Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Krómozó műhelyek

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

• soveny
    replied
    nyuszifül eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Kalocsán krómoztattam és nincs alatta réz!
    Megfigyelhető az elért feluleti minőség!
    Ezt azonban még mindig nem értem! Most akkor örülni kell annak, hogy nincs alatta réz, vagy sem?

Leave a comment:

• korompaiistvan
    replied
    Ha tartós lesz, akkor már megérte...

Leave a comment:

• nyuszifül
    replied
    Belülről esztétikai szempontból teljesen mindegy, hogy milyen. Ezért nem látható helyen az alkatrészt nem csiszolják. Azonkívül, ha belül is történne anyagleválasztás, nem volna az a felni ami el ne vékonyodna, a felhasználhatatlanság irányába.

Leave a comment:

• korompaiistvan
    replied
    Ha nem így volna, pontosan olyan kráteres volna kívül is mint a belseje, nem?

A belsejére gondoltam. Nekem elég kráteresnek tűnik. Az enyém is ilyen kráteres volt, amikor szétszedtem, bár igaz, én csak festettem, de ilyen lett, és ezért merészeltem rákérdezni. Sajnos nem csináltam túl közeli képeket célirányosan erről, de látható valamennyire, amire gondoltam.

Click image for larger version

Name:	20120610202 (640x480).jpg
Views:	1
Size:	115.3 KB
ID:	134540Click image for larger version

Name:	20120805240.jpg
Views:	2
Size:	198.6 KB
ID:	134541Click image for larger version

Name:	20120805242.jpg
Size:	194.1 KB
ID:	134542Click image for larger version

Name:	20120816254.jpg
Size:	187.3 KB
ID:	134543

Leave a comment:

• movisz
    replied
    Ha orok eleture akarod akkor NANOTECH STEEL a Sandvik-tol kellene hogy legyen viccet felre teve egy erdekes anyag

Leave a comment:

• wsievers
    replied
    Kovacsk84 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Én rozsdamentes anyagból szeretném legyártatni a fenti dolgokat, hogy lehetőleg örök életűek legyenek.
    Hány ezer évre tervezel előre?
    Továbbá szólnék, hogy a rozsdamentes acél erősen bilivas kategória.

Leave a comment:

• nyuszifül
    replied
    korompaiistvan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Nem kötekedni akarok, de lecsiszolták azt a felnit krómozás előtt?
    Üdv! Kötekedni azt lehet próbálni, de saját kezűleg csiszoltam fel és nem csak felcsiszoltam, de fel is políroztam, hogy lássam hol vannak még durva csiszolási nyomok!
    Ha nem így volna, pontosan olyan kráteres volna kívül is mint a belseje, nem?

Leave a comment:

• demeter
    replied
    Én is krómoztatni akartam az eredeti felnit, ha jól emlékszem 16 ezer/db volt az ajánlat a Cromkontakttól. Annyiért úgy véltem, nem éri meg. Igaz, az kis fékdobos volt, lehet válogatni az új felnik között hozzá.

Leave a comment:

• korompaiistvan
    replied
    Ezt az eredeti felnit és minden alkatrészt Kalocsán krómoztattam és nincs alatta réz!
    Üdv nyuszifül!

Nem kötekedni akarok, de lecsiszolták azt a felnit krómozás előtt?

Leave a comment:

• nyuszifül
    replied
    Egy radelli felninek a 2-2,5-szöröse. Nekem volt olyan motorom amit napi szinten használtam kb. 8 évig és nem verte fel a rozsda (nem úgy mint a radelli-t).
    Utoljára szerkesztve a következő által: nyuszifül; 2013 febr. 05, 19:44.

Leave a comment:

• zsíráf
    replied
    Ha szabad megkérdeznem egy felni krómozása mennyi? Mennyire lesz tartós így?

Leave a comment:

• nyuszifül
    replied
    Üdv!
    Ezt az eredeti felnit és minden alkatrészt Kalocsán krómoztattam és nincs alatta réz!
    Click image for larger version

Name:	DSCF3053.jpg
Size:	192.7 KB
ID:	134527Click image for larger version

Name:	DSCF3048.jpg
Size:	199.0 KB
ID:	134528Click image for larger version

Name:	DSCF3051.jpg
Size:	190.9 KB
ID:	134529

Leave a comment:

• Kovacsk84
    replied
    Én rozsdamentes anyagból szeretném legyártatni a fenti dolgokat, hogy lehetőleg örök életűek legyenek. Nem tudom, hogy milyen felületkezeléssel volt megoldva eredetileg. Talán sima barnítással...

Leave a comment:

• Zsolt27
    replied
    Helló!Az excenter beállítónak az alkatrészei valójában hogyan vannak kezelve?Azzal a vegyi barnítással vannak kezelve vagy feketítve vannak?Az egyik oldali körmös beállítót (amelyik menetes),én lecsavartam,bár nem volt egyszerű,mert esztergagépnek a tokmányába kellett neki ellent fogni és úgy lehetett meglazítani.Eltávolította ezt már valamelyikőtök?Előfordulhat,hogy ezt a körmös csavart még valamilyen agyaggal be is "ragasztották"Mert nagyon nehezen indult meg.Tehát ezek az alkatrészek közül egyik sem horganyzott vagy kadmiumozott?Click image for larger version

Name:	kép 001.jpg
Size:	179.2 KB
ID:	134526

Leave a comment:

• demeter
    replied
    Nem mindnél krómozottak, de én is úgy látom, hogy a tiéden igen. Szedd szét a kapcsolót természetesen a krómozás előtt.

Leave a comment:

Ugrás az oldal tetejére
Working...
X

Debug Information