Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
De aki lemaradt a börzéről, vagy hóviharba keveredett az tegnap láthatta a Pannónia 3 keréken című műsort a csepeli gyár területén Fóti Gyulával egy kis multidézés és történelemlecke.
Nincs meg vajon valakinek felvéve ez a rész a Duna Tv-ből? Engem érdekelne, ha valaki meg tudja osztani, kérlek küldjön egy mailt.
köszi
Tamas
Az lenne a kérdésem, hogy melyik magyar börzére érdemes kilátogatni? Idén kiszerettem volna menni a szolnoki börzére, de mivel elmaradt, nem tapasztalhattam meg milyen is... Még csak budapesti és szigetszentmiklósi börzéken voltam idáig, szeretnék más vidéki börzékre is kilátogatni, de melyikre érdemes? Mekkorák szoktak lenni ezek a vidéki rendezvények? Ugyanazok árulnak, mint a budapesti börzéken, vagy más emberek is? Hány árus van egy-egy vidéki börzén?
Üdv. DCS
Szia DCS,
A márc. 10-i kecskeméti börze csúcs volt, gyönyörű idő, és hatalmas vásár - szinte összeért a zsibivel....
Sajnos (részemről) - vagy szerencsére - továbbra is a magyar motorokhoz volt a legtöbb cucc. Az viszont rengeteg. Egy szép 559-est láttam platón, 559-es kipufogó továbbra sincs, fájdalomdíjként egy 1965 mintájú MN téli sapkával (ld: usanka) tértem haza...család kiröhögött.
Szia!
Köszi, igen, a veteránban láttam, de a Kecskeméti Piacigazgatóság oldalán meg úgy látom, hogy épp ebben a hónapban nem lesz, ezért vagyok tanácstalan. EGYÉB VÁSÁROK
Komment