Küldtem egy linket erre katt rá és megjelenik a térkép a pontos helyszínnel https://maps.google.com/maps/ms?msid...04565,0.008272
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Túri Veteránbörze és Gépkiállítás
Collapse
X
-
Ne má. Mit szeretnél Te venni amit egy PANNÓNIÁN ne tudnék haza hozni???? Szolnokról (igaz oda is egyedül mentem) haza hordtam a fél világot.:-))))
Most úgy fest a dolog , hogy MEGYEK, de hazafelé még elugrok egy barátomhoz a közelben, ha már arra járok.:-))))
Tehát szerintem elvileg ott találkozunk, pedig milyen jó lenne veled menni kocsival, akkor nem száradnék ki délutánra.:-)))) Na de a motorozás felül ír mindent.:-))))
Megnéztem a Nokia programja , nem lát ilyen utcát :-) a netes kereső sem ismeri, most nézem az Igo-mat ,igaz az 2006-os de nem lennék meglepődve ha az ismerné. A lényeg elmentettem, ha véletlenül eltévednék, így biztos oda találok.:-)))
Ugyan úgy látja mint z a térkép amit Te linkeltélbe. Látja, de névtelen utcának jelöli.:-))))
Komment
-
Hmmm.
Tetszett.:-))) Szólj az árusoknak, láttam valamit amit megvennék. Tehát ha nem kelt el egy év alatt akkor most nyomott áron tuti vevő vagyok.:-)))) A láncost én is kipróbálnám, hajtottam bár komoly csörgőkígyót, de ilyen régihez nem volt még szerencsém. Asszonynak színházjegy megvéve, utazása megoldva, én megyek veteránozni.:-))))
Komment
-
Ha esni fog a hagyományos póló is rádfeszülTUZI eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésePillanatnyi előre jelzés vasárnapra. 15 fok, és 2mm-er eső. Ha így haladunk rövid alsóban, és izom pólóban kel mennem.:-)))))
Komment
-
Mi kellet volna??? Ha tudom megnézem, ,megveszem elhozom.
Na igen, holnapra 18 C és esőmentes időt ígérnek.:-))) Moci leporolva, gumik ellenőrizve, olaj úgyszintén, üzemanyaggal fullra töltve + 4l:-)))) zászló a helyén, teló átállítva egy személyre. Esőruhám keresem, pakolom.:-))) Ébredés, reggeli után indulás, széles vigyor ,aztán valamikor érkezem.:-))))))
F1-et nem látom, majd este megnézem.:-))))
Komment
-
Milyen volt? Motorral mentél?TUZI eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseVoltam,
Kíváncsian várom!TUZI eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésefényképeztem is pár dolgot
Szerintem nem, de valamilyen videomegosztóra biztosan.TUZI eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseVideót is fel lehet ide rakni??
Komment
-
ApaE -
gondoltam is rátok, hogy milyen jó időt fogtatok ki!TUZI eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseVoltam, fényképeztem is pár dolgot.:-))) Most mentem át a PC-re. Mindjárt tolom ide ömlesztve.:-)))) Videót is fel lehet ide rakni??
Komment
Komment