Küldtem egy linket erre katt rá és megjelenik a térkép a pontos helyszínnel https://maps.google.com/maps/ms?msid...04565,0.008272
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Túri Veteránbörze és Gépkiállítás
Collapse
X
-
Ne má. Mit szeretnél Te venni amit egy PANNÓNIÁN ne tudnék haza hozni???? Szolnokról (igaz oda is egyedül mentem) haza hordtam a fél világot.:-))))
Most úgy fest a dolog , hogy MEGYEK, de hazafelé még elugrok egy barátomhoz a közelben, ha már arra járok.:-))))
Tehát szerintem elvileg ott találkozunk, pedig milyen jó lenne veled menni kocsival, akkor nem száradnék ki délutánra.:-)))) Na de a motorozás felül ír mindent.:-))))
Megnéztem a Nokia programja , nem lát ilyen utcát :-) a netes kereső sem ismeri, most nézem az Igo-mat ,igaz az 2006-os de nem lennék meglepődve ha az ismerné. A lényeg elmentettem, ha véletlenül eltévednék, így biztos oda találok.:-)))
Ugyan úgy látja mint z a térkép amit Te linkeltélbe. Látja, de névtelen utcának jelöli.:-))))
Komment
-
Hmmm.
Tetszett.:-))) Szólj az árusoknak, láttam valamit amit megvennék. Tehát ha nem kelt el egy év alatt akkor most nyomott áron tuti vevő vagyok.:-)))) A láncost én is kipróbálnám, hajtottam bár komoly csörgőkígyót, de ilyen régihez nem volt még szerencsém. Asszonynak színházjegy megvéve, utazása megoldva, én megyek veteránozni.:-))))
Komment
-
TUZI eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésePillanatnyi előre jelzés vasárnapra. 15 fok, és 2mm-er eső. Ha így haladunk rövid alsóban, és izom pólóban kel mennem.:-)))))
Komment
-
Mi kellet volna??? Ha tudom megnézem, ,megveszem elhozom.
Na igen, holnapra 18 C és esőmentes időt ígérnek.:-))) Moci leporolva, gumik ellenőrizve, olaj úgyszintén, üzemanyaggal fullra töltve + 4l:-)))) zászló a helyén, teló átállítva egy személyre. Esőruhám keresem, pakolom.:-))) Ébredés, reggeli után indulás, széles vigyor ,aztán valamikor érkezem.:-))))))
F1-et nem látom, majd este megnézem.:-))))
Komment
-
TUZI eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseVoltam,
TUZI eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésefényképeztem is pár dolgot
TUZI eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseVideót is fel lehet ide rakni??
Komment
-
ApaE
-
TUZI eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseVoltam, fényképeztem is pár dolgot.:-))) Most mentem át a PC-re. Mindjárt tolom ide ömlesztve.:-)))) Videót is fel lehet ide rakni??
Komment
Komment