Holnap újra börze lesz Győrött. Jön valaki rajtam kívül?
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Győri Veteránbörze
Collapse
X
-
Most hogy tudom hogy lesz lehet kinézek. Kár hogy a naptárba nincs benne...
/SZERK
Megint ETO parkba lesz ugye?Utoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2015 márc. 14, 13:14.
Komment
-
Szervusztok! Igen, ETO park. Feltegyem a plakátot? Ugye az árusok adatait összeszedték, én is adtam meg e-mail címet a GYAMC-nek korábban.
Idén valszeg nem fogok eljutni - pedig ki kellene vinni a lom egy részét és jó lenne találkozni Veletek, de nem tűnik valószínűnek.There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
- 3 likes
Komment
-
Mi csak fél tíz körül értünk a börzére. Jagdtigger-rel összefuttam. Ő addigra már bevásárolt, én épp csak hozzákezdtem. St.Z.350-el megint elkerültük egymást, Ba701-ről nem is beszélve. Még vele sohasem találkoztam. Ha előbb írok össze tudtuk volna egyeztetni talán egy időpontot. Bár nem én voltam ma a sofőr. A Czetkám pillanatnyilag rendesen tölt a forgórész cseréje óta. Ha megtartja ezt a jó szokását októberben már azzal megyek, nem lesz sofőr.
A börze egyébként elég jó volt, a szokásoshoz képest. Majdnem megtelt árusokkal a szélső sor is. Került Pannónia kormány, fékek, Csepel 125/50 tank és oldaldoboz a csomagtartónkba. Kiállított gépek is voltak rendesen, a borongós idő miatt motor kicsit kevesebb a szokásosnál ahogy láttam.jagdtigger és St.Z.350 kedvelte ezt.
- 2 likes
Komment
Komment