Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Krómozó műhelyek

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Azért ez marha messze van a szabályos , elszívós .....stb ,munkaterülettől .--ne csak nézzétek -halgassátok -az megmagyarázza miért ilyen szép a végtermék .De tényleg ez a frankó krómozás .

az USA meg a legnagyobb mocsadék --másban is --de a környezetvédelemben aztán meg nagyon !
    Utoljára szerkesztve a következő által: joker; 2012 okt. 04, 06:42.

Komment

DCS eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Mit lehetne még tenni az egészségesebb munkakörülményekért??
      ennél jobban már nem lehet védekezni
      Persze én sem dolgoznék ilyen helyen...
      Erre szokták mondani, hogy : NO KOMMENT !
      Utoljára szerkesztve a következő által: mir-mur; 2012 okt. 04, 08:37.

Komment

Én nem azt mondtam, hogy egészséges körülmények között dolgoznak, csak hogy ez a műhely igen messze van az EU-tól NO komment mir-mur

Lehet, hogy az USA nem környezetbarát, de ez egy krómozó műhely... és egy krómozó műhely igen is nem környezetbarát! Akkor miről beszélsz mir-mur? Aki ott dolgozik az tudomásul veszi ezt. Persze az lenne egészséges munkakörülmény, ha gépek dolgoznának... Akkor nem szívna senki mérges gázokat...

De lehet, hogy valakinek jobb az uniós krómozás, bizonyára mindenki elégedett az itthoni krómozásokkal... meg az itthoni környezetbarát dolgokkal... Én környezetbarát párti vagyok, de ha a krómozást környezetbaráttá akarnák tenni, akkor abból nem lesz krómozás...
        Utoljára szerkesztve a következő által: DCS; 2012 okt. 04, 07:37.
        joker kedvelte ezt.

Komment

ennél jobban már nem lehet védekezni a káros anyagokkal szemben...
          Azért az utolsó fázist csináló figurától megkérdezném hogy hol felejtette el a maszkot.. A kollégája 3 méterrel arrébb viseli a szűrőt, ő meg ugyanabban a légtérben nem.
          De azt meg kell hagyni, hogy szépnek tűnik a végeredmény - és gyorsan csinálják, nem játszadoznak.
          There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

Akkor miről beszélsz mir-mur?
            Talán van itthon is, meg az EU-ban is minőségi krómozás, a szabályok betartása mellett is.
            Kínában is tojnak az EU szabályokra, mégis sz@r a krómjuk. ( Legalábbis, ami hozzád eljut 10 forintért )

kollarg eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            és gyorsan csinálják, nem játszadoznak.
            Annyival is kevesebb mérget szipkáznak tüdőre
            soveny kedvelte ezt.

Komment

soveny, Che és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

RidesWithChuck The Secrets of Chrome Plating @ The Finishing Touch- The Bortz Job - YouTube

The Secrets of Chrome Plating @ Finishing Touch- The Bortz Job - YouTube
                OdinHEM, korompaiistvan és 4 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Lám,lám ! Itt is krómoztak, még is ellehetett látni a műhely túlsó sarkába. Nem fuldokoltak a gőzöktől. ( Vagy csak kivágták )

Komment

Na ez nagyon jó volt ---ha valaki még ezek után sem érti hogy mi a krómozás az .........

na akkor most lehet ráugrani az internetre és vásárolni az otthoni -krómozzunk felszerelést---igy biztosítva az eladók profitját amin aztán Ők elmennek a krómozóba -megcsináltatni a saját veteránjuk alkatrészeit
                    OdinHEM és kedvelte ezt.

Komment

TZ kedvelte ezt.

Komment

igen , végre látszik amit elmondtam néhányszor -hogy az ujnyi vastag rezet kell tükörre csiszolni ! a króm csak hab a tortán ----ha nincs vastag rezezés--sz@rt se ér az egész munka
                        korompaiistvan, Lai és wsievers kedvelte ezt.

Komment

Az nem baj,hogy a leöblítés folyamán víz kerül a medencébe? Ezzel nem változik az oldat töménysége, vagy az itt nem számít?

Komment

Érdekes, ahogy körbevették a légszűrőt a drótokkal, eddig úgy képzeltem, hogy a kád sarkában van az anód. Így gondolom egyenletesebb lesz a felület.
                            joker és kedvelte ezt.

Komment

Komment

[ATTACH=CONFIG]9787[/ATTACH]
                                Ha emlékeztek még erre a képre, a felnik nélkül ezek az alkatrészek egy hete készültek el és most kaptam kézhez.
                                A Hetényi fémcsiszoló műhelybe lettek beadva, a csiszolásra 11600 Ft-ot mondtak és ők krómoztatták is, azt nem tudom hol, de összeségében 26 eFt lett a számla.
                                Csinálok majd képeket, nem hibátlan, de nem is elcseszett munka, összességében elfogadható.
                                Amit úgy gondoltam nem kell külön kiemelnem, hogy a keréktengelyeknek csak a végei legyenek krómozva...hát kellett volna, mert telibe lett.
                                Belepróbálni még nem mertem, mert elég nekem egy trauma egy napra...

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X