Kedves mir-mur!-köszönöm az invitálást a fórumtalálkozóra.Ezidáig gondolkodtam is azon,hogy miként is tudnék menni,de most erről le kell mondanom (koromnál fogva csak kisebb kalandokra vállalkozok).
Ezért inkább azt kérem váltsatok néhány szót a javaslatról egymással és Lakatos Miklóssal.A MAVAMSZ-nak cca.40 tagszervezete van,feléjük élhetne egy kezdeményező javaslattal,mi pedig a fórumon mozgósíthatnánk a tényleges részvételre,hogy a múzeumok éjszakájának napján minél több veterán jármű legyen látható a nyilvánosság számára.
Ezért inkább azt kérem váltsatok néhány szót a javaslatról egymással és Lakatos Miklóssal.A MAVAMSZ-nak cca.40 tagszervezete van,feléjük élhetne egy kezdeményező javaslattal,mi pedig a fórumon mozgósíthatnánk a tényleges részvételre,hogy a múzeumok éjszakájának napján minél több veterán jármű legyen látható a nyilvánosság számára.
Én is azt kívánnám!Ezért írtam hogy ne a 100 éves technológián görcsöljenek!Mindenki tudja hogy a személy autó mint olyan rendkívül rossz!A belső égésű motor egy átok az emberiségnek!A bevitt potenciális energia talán optimális esetben 30-40%-ban hasznosul!Ezen nincs mit oktatni!Ráadásul mintha az emberiség megkergült volna!Egyre nagyobb monstrumokat gyárt!3-4-5000cc-s terepjárókat,sport kocsikat stb!Aztán mivel nem bír az erejével mindenkin át akar gázolni!A tegnapi technológia szerint is(nem is szólva a mairól!)egy 1200cc-s motorból 3-400le teljesítményt lehet kihozni!(lásd:1600cc Forma 1-s motorok!)Lassan elárasztják a Földet ezek a benzin zabáló szörnyetegek!Én a faluban az utca végén lakom de már így sem merem az unokámat kiengedni az autók miatt!Egy családi autónak max:600-1000cc-s nek kellene lenni és minimum tétfogattal!Mindegy már nem füstölgök tovább!(csak az MZ-vel!)Csak az utódaimat sajnálom hogy nincs szép jövőjük!Nem tom ki emlékszik a 60-as években kellett olyan dogákat írni hogy milyennek képzeled el a 2000-s évet!Minden féle repülő autót,űrhajót stb írtunk rajzoltunk!Nos óriásit kellett csalódnom az emberiségben!Visszafelé tántorgunk mint a kába részeg!...etc....etc....etc!!!!!(??)
A lovak se haltak ki attól h beköszöntött a gépesített kor, legfeljebb manapság jobban megnézik őket.
Komment