Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Lánckerékgyártás (DKW NZ-IZS különböző típusok)

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Lánckerékgyártás (DKW NZ-IZS különböző típusok)

Sziasztok!

Üdv minden Márkatársnak és Érdeklődőnek! A címben említett háború előtti motorkerékpároknak gyakran olyan problémája van, amit közületek már sokan tapasztalhattak. A szekunder hajtás nagy lánckereke teljesen szét van kopva, használhatatlannak minősül, így nem közlekednénk vele. Tudnék rendelni újat belőlük, de csak nagyobb mennyiségben hajlandóak kiszolgálni engem. Arra hivatkoznak, hogy a gépet rá kell állítani, terveket készíteni, miegymás. Igazuk is van sajna, nekik egy darabért nem éri meg bajlódni. Arra gondoltam, hogy összefoghatnánk...

Akit DKW NZ 250 vagy NZ 350 (netán IZS) típusokhoz érdekelne lézervágással, megfelelő speciális anyagból utángyártott lánckerék, az kérem jelezze nekem. Mind a kis fékdobhoz (150 mm belső), mind a nagyhoz (180 mm belső) lehetne csináltatni. Az áruk, ha mindenki több darabot rendel, akár még tartalákba is, akkor 5 ezer Forint körül fog mozogni. Ez persze a rendelések számának is a függvénye.

A fogaskerekeket fel kell hegeszteni a helyükre, valamint elvégezni rajtuk azon végső simításokat amiket csak a helyére hegesztett fogaskerekeken lehet kivitelezni: megcsinálni a fékfedél süllyesztését, valamint a fogak oldalait lekerekíteni. Természetesen precíz tervrajz jár ezen munkálatok elvégzéséhez.

Katt a képre a várható végeredmény megszemléléséhez=>

Click image for larger version

Name:	lanckerek.jpg
Views:	1
Size:	125.9 KB
ID:	153374

Üdvözlettel:

Egy NZ 250-es márkatárs: Nagy Csanád
    Utoljára szerkesztve a következő által: stalker; 2011 máj. 05, 11:31.
    Minsk/Voskhod 14V-os "generátort" keresnék egy "kIZSérlethez", ha van egy kedves fórumtagnak ilyen.
Ugrás az oldal tetejére
Working...
X