Miskolcon
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Fékpofa ragasztás
Collapse
X
-
emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseIlyen esetben nem lenne ártalmas körülírni a „szakembert”, hogy más tanulhasson okosan a károdon!
Nem körül írni ---hanem körbe kéne rajzoltatni a Doszpot Péterrel
- 2 likes
Komment
-
Én odamentem és nyitva volt, mástól is hallottam már hogy bezárt, de én pont nem láttam úgy az üzletet, ha nem mondják észre sem veszem. Igaz a zárás idejét néha előrébb hozzák kb fél órával, de ez gondolom hangulatfüggő.heeegany eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉs Dombóváriékról tudsz valamit? Régen én is oda hordtam, aztán egyszer amikor mentem minden zárva, ajtón egy fecni hogy átmeletileg zárva.OdinHEM kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Ez kb mikor volt?gilersx eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉn odamentem és nyitva volt, mástól is hallottam már hogy bezárt, de én pont nem láttam úgy az üzletet, ha nem mondják észre sem veszem. Igaz a zárás idejét néha előrébb hozzák kb fél órával, de ez gondolom hangulatfüggő.
Akkor remélhetőleg megint kinyitottak. Bár a másik szaki munkájával is meg vagyok elégedve. Azt és úgy csinálta ahogy és amit kértem.
Komment
-
Én most az utóbbi egy hónapban voltam náluk több alkalommal.Ez kb mikor volt?heeegany kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
Komment