal küldve az én PRA-LX1 eszközömről

Komment

Minden támogatásom az övé.
            Az enyém is !!!!......................

Komment

Szintén támogatom.....

Komment

Szervusztok!

Nem teljesen így szerettem volna,mert belekeveredett 3db.,a napokban készített kép (rózsák a hóban) de,ha már idevarázsolódtak,-maradjanak bár semmi közük a találkozónkhoz,bár szépek,akár mink.

Sajnos az idei találkozón,csak ennyi képet sikerült készítenem,de azért nagyon jól esik átnézegetni a nyár emlékeit.

Üdvözlettel:Che (A képeket a Vőm segítségével sikerült feltöltenem)

Komment

köszi a remek fotókat!

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                  Working...
                  X